- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Merhaba onceki konularimi hatirlayan arkadaslar icin oncelikle anksiyete durumum dindi cok sukur cok daha iyiyim hafif krizler geciriyorum ve stabilize edebiliyorum en azindan ..annem de kanser degilmis beni korkutmak icin oyle soylemis bagirsaginda polipler varmis lazerle yok edilmezse kansere cevirme ihtimali varmis... Okul durumumu da anlatmistim yine onceki konularda 2 sene uzattim ozel universitedeyim annem ve babam bir sene uzattim saniyorlar simdi yaz okuluna gidiyorum bunun parasini erkek arkadasim verecegine dair soz vermisti (2 senedir birlikte yasiyoruz) ancak maddi durumu cok kotu is yapamadi ve veremedi annemden almak zorunda kaldim parayi ve bu yuzden erkek arkadasima cok kizdim soz vermeseydin ben calisip biriktirecektim simdi mecburen annemden aldim diye.. Yani para bulamadi diye asla tepki gostermedim sadece kesin bulacagim diye soz verip beni anneme karsi mahcup edip elimi kolumu bagli bitakti diye kizdim..Ama neyse onemli degil dedim ama bundan sonrasi icin aileme anneme yuk olmak istemiyorum ve calisip para kazanmak zorundayim erkek arkadasimsa ben halledicem diyor (tanistigimizdan beri maddi durumu hic iyi olmadi ha duzeldi ha duzelecek bekliyoruz) ve calismama musade etmiyor cunku yapacagim isin icinde onun karsi ciktigi istemedigi insanlar var (benden hoslanan diyelim) baska bir is de bulamiyorum.. yani okul parami biriktirebilecek kadar para kazanabilecegim bir is( eylule kadar 10 bin tl ) Asla ama asla sevgilimi/lerimi maddi durumuna gore secmedim-degerlendirmedim bana cok ters. Ama gel gelelim benim durumum ortada onun islerini duzeltmesini beklerken kendim aileme yuk oluyorum malesef ayrilayim diyorum cok sacma geliyor sirf maddi durumu kotu oldugu icin ayrilmak cunku cok cok seviyorum ve asigim.. Keza onun da bugune kadar bana hicbir yanlisi olmadi bir kez yalan soylemesi haric beni hep el ustunde tutmaya calisir ve ben de ona karsi oyleyim aramiz iyi yani sevgi ve saygi duyuyoruz karsilikli olarak , kendi capimizda buyuk bir ask yasiyoruz diyeyim.. Ben ne yapmaliyim? Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne ayrilabilirim ne de boyle devam edebilirim ne ona kiyabilirim ne canim anneme kiyabilirim... Yine cok uzun oldu simdiden tesekkurler okuyup yorum yapacak olanlara .