Meraba arkadaşlar. Ben platonik olarak bir erkeği seviyorum. 5 ay kadar oldu ama ben daha önce hiçkimseye karşı bu kadar yoğun duygular hissetmemiştim. Kimse benim canımı bu kadar yakmamıştı. Benim onu sevdiğimi anladığı gün onun sınıfında olan ama benim yakın arkadaşlarımdan biri olan rukiyeyle konuşmuş. Ben o tiplerle çıkmam ben kimseyle çıkmam şöylede böylede demiş. Aradan zaman geçti ve bizim sınıftan bir kızdan hoşlandığını öğrendim. O kıza o kadar özeniyordum ki. Sürekli kıyaslama yaptım, nedenini bilmediğim bir şeyden dolayı sürekli onun gibi olmak istedim. Çünkü o mutluydu. Ama yinede çıkmalarını çok isterim, onun mutlu olmasını isterdim. Sevdiğim çocuk beni sevmek zorunda değil, biliyorum çünkü zaten kendimi güzel bulmuyorum oysa onun sevdiği kız manken gibi. Neyse...
Çok acı çekiyorum. Daha onunla tek kelime konuşmuş değilim. Eminim ben o tiplerle çıkmam demeseydi onunla konuşurdum, açılırdım. 5 ay süren bu zamanın sonunda bunu bir arkadaşımla paylaştı. Takıntı yapmışsın, sen onu çoktan unuttun ama unutmak istemiyosun falan dedi. Sizce gerçekten öylemi? Yorumlarınızı bekliyorum..
Çok acı çekiyorum. Daha onunla tek kelime konuşmuş değilim. Eminim ben o tiplerle çıkmam demeseydi onunla konuşurdum, açılırdım. 5 ay süren bu zamanın sonunda bunu bir arkadaşımla paylaştı. Takıntı yapmışsın, sen onu çoktan unuttun ama unutmak istemiyosun falan dedi. Sizce gerçekten öylemi? Yorumlarınızı bekliyorum..