ask mı mantıkmı?

Hayat insanlara çok farklı koşullar sunuyor gerçekten.
Bu yüzdendir ki yaşıtların kim bilir nelerle uğraşırken, sen neyi düşünüyorsun.
Evlilikmiş, mantıkmış... Kafanı kendi sokağından dışarı çıkar biraz.

Çok sasirdim konuya.
17 yas küçük değil mi sence ?
Çevrenin nazil olduğunu ailenin nazil olduğunu bilmiyorum .
Ama erken olursa sizin ailede böyle şeyler asksiz olmaz..

evlilik için 17 yaş çok küçük...

futbolcuların hepsi herzaman dört dörtlük yaşamıyor/yaşayamıyor (Allah korusun sakatlığı vs.)

bu yaş için mantık yada aşk karar verecek kadar olgun değilsin. hem söylemlerinden hemde yaşın gereği....

genel cevap vermek gerekirse hem aşk hem mantık olmalı...

Zannedersin evlenme teklifi almış muhakeme yapıyor.
Ablacım ikisi de sevgilin bile değil çok güldürdün beni ya Allah akıl fikir versin

Yas 17ymis:26:
Böyle bir muhakeme olunca, bende daha büyük olduğunu düşünmüştüm
Dersin, sınavın yokmu canım senin? Bosver sen böyle şeyleri, şimdiden kafa patlatma

Önce okul bitirme,mesleğini eline alma sonra mantıklı bir aşkla evlenmek :112:

Hepsini okumadım.....ama sen karakterlerini çöz zengin adamın cimrisini görmüştüm.......öncelikle ne istediğini bileceksin......merhamet duygusuna sahip bir adam insan ilişkileri nasıl sana sahip çıkabilecek mi.......peki cinsellik.......bunlar çoook derin konular..........zengin mi fakir mi ikilemi çok yüzeysel kalîyor.........önce futbolcuyu tanımaya çalış.....tanıdıkça olup olmayacağını anlarsın

siz neyin hesabını yapıyosunuz
futbolcu oğlanın sizle evleneceğinin garantisi mi var ki
ayrıca belirtmeden geçmeyim tanıdığım tüm futbolcular abaza ve kadın manyağıydı
tek dertleri de yatıp kalkmaktı

Hey allaaaam yaş 17 imiş......bırak erkekleri bu yaşta........sen mesleğine odaklan

bolluk içinde yaşamak?
tamam bu bir ideal olabilir anlamasam da fakat seni kandıran bir illuzyon da olabilir.
Şu an ünlü takımlar dışında olanlar çok da iyi kazanmıyor bundan emin ol. Hele ki baya geride olup sadece şehri temsil edenleri hiç saymıyorum. Ava giderken avlanma bari.

Sevgilin varken başka adamla mesajlaşıyosan ayrıl zaten
Ha o bolluk sana mutluluk verir mi ya da sen tercih ettin diye o seni tercih eder mi bilemiyorum
Pirince giderken bulgurdan da olman muhtemel zaten müstehak

O sevgilini birak once. Yazik cocuga hem sen sevior konusuyor ama bilmiorki aldatilior sevdigi kadin kafasinda baskalariyla hayatlar kuruyor. Ikincisi o gs alt yapisinda oynayan geleceği cok parlak rahat bir hayat verecek adami da secme. Adam seni sever guvenir. Yarin oburgun bi kaza our bi sakatlik olur futbolu bırakmak zorunda kalir,o zamn sende onu birakacaksin belliki. Cunku o zaman seni rahat ettiremicek,sende bir baskasini bulacaksin. Ay bunu seviom ama oburu daha rahat bir yasam sunuyor diceksiniz. Aaa noldu ikisindendemi oldunuzz... tuhhh.. ozaman nabacan calisican kendi kendini rahat ettircen.
Birdw 17yasinda bi kiza bunu söylemek dogrumu bilmiyorum.ama habire büyüdüğünuzu soylersiniz ya... hani sonucta evliligi dusuncek hale gelmissinuz. Hatta muhtemelen cezada alicam ama umrumda degil. Bu ne fahise bi ruhtur yaaaa!!!! Nasil satılık bir kalbiniz var bu yasta hemde....yazikkkk....

mantık iyidir. Ama biraz da sevgi olmalı, olmalı ki mantığın bozulduğu durumlar da sevgiyle kapatabilesin olayları..

ben fikirlerinizi anlatış şeklinizi çok tasvip etmedim kusura bakmayın bu benim düşüncem!
evlilik yapılacak kişi bu şekilde tercih edilmemeli!!!
kaldıki şu anda 2 kişiyi idare ediyor gibi anlaşılıyor yazdıklarınız!!!

Canım evlilik çok başka bişey.
Sadece aşk ya da sadece mantık ile karar verilecek birşey değil bana göre.
Bir evi paylaşacağın aynı yatağa yatacağın bir insandan bahsediyorsun.
Aşk insandaki tahammül sınırını üst seviyelere çeken bir hisdir. Oyüz<den aşık olduğumuz kişinin yaptığı ya da söylediği bir çok şeyi görmezden gelebiliriz ama aşık olmadığımız kişiyle bunu yapmak çok zordur extra bir çaba gerektirir.
Ben hiçbişey hissetmediğim bir insanla evlenmek istemezdim, heleki para için ise hiç.

niye arkadaşının hesabından yazıyorsun ki çok ilginç.... ayrıca futbolcuyla evlenince prensesler gibi yaşayacağını zannetme öyle olabilir ama olmama ihtimali de var önemli olan karakter meslek değil. ayrıcaaaa asıl önemli olan mesele bu yaşta sen bu hesapları yapıp evleneceğin adamın mesleğini belirlemektense önce kendi ayakların üzerinde durabileceğin kendi mesleğini düşün bırak onun bunun seni nasıl yaşatabileceğini sen iyi bir eğitim al kendini iyi yetiştir bak o zaman kimler çıkacak karşına.

Siteye iki ayrı üyelik alıp girilmiş, ikisiyle de konuyu açanların yaşları 17-18
Lakin gelin görün ki panelden bakınca biri 29 yaşında avukat, diğeri 21 yaşında öğrenci olarak gözüküyor.

Üyelikler başkalarına aitse kusura bakmayın liseli kızlar, üyelikler kime aitse o kullanabilir, üye olurken yanıltıcı bilgiler verdiyseniz düzelttirmelisiniz, ayrıca bu üyelikler birtek kişiye aitse çift üyelik yasaktır, konularınız kapatılıp, üyelikler askıya alınacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…