Aşk mı yoksa mantık evliliği mi?

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
Arkadaşlar aşk evliliği ya da mantık evliliği yapmış insanların mesajlarınızı bekliyorum

canım aşk evlılıği üzer cicim ayları bıtınce ama mantık evlılıği oyle değil evlen mantık evlılıği yap hem az seversen mutlu olursun el üstunde tutulursun aşk insanı öldürüyor berbat ben sana evlı olarak tavsiyem mantık canım

aşk evliliği yaptım tavsiye ederim.yatakta mantık olmazki..

aşk evliliği diiicem.bir ömürden bahsediyoruz.sevmediğin adamla bir ömür geçmez.(aşk derken neyi var neyi yok göz yumda demiyoruz tabi:)

aşk evliliği diiicem.bir ömürden bahsediyoruz.sevmediğin adamla bir ömür geçmez.(aşk derken neyi var neyi yok göz yumda demiyoruz tabi:)

evet canım sana katılıyorum göz yummamak gerkir bazı insanlar ahh derler aşk gözümü kör etmişti derler bence aşkla mantık bi arada olur

maddiyatta önemlii..
aşk karın doyurmuyo denen şu meşhurr kalsik söze katılmış oluyorum bende..
ten uyumu ve fikir uyuşması varsaa kafi..

içim dekı buyuk bır askla evlendım mutluyum evet hemde cok.. bence aşk evlılıgı bambaska sabah uyandıgında hala yanında yatan biri var ve için kıpır kıpır oluyor :) ben hadi oynasalım dıyorum mutluluk tavan yapıyor aşkla evlenıpde onu sürdürebilmek mesele... bazen askla evlenıp pişman olan var mantıkla evlenıpde pişman olan var işin aslı adamına göre değişiyor..

bende aşkın acımasızlığına inananlardanım. mantık evliliğine yönelmeliyim kesin :) zaten evleneceğin adamı seversin.seni sevmesini seversin, bakışını, gülüşünü elbet birşeyi seversin. oda aynı şekilde seni sever karşılıklı olur. :)

evlenmekten bahsediyoruz ,insan aşık olmadığı biriyle nasıl evlenebilir? hayat öyle nasıl geçebilir? sevmediği insanla nasıll beraber olabilir nasıl ona dokunabilir,dokunurken nasıl zevk alabilir? mantık,aşk evliliği yaptıktan sonra birbirlerine karşı tutumlarında (hatta aşk olduğunda tamamen duygularla hareket etmekten yanayım) ya da beraber alınacak kararlarda devreye girmelidir. ama tabi mantık evliliği daha rahat oh eşimi hiç kıskanmam en azından aşık olduğum kişiyi kıskanacağım kadar kıskanmam. kesinlikle AŞK AŞK AŞK diyorum. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin . :)

Aşk karın doyurmazzz ve muhakkak biyerde tükenir , sadece aşık olduğun adamla evlenemezsin.
Aşık olup sevdiği halde ayrılan insanlar var bu bir gerçek aşk tek başına yetmez
Mantık dersek mantık dediğin şey biyerde muhakkak durur , işte o zaman karşımızda ki insana katlanamayız.
Oyüzden en güzeli ve en idealiiii mantıklı bir aşk evliliği . Aşkı mantığımıza oturtmalıyız .

Son düzenleyen: Moderatör:
aşk olmalı bana göree
bende mantıklaa başladım ilşkimee şuann aşkımdan körüm sanırımm başka bişi isteyip düşünemiiorumm
aşk karın doyurmuyo hem evet ama saten mesleklerimiz var ıkımızınde ondan sanırım parayı düşündüğüm yok

Ben de aşk evliliği diyorum ama mantıklı hareket etmek de lazım ben aşk evliliği yaptım ama her konuda mantıklı olmaya çalıştım karşılıklı uyum açısından hem deli gibi aşıktık birbirimize hem de çok iyi anlaşıyorduk sosyal açıdan da birbirimize dengiz meslekler açısından aile düzeylerimiz de öyledir maddi manevi yani hem aşk hem mantık ikisini bir arada bulabilirsen süper derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…