aşk nedir?AŞK budur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bir şey aklından hiç çıkmıyorsa ona AŞIKSIN işte.Düşünün bakalım aklınızda hiç çıkmayan ne?Hayatımızda yaşadımız bu heycanlar bu vazgeçişler bu gdişler ne adına adına sizce?HERKES KENDINE ASIKDIR??????

benım aklımdan cıkmayan sevgılım hele bu aksam hıc cıkmıyo aklım onda kardesının kınası var buaksam yarın dugun vakıt gecmek bılmıyo...bıran once su ıkıgun gecsın lutfennn

Aklımdan çıkartmak isteyipte çıkaramadığım tek kişi muhasebeci Fatih....

benım aklımdan cıkmayan sevgılım hele bu aksam hıc cıkmıyo aklım onda kardesının kınası var buaksam yarın dugun vakıt gecmek bılmıyo...bıran once su ıkıgun gecsın lutfennn

cnm benımmm gecer gecer bende 1 hft oldu dahada var gormeme hft sonu gelcekkkk off benımde aklımdan hıc cıkmyoyr acaba bende sureklı onun aklındamıyım keske bır makına olsa ınsan karsındakı ınsanın ıstedıgı zaman aklını okuyabılseeee

hiç aklımdan çıkmıyooo ama aşkımdan değil ona olan nefretimden

ne güzel bir konu aşk nedir ..aşk bence onu görünce ne yapacağını bilememektir kalbine söz geçirememektir

ne güzel bir konu aşk nedir ..aşk bence onu görünce ne yapacağını bilememektir kalbine söz geçirememektir.. herkesin tatması lazım yaşamadan anlatılmaz

aşki yaşamayan tatmayayn aşigin halinden anlamazzz

nerden aklıma geldi kimbilir dolasdım şehri şöle ((( baska bırsey yazcakdım ne yazacmı unuttum bunları yazdım valla anlamadım ıcımden geldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…