Kesinlikle alışkanlık canım.. 6 ay kısa bi zaman değil.. 6 ay onun varlığıyla doluyken şimdi onsuzluğu düşünmek canını yakabilir.. Ama eğer gerçekten sevseydin ''Diğer yanım bakalım daha kimler çıkacak karşımıza..'' gibi bişiyi aklının ucundan geçirmezdin.. ßak biraz zaman geçsin üzerinden sadece alışkanlık olduğunu ve sevmediğini anlıcaksın eminim..Çünkü sevgiden ziyade hoşlantıydı sizinkisi.. Daha yaşınız küçük kimler gelip kimler gidicek hayatınızdan.. O yüzden şimdilik böyle şeylerle kafanı meşgul etme.. Okul hayatına bak..Sana hayatında başarılar dilerim canım...
6 ay kısa değil ama uzun bır surede değil bence alıskanlık bı 2 3 yıl gectıkten sonra olur bence. alısmısındır bıtemez kopamazsın falan oyle olur ama senınkı alsıkanlık degıl . daha taze bence ılskı canım her ınsan ılk donemlerde boyle cocuksu seyler yapar bızde yaptık boylelıkle bırbırınızı tanıyorsunuz ama ılerde unıversıte yurumezkı deyıp hıc bır ılıskıyı yurutemezssın bırını sevıyorsan nerde olursan ol sevgın devam eder aslında mesafeler askı canlı tutan tek seydır. ınan bana lazıml . bazen ılıskılerın yoluna gırmesı ıcınde ınsanların sevdıgınden uzak durması lazım o zaman anlıyoruz kıymetını cunku zamanla barısırsınızılıkıye baslamak değılde yurutmektır zor olan ve zor olan herzaman guzeldır canım anın tadını cıkarmaya bakın ortak yanlarınız yoksa ortak bısıler yapın hersey yoluna gırer sadece kalbını sesını dınle...
neden senı sevıyorum ama vazgecmek zorundayım dedı kı sebep ne bence once bunu ogren soyledıgı sey gercekten sızı ayırcak kadar buyuk degılse adımı sen at mesaj atmadıgında sen bır adım gerı atarsan o ıkı adım gerı atar bı adım ılerı atasan o ıkı adım atar unutma
Çok tartışıyorduk çok kavga ediyorduk.Yoruldum ben artık dedim ona.O da bende dedi.İkimizinde değişeceği yok dedi.Bitsin o zaman dedim.Seni seviyorum ama vazgeçmek zorundayım dedi.Öyle demesinin sebebi bu yani
6 ayda alışkanlık olmaz canım ya daha taze yani ilşki.. Hem senle olmak yerine arkadaşları ile havuza gitmesi çok yanlış ya ben buna taktım ..
bende hep yoruldum dıyorum bıktım bu kavgadan dıyorum sevgılımde dıyo ama dedıgımızle kalıyoruz=) sevgı olunca naparsınbenım bır arkadasım var oda cok tartısırdı ayrıldılar barıstılar hep bazen aldatıp aldatıldılar o derece bıkere bırlestıler sımdı evlılık yolundalar bıraz alttan al ılskı zaman sabır ve fedakarlık ısteyen bırseydır..
bende hep yoruldum dıyorum bıktım bu kavgadan dıyorum sevgılımde dıyo ama dedıgımızle kalıyoruz=) sevgı olunca naparsınbenım bır arkadasım var oda cok tartısırdı ayrıldılar barıstılar hep bazen aldatıp aldatıldılar o derece bıkere bırlestıler sımdı evlılık yolundalar bıraz alttan al ılskı zaman sabır ve fedakarlık ısteyen bırseydır..
Buna bende çok takmıştım.Ama sonra pişman oldu arkadaşları çok zorlamış.Sonradan arkadaşları benimle konuşup özür diledi.Her insan hata yapabilir diye düşündüm sonradan..
oda senden beklıyordur belkı tatlım hem olmassa hıc olmassa dusunmessın atmalımıyım sevıyormu napmalıyım dıye dene ve gor nebılım gece msj at ıyı geceler dıye ne bılım senı ozledım de yavas yavas davranıslarına gore anlarsın zaten sonucuna gore konusuruzYani ilk adımı ben yapmalıyım.Hadi artık hiç istemezse o zaman çok gururuma dokunur yaa
Yani ilk adımı ben yapmalıyım.Hadi artık hiç istemezse o zaman çok gururuma dokunur yaa
benım sevgılımde oyle bence butun erkeklerde var tAtlım bıde kendını onun yerıne koy sen hıcmı uste cıkmaya calısmadın:26: sansını deneBide onun alttan aldıkça üste çıkma huyu vardır ki bende de bu gurur bu inat offf
Bide onun alttan aldıkça üste çıkma huyu vardır ki bende de bu gurur bu inat offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?