Çok haklısınız sanırım.. O zaman hemen atıyorum şimdi mesaj
her erkek aynı sanırım canım ya=) bi kere biz alttan aldık mı dakikalarca kendinin nasıl haklı olduğunu anlatıp
dururlar ya.. Bazen ben kendi haklı olduğum konu da bile aman uzamasın diye alttan alıyorum aman yarabbim sanki savaş kazanmış gb bir cengaverlik gösteriyor adam ya =)=) ama yine de bunlar çok tatlı şeyler =)=)
Şimdi mesaj attım konuştuk güldük geyik yaptık.Sahur yapmaya gitti şimdi.İlk adımı yapmış oldum sanırım değil mi. Yarın mesaj atması gerek bence bana.Ne gıcığım demi
sende amma gururlu cıktın tatlımUmarım..Eğer atmazsa daha da üstüne gidemem atamam bir daha ben mesaj...
Umarım..Eğer atmazsa daha da üstüne gidemem atamam bir daha ben mesaj...
Peki.Ben yarın akşam gelişmeleri yazarım yine.İlgilendiğiniz yardımcı olduğunuz ve yüreklendirdiğiniz için çooooooooook teşkekkür ederimmm
Ben bana mesaj atmasını beklerken.Sokakta gördüğünde yönünü değiştirdiği eski sevgilisini eklemiş bugün facede.Hey benim öküzüm hey gerizekalı aptal insan.Bu kadar da yapılabilir mi ya.Şoktayım şu an
canım aksam mesat attımı ya ya canım ne bılım uzuldum kendımı senın yerıne koyuyom ne bılım gercekten her gece yttıgında onu dsnuyorsan adam gıbı at msj brsmk ıstedıgın de svdıgın de nebılım cevap kotu glrse blrsın artık olmıcagını uzlmssın neblım cnm
Yok şu hareketi gerçetekten fazlaydı benim için.Bende şu an şu dakika ondan vazgeçiyorum.Hiçte düşünüp üzülemem artık onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?