birazcık rahat büyüdüm ve ileride yapacağım meslek tiyatro oyunculuğu futbol oynayanları oldum olası çekici bulmusturum
kızlar bişey sorucam gece gece aklıma takıldııı kkonuyla alakasız ama
Şimdi zorluk içinde büyüsen bu düşüncelerini anlarım ama rahat büyüyüp bu kadar ileriyi düşünmen bana garip geldi açıkçası.
acelesi yok ki bu işlerin..
25 yaşa kadar neler değişir de sen bile şaşırırsın.
şöyle böyle olacak deme kul yazar kader gülermiş
futbolcuyu seç tabii, fakir olana aşık değilsin zaten. aşık olsaydın bu soruyu sormazdın
böyle ikilemde kalan birinin yaşıcağı duygu kadar basit değil aşk
aslında benim asık olduğum kisinin beni sevmemesinden korkuyorum çünkü etrafında çok kız var artı bu çocuk benim düsmanımın eski sevgilisi ve uzun süreli çıkmıslar :2:
kızlar arkadasımın hesabından günlerdir kafamı kurcalayan bi problemi tartısmak istiyorum.benim hayatımda biri var ama sevgilim değil fakat onunla konusmayı mesajlasmayı cok seviyorum uzun zamandır ilkkez birine bu duyguları hissediyorum. ama bir yandanda benden 4 yas büyük futbol oynayan ve yarın bulusacak olacağım bana çok fazla değer veren biri var kendi kendime düsündüm ve bolluk içinde hayatıı yasamak için futbolcuya yönelmeyi tercih ettim bir diğer yandanda sevdiğim kisi. forumları okurken ask evliliği yapan çoğu kisinin pismanlığını görüyorum bana bir fikir verin nolur.
fakir biri değil ama kaygılarım var bir önceki cevabımda durumu anlattım bakabilirsiniz :)
düşmanının eski sevgilisi mi? o zaman kesinlikle seçme
futbolcuda kararım kesin :125:
hala anlamadım, futbolcuyu cekici buluyorsun deger veriyor diyorsun... ama secim nedenine bolluk diyorsun.
ileriyi dusunme, yarın birgun koşarken allah korusun ayagına kırsa profosyonel hayatı bitse terk mi edeceksin?
hem seviyorum hem de iliskimiz devam ederse rahat ederim diyorsan devam et, kimse ayrıl demiyor ki zaten.
ya öbür adama loto cıkarsa? bak bu da bir ihtimal...
para durumu degisir, saglık degisir hatta aşk da biter, ama sevgi saygı varsa kalır. ona gore de secim yap... ya da 3.yü bekle.
futbolcuyla sevgili olursan nasıl sefasını süreceksin anlamadım?
inanın bana diğeri bana futbolcu olanın verdiği güveni verse kosarak giderim ama yok ayrıca onun arkadas çevresindende beni sevmeyen iinsan çok hakkımda kötü bir referans verirseler yüzüstü kalmaktan korkuyorum:2:
mutlu olurum okulun olmadığı hergün gezer eğleniriz
diğeriyle gezip tozamaz mısın?mutlu olurum okulun olmadığı hergün gezer eğleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?