• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk nasıl anlaşılır?

cocorico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
11
1
3
35
Merhabalar. Sorum aşık olanlara. Aşk nasıl bi sey, aşık olunca nasıl hisseder insan?

Huzur, tutku, mutluluk diyebilirim :)
Çiçekler açar, kelebekler uçar, kuşlar cik cik cik falan :)

aşık olunca anlarsın:KK53:

En güzel Aşk hiç yaşanmamış olan aşktır..:KK53:

Resimli-komik-sozler-facebook6.webp

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

katılıyorum... kalbinde kelebekler uçuşması falan derler ama bana göre o hoşlanmadır,beğenmedir.

Aşkı anlatabilene bravo derim ben. Anlatılmaz yaşanır bence aşk... Herkese de gerçek aşk nasip olmaz tabii orası ayrı.

Vallahi olunca biliyorsun. Allah Allah ask mi degil mi, ne bu diye dusunmuyorsun :)

Yani bendeki belirtileri, midemdeki kelebekler, gelecekteki cocuklarimiza isim dusunme, heyecandan nefes alamama vs vs :)

Aşk bir annenin bebeğine duyduğu bağlılık,acıma hissi,merhamet,sevgi,üzerine titremek,tırnağına gelecek zararı önlemek için elinden geleni yapmak,ona saatlerce baksa doyamamaktır.aşk acayip bişeydir,tarifi yoktur ,yaşanırsa anlaşılır,heleki karşı tarafta sana aşıksa baldır balll.aşkla dolu günler dilerim.

Ask anlatılmaz ama bazı semptomları da vardır tabii :D mesela onunla sürekli konuşmak istersin onunla konusmaktan çok mutlu olursun. Cok kızsann bile bi sözü hemen yelkenleri suya indirmene yeter sürekli buluşmak istersin ona bakmaya doyamazsin yanında zaman çok hızlı geçer ona sarılmaya öpmeye doyamazsin buluşmaya giderken kalbin yerinden cikacakmis gibi olur gözlerinin içinde kaybolmak istersin geceleri onun hayaliyle uyursun. Bunları hissediyosan aşıksın demektir. Ama aşkın tarifini tam olarak yapamazsın herkese gore degisir. Mesela bana gore ask 'O' dur :)

Aşk bir annenin bebeğine duyduğu bağlılık,acıma hissi,merhamet,sevgi,üzerine titremek,tırnağına gelecek zararı önlemek için elinden geleni yapmak,ona saatlerce baksa doyamamaktır.aşk acayip bişeydir,tarifi yoktur ,yaşanırsa anlaşılır,heleki karşı tarafta sana aşıksa baldır balll.aşkla dolu günler dilerim.
eneee doğuracan ya kız

Merhabalar. Sorum aşık olanlara. Aşk nasıl bi sey, aşık olunca nasıl hisseder insan?

Bak canım aşık olunca anlayamama gibi bir şansın yok, yok yani... Yemeden içmeden kesilirsin, en olmayacak şeyler kafan da olur hale gelir, uyuyamazsın, uyuduğunda bir kaç saat sonra uyanırsın(bu uykusuzluk seni neredeyse hasta edecek kadar çok olur), iç organlarının olduğu bölgelerde sürekli bir rahatsız edici duygu olur(öyle ki bu duygunun seni öldüreceğini düşünürsün uzun süre devam etmesi halinde) , içinden bir şeyler akıyormuş gibi hissedersen, en önemli belirti de nefesindir, tam nefes alamazsın, yarım yarımdır o nefeslerin, sen dolu dolu nefes almaya çalıştıkça bunun çok zor olduğunu anlarsın.. ufak tefek şeylere küsersin alınırsın, yine ufak tefek şeylerle o küslüğün tekrar kaybolur, sürekli görmek istersin, gördüğünde dokunmak, sana baksın istersin, sürekli sana baksın, hiç bir şeyinden tiksinmez, hiçbir şeyini garipsemezsin. gülümsediğinde ne olduğunu anlamasanda sen de gülümsersin, ayrılırken içine kocaman bir hüzün ve karanlık çöker. Nasıl dayanıcam dersin ertesi güne kadar bile olan zaman çok uzun gelir o arada yaşamadığını hissedersin. sadece onun yanında yaşıyormuş geri kalan zamanda ruh gibi dolaşıyor gibi hissedersin kendini. Daha yazarım da uzatmayayım..

Aşık oldugun birisiyle yaşlanmak gibisi yoktur.. ama galiba ben bunu hic yasayamayacagim..

aşkı yaşarken anlaman imkansız canım....Allah korusun bir ayrılık olursa o zaman anlarsın sadece gerçekten aşık olduğunu

Bak canım aşık olunca anlayamama gibi bir şansın yok, yok yani... Yemeden içmeden kesilirsin, en olmayacak şeyler kafan da olur hale gelir, uyuyamazsın, uyuduğunda bir kaç saat sonra uyanırsın(bu uykusuzluk seni neredeyse hasta edecek kadar çok olur), iç organlarının olduğu bölgelerde sürekli bir rahatsız edici duygu olur(öyle ki bu duygunun seni öldüreceğini düşünürsün uzun süre devam etmesi halinde) , içinden bir şeyler akıyormuş gibi hissedersen, en önemli belirti de nefesindir, tam nefes alamazsın, yarım yarımdır o nefeslerin, sen dolu dolu nefes almaya çalıştıkça bunun çok zor olduğunu anlarsın.. ufak tefek şeylere küsersin alınırsın, yine ufak tefek şeylerle o küslüğün tekrar kaybolur, sürekli görmek istersin, gördüğünde dokunmak, sana baksın istersin, sürekli sana baksın, hiç bir şeyinden tiksinmez, hiçbir şeyini garipsemezsin. gülümsediğinde ne olduğunu anlamasanda sen de gülümsersin, ayrılırken içine kocaman bir hüzün ve karanlık çöker. Nasıl dayanıcam dersin ertesi güne kadar bile olan zaman çok uzun gelir o arada yaşamadığını hissedersin. sadece onun yanında yaşıyormuş geri kalan zamanda ruh gibi dolaşıyor gibi hissedersin kendini. Daha yazarım da uzatmayayım..
:D ya çok zormuş aşık olmak.aşık omadan evlendim diye hayıflanıyordum hep, benim bünyem kaldırmazmış ki bu kadar ızdırabı :KK71::rolleyes:

Ya bi soz vardi hatirlayamadim."kavuşursan meşk ,kavuşamazsan aşk olur"diyeydi galiba.
Neyse bence ask hayranliktir.onun dokundugu bardak bile kiymetlidir.her hali her sozu mimiği bile hatira olarak saklanir:KK51:
Onu dusundukce bogure bogure aglamak istersin.dunya gozune cennet gibi gorunur.yildizlara bile bakarken acaba oda bakiyomu.ayni gokyuzunumi bakiyoruz gibi leylaca seyler dusunursun.
Ona dokundugunda ellerini yikamak istemezsin.kokusu gider diye
Kendini daha bi incelersin ona yaranmak icin.
Butun sarkilar anlamlidir.hep ona itaftir.sanki herkes "ona"yazmistir sarkilari.
Bla bla bla.....
Aklima gelenler bunlar.
Mirkelamin sarkisi geldi aklima:KK48:
Ey ask nerrdesin,
Guzel yerdesin
Sen heryerdesin
Tamamda nerdesin:KK47:

Back
X