- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
İyi geceler yine içimi dökmeye geldim sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor katarsisime başlayalım. Tanımayanlar için yaşım 28 bankacıyım yanlız yaşıyorum annem babam vefat ettiler bunu söylemeyi sevmiyorum fakat sadece anlaşılması için ekliyorum çünkü özel duygulara karşı daha fazla takepkar oluşumu anlamanız adına. Neyse kariyerimde herşey mükemmel maddi olarak hiç bir problemim yok ama duygusal olarak aman Allahım
arkadaş çevrem çok geniş kurslar vs bayada sosyalim aslında ama arkadaş nasıl oluyorda kimseyle olmuyor onu anlamıyorum hayır bende baya sıcakkanlı güleryüzlü biriyim biraz nemrut falan olsam anlayacağım iş yerinde bir çok müşteri baya alanen yürüyor ama devamı yok orda kalıyor görücü usulü desen görmeyeyim daha iyi
anlatsam herbiri ayrı hikaye diyeceğim oki aşık olmak istiyorum çok aşkvari bişi olmasada en azından flört edeceğim birseyler falan olsun yanlızlıktan yoruldum artık bana önereceğiniz her bilgiye ihtiyacım var ne yapsam nasıl yapsam eğitim iş derken unuttum bu olayları ben şimdiden teşekkür ederim sizleri görmeden seviyorum :)p