Ask mi? saplanti mi?

metallic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
70
28
88
35
İstanbul
Iyi geceler kk hatunlari. Benim bir kiz arkadasim var. Arkadasim uni. Yillarinda bir cocukla tanismis. Cocuk arkadasimi kac kere aldatmis seni istemeye gelicez diyio 1 ay kala bana surekli canin mi skkn diyorsun ayrilmak istiyorum diyio sacma sapan 1 sebepten birakmis kizi. Birlikte olduklari donemlerde evlenince ben seni aldatabilirim tarzinda cumleler kurmus. Surekli birileriyle kiyasliyormus. Hatta arkadasimin kendi kiz kardesi icin bile onun fizigi cok guzel ama seninde yuzun guzel diyebilmis bu vatandas. Arkadasim aldatsin ne bok yerse yesin ama benimle olsun beni cok sevmesin ama benimle olsun diyor.Ayrilmalarinin uzerinden 2 sene gecmis ve arkadasim hala seviyorum cok asigim kiyamiyorum diyor. 1 ay once cocuk instagram uzerinden arkadasima mesaj atmis ve konusmaya baslamislar. Cocuk arkadasima mantigim seninle evlenmemi soyluyor ama seni sevmiyorum ama sevmeye calisicam demis. Bunlar tekrar konusmaya basladilar. Canimli tatlimli arkdasim her yaptigini unutmus gibi. 2 gun once cocuk seni sevemiyorum olmuyor. Evlensek 10 sene sonra aski arasam ve bulsam senden bosanirim tarzinda birseyler soylemis. Daha anlaticak cok sey var ama arkadasim hala keske beni sevse diyor anlayamadigim bu ask mi yoksa bir saplantimi kizlar. Ben evliyim ve esimi cok seviyorum. Herseyi yapsin ama benimle olsun diyemem ben sahsen. Bilemiyorum bebislerim. Buyuk konusmakta istemiyorum ama acikcasi cok sacma geliyor. Sizce de bu bir saplanti degil mi? Kendisine bunu soyledim ve hayir saplanti degil onu gorunce kalbim yerinden cikicak gibi oluyor diyor :skandal:

gibi.

Pardon ne demek istediginizi anlayamadim.

Şimdi ağır dumanlı ortamlara giriyor . madde alıyor metal müzik kadar ağır müzikler dinliyor . uyku düzenini alt üst ediyor alkol ve sigaranın dibine vuruyor veya öyle ortamlarda takılıyorsun ? bu ister istemez seni etkiler ve bulaşıcıymışçasına sana bulaşır . bir süre sonra o ortamlardan kopamaz hale gelirsin . Beynin o müziği o dumanı vs yi ister . bu ortamlar hastalıklı sağlıksız ortamlardın hem ruh sağlığını hem fiziksel sağlığı etkiler . Yani bence hem o çocuğun hem de arkadaşınızın ruh sağlığı iyi değil . Ve birbirlerini aldatsalar da aldatılsalar da birbirlerinden kopamıyorlar. bu normal mi ? Madde kullanıyorlarsa madde kullanımın sonuçları arasında bu durum da var

Şimdi ağır dumanlı ortamlara giriyor . madde alıyor metal müzik kadar ağır müzikler dinliyor . uyku düzenini alt üst ediyor alkol ve sigaranın dibine vuruyor veya öyle ortamlarda takılıyorsun ? bu ister istemez seni etkiler ve bulaşıcıymışçasına sana bulaşır . bir süre sonra o ortamlardan kopamaz hale gelirsin . Beynin o müziği o dumanı vs yi ister . bu ortamlar hastalıklı sağlıksız ortamlardın hem ruh sağlığını hem fiziksel sağlığı etkiler . Yani bence hem o çocuğun hem de arkadaşınızın ruh sağlığı iyi değil . Ve birbirlerini aldatsalar da aldatılsalar da birbirlerinden kopamıyorlar. bu normal mi ? Madde kullanıyorlarsa madde kullanımın sonuçları arasında bu durum da var

Sizdeki hayal gücü tolkien'le yarışır, bunları nereden çıkardınız?

Bence arkadasin kendini sevmiyor. Kendine deger vermiyor. Kendine deger vermeyene baskasi hic deger vermez. ozguven eksikligi de var. Kendine guveni olmadigi icin o kisinin hayatini doldurdugunu dusunuyor. O kisi hayatindan ciksa nefes alamayacakmis saniyor. Oysa gercrkleri gorebilse sadece yaptigi kendine zulmediyor. Once kendini sevmeyi ogrenmeli.

Bence bırak hiç karışma ne yaparsa yapsın.
Bunca şeye göz yumacak kadar gözü kararmışsa tercihlerinin sonuçlarına katlanır. Onda bu potansiyeli de gördüm.

Madde kulanimini nereden cikardiniz onu anlayamadim yani. Metallica benim nickim oradan mi? Metallica bir muzik grubu biliyorsunuz bende severim ve dinlerim. Hesabimi olustururken muzik dinliyordum ve metallica olsun dedim.

Bence bırak hiç karışma ne yaparsa yapsın.
Bunca şeye göz yumacak kadar gözü kararmışsa tercihlerinin sonuçlarına katlanır. Onda bu potansiyeli de gördüm.

Aynen bende karismamayi dusunuyorum. Cunku cok konustum once kendine deger ver dedim ama baktim ki hic yol katedemiyorum. Bende susmayi tercih ettim

Bence arkadasin kendini sevmiyor. Kendine deger vermiyor. Kendine deger vermeyene baskasi hic deger vermez. ozguven eksikligi de var. Kendine guveni olmadigi icin o kisinin hayatini doldurdugunu dusunuyor. O kisi hayatindan ciksa nefes alamayacakmis saniyor. Oysa gercrkleri gorebilse sadece yaptigi kendine zulmediyor. Once kendini sevmeyi ogrenmeli.

Bende sizin gibi dusunuyorum gercekten. O benim dunyam diyor. Sastim kaldim gercekten.

bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...bu konunun gerçek olmamasını diliyorum...:kızgın:

ve gerçek olduğunu düşünerek:
bence bu ne aşk ne saplantı
bence kesinlikle psikolojik bir hastalık
arkadaşın terapi görmeli bence
çok ciddiyim

Şuan yazdığınız mesajdan onur mu duymalı yoksa sinirlenip atar gider mi yapmalıyım ?

Söyleyin de ona göre cevap vereyim ...

Karakter yapınıza bağlı :) Ben gayet açık yazdım, olmayan bir şeyi hayal gücünüzle var farzedip öyle yorumlamışsınız da. Bakın konu sahibi de cevap vermiş zaten.

Madde kulanimini nereden cikardiniz onu anlayamadim yani. Metallica benim nickim oradan mi? Metallica bir muzik grubu biliyorsunuz bende severim ve dinlerim. Hesabimi olustururken muzik dinliyordum ve metallica olsun dedim.

Nickim metallica ya oradan cikardi sanirim. Ama metalkica bir muzik gurubu ama bilmiyor sanirim :)

Back
X