Aşk mı?

Erkekler mi hakli kadinlar mi

• A erkekler

OY: 0 0,0%
  • B kadinlar

OY: 5 41,7%
  • C yanlis kisi

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12

Ezgisu1225

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
16
26
3
31
Kadinlar neden herseyi duzeltmek icin mucadeleyi biz veriyoruz.oysa 2 kisi basliyoruz.aşik olmaya bİz begeniyoru biZ hoşlaniyoruZ kiskaniyorz.evlilik olunca sorunlar sorunlar cozumler ariyoruz nerde hata yapiyoruZ cok mu deger veriyoruZ acaba yoksa herseyin yükünu biz mi ustleniyoruz kim hakli peki kadinlar mi yoksa erkekler mi yoksa şectigimİz insan mi yanlış

Anlamadim valla cok soru olmuş tam olarak ne anlatmak istediniz?

A erkek haklı seçeneği buradan çıkmaz bu bidefa saçma
B kadın herzaman haklı olabilir mi? Buda saçma
C yanlış kişi doğru kişi geleceği gören bir kain değilsen nereden bileceksin
Ben tercihimi bu anketin saçma olduğundan yana kullanıyorum

esasen sectigimiz insanlar yanlis, kadin yaradilis olarak yuvasi icin mucadele etmeyi uğraşmayı sever. erkeklerin gercekten kafasi basmiyor yani kötü oldukları icin de degil, sizin bir gece boyu dusundugunuz konuyu 10 saniye dusunup geciyorlar malesef. eger sevgi ve saygi varsa dusuncelilik ve ekstra bir problem çözme yetenegi aramayın, cocugumuz gibiler :)

Derdini anlat ki düzgün cevap verebilelim...
Yanlış kişi mi hatalı kim görelim...
Yükünü fazla mi aldın az mı
Anlat bilelim...
Buradan C şıkkı çıkar o kadar...
Bu da senin derdine derman olmaz
Genelleme olur

Başlığı görünce biri ile olan etkileşiminizi yazdınız sizce bu aşk mı diye soruyorsunuz sandım. Anketinizi saçma buldum açıkçası yazdıklarınız da inanılmaz genelleme olmuş, bu yüzden sorularınıza ve size kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum..

Haklisiniz tam aciklamali yazmam gererkirdi. Arkadaslarlar tekrardan yeni bir konu acip detayli bir sekilde anlaticam.

Cunku erkek icin cazibe elde edene kadardir genelde..illa yatmak kalkmak anlaminda degil duygusal olarakta..keser keser kizi..?kiz karsilik vermeye baslayinca? Bi tarafi havaya kalkar ve o eski halinden eser kalmaz :)

Back
X