- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
-
Lütfen acele etmeyin kendi ayaklarınız üstünde duran bir kadınsınız anladığım kadarıyla, sevmek sevilmek çok güzel bir şey zamanla hakkınızda hayırlı olan kim varsa çıkar karşınıza..İyi geceler yine içimi dökmeye geldim sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor katarsisime başlayalım. Tanımayanlar için yaşım 28 bankacıyım yanlız yaşıyorum annem babam vefat ettiler bunu söylemeyi sevmiyorum fakat sadece anlaşılması için ekliyorum çünkü özel duygulara karşı daha fazla takepkar oluşumu anlamanız adına. Neyse kariyerimde herşey mükemmel maddi olarak hiç bir problemim yok ama duygusal olarak aman Allahımarkadaş çevrem çok geniş kurslar vs bayada sosyalim aslında ama arkadaş nasıl oluyorda kimseyle olmuyor onu anlamıyorum hayır bende baya sıcakkanlı güleryüzlü biriyim biraz nemrut falan olsam anlayacağım iş yerinde bir çok müşteri baya alanen yürüyor ama devamı yok orda kalıyor görücü usulü desen görmeyeyim daha iyi anlatsam herbiri ayrı hikaye diyeceğim oki aşık olmak istiyorum çok aşkvari bişi olmasada en azından flört edeceğim birseyler falan olsun yanlızlıktan yoruldum artık bana önereceğiniz her bilgiye ihtiyacım var ne yapsam nasıl yapsam eğitim iş derken unuttum bu olayları ben şimdiden teşekkür ederim sizleri görmeden seviyorum :)p
BK cnm sole diyim herşey boş ve herşey yln erkekte aşkta evlilikte kndi ayaklarınn üzerinde durabiliodsn ne mutlu sana sen nie evlndin die sorms bnm hytm yılan hikayesiİyi geceler yine içimi dökmeye geldim sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor katarsisime başlayalım. Tanımayanlar için yaşım 28 bankacıyım yanlız yaşıyorum annem babam vefat ettiler bunu söylemeyi sevmiyorum fakat sadece anlaşılması için ekliyorum çünkü özel duygulara karşı daha fazla takepkar oluşumu anlamanız adına. Neyse kariyerimde herşey mükemmel maddi olarak hiç bir problemim yok ama duygusal olarak aman Allahımarkadaş çevrem çok geniş kurslar vs bayada sosyalim aslında ama arkadaş nasıl oluyorda kimseyle olmuyor onu anlamıyorum hayır bende baya sıcakkanlı güleryüzlü biriyim biraz nemrut falan olsam anlayacağım iş yerinde bir çok müşteri baya alanen yürüyor ama devamı yok orda kalıyor görücü usulü desen görmeyeyim daha iyi anlatsam herbiri ayrı hikaye diyeceğim oki aşık olmak istiyorum çok aşkvari bişi olmasada en azından flört edeceğim birseyler falan olsun yanlızlıktan yoruldum artık bana önereceğiniz her bilgiye ihtiyacım var ne yapsam nasıl yapsam eğitim iş derken unuttum bu olayları ben şimdiden teşekkür ederim sizleri görmeden seviyorum :)p
Amiiin inşallahhLütfen acele etmeyin kendi ayaklarınız üstünde duran bir kadınsınız anladığım kadarıyla, sevmek sevilmek çok güzel bir şey zamanla hakkınızda hayırlı olan kim varsa çıkar karşınıza..
Ben sizin bu düşüncenize katılmıyorum zira taş yerinde agırdır, kısmeti varsa insanın mutlaka karşısına çıkar zira sizin düşünceniz aranmak olmuş.. Ki günümüzün çogu ilişki bicimi cinsellikten öteye gitmiyor.Ne kaybederim ki diyorsanız siz başlatın bir şeyler, mesela çevrenizde bir şeyler hissedebileceğiniz bir erkek varsa bir sonraki denk gelmenizde biraz iltifat edin, biraz flörtöz davranın, saçınızı başınızı tarzınızı parfümünüzü biraz değiştirin farklı bir havanız olsun, eminim herkesin dikkatini çekecektir sizdeki bu değişimler. Çok büyük adımlar atılmadığı müddetçe kadın da ilk sinyali verebilir bence bir erkeğe.
Amiiin inşallahh
Dogru söze ne hacet..!!Bu işler gerçekten kısmet. Ben de yalnızım ama arayışta da değilim. Arayışta olan arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla hiçbiri basarili olamadı. Basarili olanlar da mutlu olamadı. Vazgeçtim o yüzden ben. Olsa da olur olmasa da olur diyorum
Buna eminim bende uzaklaştırmaya çalılıyorum kafamdan ama anlamıyorum üzülüyorum duygusal olarak çok eksiğinKesinlikle arayış içinde olmayın. Tamamen nasip işi. Olursa olur olmazsa olmaz deyin geçin. Ne kadar çok isterseniz o kadar çok imtihan olur o kadar çok da olmaz.
Çok tatlısın yorumun iyi geldi umarım mutlu yıllarımız olur sevgilerNe kadar çok kafaya takarsan o kadar olmaz. Akışına bırak düşünme ne güzel kendi ayaklari üzerinde duran bir hanimsin ne mutlu sanaBenim de hiç dusunmedigim ve artik kimseyle olmam çok zor dediğim anda çıkardı şu anki eşimi karşıma. Onun bir günü ve zamanı var en hayırlısı hiç ummadığın anda çıkar karşına o yüzden buna odaklanma . Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?