- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Madde kulanimini nereden cikardiniz onu anlayamadim yani. Metallica benim nickim oradan mi? Metallica bir muzik grubu biliyorsunuz bende severim ve dinlerim. Hesabimi olustururken muzik dinliyordum ve metallica olsun dedim.
Iyi geceler kk hatunlari. Benim bir kiz arkadasim var. Arkadasim uni. Yillarinda bir cocukla tanismis. Cocuk arkadasimi kac kere aldatmis seni istemeye gelicez diyio 1 ay kala bana surekli canin mi skkn diyorsun ayrilmak istiyorum diyio sacma sapan 1 sebepten birakmis kizi. Birlikte olduklari donemlerde evlenince ben seni aldatabilirim tarzinda cumleler kurmus. Surekli birileriyle kiyasliyormus. Hatta arkadasimin kendi kiz kardesi icin bile onun fizigi cok guzel ama seninde yuzun guzel diyebilmis bu vatandas. Arkadasim aldatsin ne bok yerse yesin ama benimle olsun beni cok sevmesin ama benimle olsun diyor.Ayrilmalarinin uzerinden 2 sene gecmis ve arkadasim hala seviyorum cok asigim kiyamiyorum diyor. 1 ay once cocuk instagram uzerinden arkadasima mesaj atmis ve konusmaya baslamislar. Cocuk arkadasima mantigim seninle evlenmemi soyluyor ama seni sevmiyorum ama sevmeye calisicam demis. Bunlar tekrar konusmaya basladilar. Canimli tatlimli arkdasim her yaptigini unutmus gibi. 2 gun once cocuk seni sevemiyorum olmuyor. Evlensek 10 sene sonra aski arasam ve bulsam senden bosanirim tarzinda birseyler soylemis. Daha anlaticak cok sey var ama arkadasim hala keske beni sevse diyor anlayamadigim bu ask mi yoksa bir saplantimi kizlar. Ben evliyim ve esimi cok seviyorum. Herseyi yapsin ama benimle olsun diyemem ben sahsen. Bilemiyorum bebislerim. Buyuk konusmakta istemiyorum ama acikcasi cok sacma geliyor. Sizce de bu bir saplanti degil mi? Kendisine bunu soyledim ve hayir saplanti degil onu gorunce kalbim yerinden cikicak gibi oluyor diyor![]()
konu zaten siz değil arkadaşınız . o yüzden sizin değil arkadaşınız ve sevgilisinin madde kullandığını düşünüyorum . Çocuğun ve arkadaşınızın kullandığı sözler madde kullanan insanların kullandığı sözlerle eş değer . Zamanında madde kullanımıyla ilgili bir semire katılmıştım ve madde kullanan kişilerin bu tür gelgitlerinin çok olduğunu bu tür sözcükleri çok kullandıkları filan altını çizmişlerdi . madde kullana kişilerin hayat hikayelerinin olduğu bröşürdede madde kulananların yine böyle durumlar içinde olduğu yazıyordu . Ve bu psikolojide olan kişiler ya madde bağımlısıdır yada ağır ruhsal hastalığa sahiptir . ikiside aynı kapı ...
metal hakkında ki söylemlerimse ben mesajı ilk okuduğumda çocuk ağır metal dinliyor gibi bir bölüm okumuştum