Aşk mı para mı?

Lookinside

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
475
204
32
Merhaba onceki konularimi hatirlayan arkadaslar icin oncelikle anksiyete durumum dindi cok sukur cok daha iyiyim hafif krizler geciriyorum ve stabilize edebiliyorum en azindan ..annem de kanser degilmis beni korkutmak icin oyle soylemis bagirsaginda polipler varmis lazerle yok edilmezse kansere cevirme ihtimali varmis... Okul durumumu da anlatmistim yine onceki konularda 2 sene uzattim ozel universitedeyim annem ve babam bir sene uzattim saniyorlar simdi yaz okuluna gidiyorum bunun parasini erkek arkadasim verecegine dair soz vermisti (2 senedir birlikte yasiyoruz) ancak maddi durumu cok kotu is yapamadi ve veremedi annemden almak zorunda kaldim parayi ve bu yuzden erkek arkadasima cok kizdim soz vermeseydin ben calisip biriktirecektim simdi mecburen annemden aldim diye.. Yani para bulamadi diye asla tepki gostermedim sadece kesin bulacagim diye soz verip beni anneme karsi mahcup edip elimi kolumu bagli bitakti diye kizdim..Ama neyse onemli degil dedim ama bundan sonrasi icin aileme anneme yuk olmak istemiyorum ve calisip para kazanmak zorundayim erkek arkadasimsa ben halledicem diyor (tanistigimizdan beri maddi durumu hic iyi olmadi ha duzeldi ha duzelecek bekliyoruz) ve calismama musade etmiyor cunku yapacagim isin icinde onun karsi ciktigi istemedigi insanlar var (benden hoslanan diyelim) baska bir is de bulamiyorum.. yani okul parami biriktirebilecek kadar para kazanabilecegim bir is( eylule kadar 10 bin tl ) Asla ama asla sevgilimi/lerimi maddi durumuna gore secmedim-degerlendirmedim bana cok ters. Ama gel gelelim benim durumum ortada onun islerini duzeltmesini beklerken kendim aileme yuk oluyorum malesef ayrilayim diyorum cok sacma geliyor sirf maddi durumu kotu oldugu icin ayrilmak cunku cok cok seviyorum ve asigim.. Keza onun da bugune kadar bana hicbir yanlisi olmadi bir kez yalan soylemesi haric beni hep el ustunde tutmaya calisir ve ben de ona karsi oyleyim aramiz iyi yani sevgi ve saygi duyuyoruz karsilikli olarak , kendi capimizda buyuk bir ask yasiyoruz diyeyim.. Ben ne yapmaliyim? Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne ayrilabilirim ne de boyle devam edebilirim ne ona kiyabilirim ne canim anneme kiyabilirim... Yine cok uzun oldu simdiden tesekkurler okuyup yorum yapacak olanlara .

Konunuzu okumuştum.Ve gerçekten çok yanlış durumlar içerisine isteyerek yahut istemeyerek düştüğünüzü gördüm.
Öncelikle hayatınızda kimseye güvenerek bir işe kalkışmayın.Hayatınızı sizden başka garanti altına alabilecek kimse yok.
Maddi konulara gelince herkes kendi ayakları üzerine basmak zorunda.Erkek arkadaşınız sizin için değil kendisi için kazanmalı sizde hakeza öyle..

Ayrılığa gelince ben anlam veremedim.

Kusura bakmayin ama sizin gibi sevgili düsman basina :KK57::KK57::KK57::KK57:

Ask da degil para da :KK20::KK20::KK20:

Insanlik :KK59::KK59::KK59:

Elin oglu sana yaz okulu parasi vermedi diye çirkefe bagliyosun , hey masallah ne diyim.

Annen de kanseri yalan soyleyecek kadar basit bise saniyo galiba, allah basiniza vermesin

Konunuzu okumuştum.Ve gerçekten çok yanlış durumlar içerisine isteyerek yahut istemeyerek düştüğünüzü gördüm.
Öncelikle hayatınızda kimseye güvenerek bir işe kalkışmayın.Hayatınızı sizden başka garanti altına alabilecek kimse yok.
Maddi konulara gelince herkes kendi ayakları üzerine basmak zorunda.Erkek arkadaşınız sizin için değil kendisi için kazanmalı sizde hakeza öyle..

Ayrılığa gelince ben anlam veremedim.
Cok haklisiniz hayata bakis acim dolayisiyla asla erkek arkadasim kazansin bana baksin benim masraflarimi karsilasin tarzinda bir insan degilim hem de asla! Ikimiz de kendimiz icin yapmaliyiz her seyi cok katiliyorum. Sanirim olayin kirilma noktasi su: benim bu kadar az surede bu kadar para kazanabilecegim tek bir is var ve erkek arkadasim katiyen buna musade etmiyor bu yuzden de ya ondan ayrilip anneme yuk olmamak icin bu isi yapacagim ya da onunla bir seylerin duzelmesi icin bekleyip annemi yiyip bitirecegim.. Onumde sadece bu iki secenek var..

Kusura bakmayin ama sizin gibi sevgili düsman basina :KK57::KK57::KK57::KK57:

Ask da degil para da :KK20::KK20::KK20:

Insanlik :KK59::KK59::KK59:

Elin oglu sana yaz okulu parasi vermedi diye çirkefe bagliyosun , hey masallah ne diyim.

Annen de kanseri yalan soyleyecek kadar basit bise saniyo galiba, allah basiniza vermesin
Ozellikle belirtmeye calistim zaten asla para bulamadi diye degil benim calisip bu parayi biriktirmeme engel olup soz verdi beni aylarca oyaladi diye kizdim.. Evet anneme ben de cok tepki gosterdim bunu ogrenince amin tesekkur ederim.

Sevgilinize güvenip mi başladınız okula ? Ne kadar garip..
Kendiniz çalışın,kendiniz yiyin..Böyle elalemin şeyiyle...girilmez diye bir laf var,tam bu duruma uygun.

Bende ikisi de yok be seçim yapabilir durumda olmak da hoş ...

çok karışık anlatmissin o yüzden çok yorum getiremedim
Ya evet kusura bakmayin tam anlatamadim kafam cok karisik oldugu icin.. Kisaca su an ya o ise girip erkek arkadasimla iliskimi bitirip kendi parami kazanip annemden para almayacagim ya da erkek arkadasimla iliskime devam edip annemden para almaya devam edecegim.. :KK43:

Kendiniz çalışın,kendiniz yiyin..Böyle elalemin şeyiyle...girilmez diye bir laf var,tam bu duruma uygun.
Anlatamadim ya da siz anlayamadiniz.. Ona guvenmekle ne ilgisi var calismak istedigim ise izin vermiyor ve annemden para almaya devam etmek zorunda kaliyorum ben halledecegim deyip duruyor ben o ise girmeyeyim diye..yani benim herhangi bi talebim yok aksine koca parasi yiyen ev hanimlarini da her zaman asalak olarak gormusumdur hani mesele bir imzaysa eger :) hayatta isim olmaz erkek parasi yemekle zaten kendi ayaklarim ustunde durayim diye okuyorum farkindaysaniz..

Şimdi ayrılıp zengin sevgili bulup parayı ona mı ödetsem diye mi soruyorsunuz. Yoksa sadece ayrılacak mısınız? Ama sadece ayrılsanoz size bir getirisi olmadığı için yani yine çalışmak zorunda kalacağınız için ayrılmanız dolayısıyla buraya böyle bir soru sormanız saçma. Bilemedim şimdi

Soylediginiz zihniyette bir insan olsam buraya bu konuyu acmaz turkiyedeki kadinlarin cogu gibi zengin koca avina cikardim.

Anlatamadim ya da siz anlayamadiniz.. Ona guvenmekle ne ilgisi var calismak istedigim ise izin vermiyor ve annemden para almaya devam etmek zorunda kaliyorum ben halledecegim deyip duruyor ben o ise girmeyeyim diye..yani benim herhangi bi talebim yok aksine koca parasi yiyen ev hanimlarini da her zaman asalak olarak gormusumdur hani mesele bir imzaysa eger :) hayatta isim olmaz erkek parasi yemekle zaten kendi ayaklarim ustunde durayim diye okuyorum farkindaysaniz..

Onu anladım da..izin vermiyor hiç de kabul edilebilir bir sebep değil..ne demek izin vermiyor..ona ne !
Ev hanımlarına asalak demen hiç olmadı şu durumda.

Şimdi ayrılıp zengin sevgili bulup parayı ona mı ödetsem diye mi soruyorsunuz. Yoksa sadece ayrılacak mısınız? Ama sadece ayrılsanoz size bir getirisi olmadığı için yani yine çalışmak zorunda kalacağınız için ayrılmanız dolayısıyla buraya böyle bir soru sormanız saçma. Bilemedim şimdi
Cok pardon cok anlasilmaz yazdim sanirim :KK43: olay su ; calisacagim iste calismama izin vermiyor ben halledecegim her seyi diyor ama hicbir sey hallolmadigi icin ben hem calisamiyorum hem annemden para almaya devam ediyorum ayrilirsam o iste calisip kendi parami kazanacagim ama erkek arkadasim buna izin vermedigi icin ondan ayrilmam gerekiyor calismak icin.

[QUOside, post: 41723743, member: 667954"]Anlatamadim ya da siz anlayamadiniz.. Ona guvenmekle ne ilgisi var calismak istedigim ise izin vermiyor ve annemden para almaya devam etmek zorunda kaliyorum ben halledecegim deyip duruyor ben o ise girmeyeyim diye..yani benim herhangi bi talebim yok aksine koca parasi yiyen ev hanimlarini da her zaman asalak olarak gormusumdur hani mesele bir imzaysa eger :) hayatta isim olmaz erkek parasi yemekle zaten kendi ayaklarim ustunde durayim diye okuyorum farkindaysaniz..[/QUOTE]
Siz fazlasıyla anne parası yiyormuşsunuz zaten kocaya ne hacet. Ev hanımlarını asalak görüp kendiniz ailenize fazlasını yapıyorsunuz bu da ayrı ironi. İkisinin mantıken farkı yok. İkisi de aileden oluyor çünkü.

Onu anladım da..izin vermiyor hiç de kabul edilebilir bir sebep değil..ne demek izin vermiyor..ona ne !
Ev hanımlarına asalak demen hiç olmadı şu durumda.
Asalak bir hakaret degil ev hanimlarindan ozur dilerim ama demek istedigim sey su bir erkege guvenerek onun parasiyla bir hayat gecirecek kafada bir insan degilim..

Asalak bir hakaret degil ev hanimlarindan ozur dilerim ama demek istedigim sey su bir erkege guvenerek onun parasiyla bir hayat gecirecek kafada bir insan degilim..

hayır anladım demek istediğinizi..Ama böyle düşünen biri de çıkıp sevgilisine ;
" ben çalışacağım,kendi paramla okuyacağım.kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim." diyebilmeli bana göre..

"izin vermiyor" aşırı komik bir durum.

Merhaba onceki konularimi hatirlayan arkadaslar icin oncelikle anksiyete durumum dindi cok sukur cok daha iyiyim hafif krizler geciriyorum ve stabilize edebiliyorum en azindan ..annem de kanser degilmis beni korkutmak icin oyle soylemis bagirsaginda polipler varmis lazerle yok edilmezse kansere cevirme ihtimali varmis... Okul durumumu da anlatmistim yine onceki konularda 2 sene uzattim ozel universitedeyim annem ve babam bir sene uzattim saniyorlar simdi yaz okuluna gidiyorum bunun parasini erkek arkadasim verecegine dair soz vermisti (2 senedir birlikte yasiyoruz) ancak maddi durumu cok kotu is yapamadi ve veremedi annemden almak zorunda kaldim parayi ve bu yuzden erkek arkadasima cok kizdim soz vermeseydin ben calisip biriktirecektim simdi mecburen annemden aldim diye.. Yani para bulamadi diye asla tepki gostermedim sadece kesin bulacagim diye soz verip beni anneme karsi mahcup edip elimi kolumu bagli bitakti diye kizdim..Ama neyse onemli degil dedim ama bundan sonrasi icin aileme anneme yuk olmak istemiyorum ve calisip para kazanmak zorundayim erkek arkadasimsa ben halledicem diyor (tanistigimizdan beri maddi durumu hic iyi olmadi ha duzeldi ha duzelecek bekliyoruz) ve calismama musade etmiyor cunku yapacagim isin icinde onun karsi ciktigi istemedigi insanlar var (benden hoslanan diyelim) baska bir is de bulamiyorum.. yani okul parami biriktirebilecek kadar para kazanabilecegim bir is( eylule kadar 10 bin tl ) Asla ama asla sevgilimi/lerimi maddi durumuna gore secmedim-degerlendirmedim bana cok ters. Ama gel gelelim benim durumum ortada onun islerini duzeltmesini beklerken kendim aileme yuk oluyorum malesef ayrilayim diyorum cok sacma geliyor sirf maddi durumu kotu oldugu icin ayrilmak cunku cok cok seviyorum ve asigim.. Keza onun da bugune kadar bana hicbir yanlisi olmadi bir kez yalan soylemesi haric beni hep el ustunde tutmaya calisir ve ben de ona karsi oyleyim aramiz iyi yani sevgi ve saygi duyuyoruz karsilikli olarak , kendi capimizda buyuk bir ask yasiyoruz diyeyim.. Ben ne yapmaliyim? Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne ayrilabilirim ne de boyle devam edebilirim ne ona kiyabilirim ne canim anneme kiyabilirim... Yine cok uzun oldu simdiden tesekkurler okuyup yorum yapacak olanlara .
anne kanserim diye yalan söylüyor nasıl şaka anlamadım..
erkek arkadaş yürek mi yemiş özel okutacak sana milletin babası ile okutamıyor..
3 ayda 10 bin tl kazanacak ne iş yapacaksınız onu merak ettim açıkcası öğrencisin çünkü anladığım kadarıyla..
kardeşim adamın işi kötü gitti diye ayrılınır mı hem komik geldi bana :KK14:

[QUOside, post: 41723743, member: 667954"]Anlatamadim ya da siz anlayamadiniz.. Ona guvenmekle ne ilgisi var calismak istedigim ise izin vermiyor ve annemden para almaya devam etmek zorunda kaliyorum ben halledecegim deyip duruyor ben o ise girmeyeyim diye..yani benim herhangi bi talebim yok aksine koca parasi yiyen ev hanimlarini da her zaman asalak olarak gormusumdur hani mesele bir imzaysa eger :) hayatta isim olmaz erkek parasi yemekle zaten kendi ayaklarim ustunde durayim diye okuyorum farkindaysaniz..
Siz fazlasıyla anne parası yiyormuşsunuz zaten kocaya ne hacet. Ev hanımlarını asalak görüp kendiniz ailenize fazlasını yapıyorsunuz bu da ayrı ironi. İkisinin mantıken farkı yok. İkisi de aileden oluyor çünkü.[/QUOTE]
Ben 22 yasindayim annemden zorla para almiyorum universitede okudugum icin kendisi veriyor okul parami .hayatim annemin verdigi para uzerine kurulu degil yani.bu bir surec.. Oysa ev hanimi evlenirken kocasinin maasiyla hayat gecirecegini biliyor ve o sekilde yasiyor omru boyunca calismadan arada biraz fark var bence.

hayır anladım demek istediğinizi..Ama böyle düşünen biri de çıkıp sevgilisine ;
" ben çalışacağım,kendi paramla okuyacağım.kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim." diyebilmeli bana göre..

"izin vermiyor" aşırı komik bir durum.
Iste butun mesele bu zaten eger ben bunu soylersem iliskimi bitirmek zorundayim cunku hicbir sekilde kabul etmiyor. Ben de sirf maddi sebeplerden guzel bir iliskiyi bitirmeyi de ona guvenip anneme eziyet etmeye devam etmeyi de sacma buldugum icin bu konuyu actim zaten

X