Aşk nerdeysen çık dışarııı 🎶

gocmenkizi16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
73
80
38
30
İyi geceler yine içimi dökmeye geldim sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor katarsisime başlayalım. Tanımayanlar için yaşım 28 bankacıyım yanlız yaşıyorum annem babam vefat ettiler bunu söylemeyi sevmiyorum fakat sadece anlaşılması için ekliyorum çünkü özel duygulara karşı daha fazla takepkar oluşumu anlamanız adına. Neyse kariyerimde herşey mükemmel maddi olarak hiç bir problemim yok ama duygusal olarak aman Allahım 🤯 arkadaş çevrem çok geniş kurslar vs bayada sosyalim aslında ama arkadaş nasıl oluyorda kimseyle olmuyor onu anlamıyorum hayır bende baya sıcakkanlı güleryüzlü biriyim biraz nemrut falan olsam anlayacağım iş yerinde bir çok müşteri baya alanen yürüyor ama devamı yok orda kalıyor görücü usulü desen görmeyeyim daha iyi 😅anlatsam herbiri ayrı hikaye diyeceğim oki aşık olmak istiyorum çok aşkvari bişi olmasada en azından flört edeceğim birseyler falan olsun yanlızlıktan yoruldum artık bana önereceğiniz her bilgiye ihtiyacım var ne yapsam nasıl yapsam eğitim iş derken unuttum bu olayları ben şimdiden teşekkür ederim sizleri görmeden seviyorum :)p

İyi geceler yine içimi dökmeye geldim sizinle dertleşmek bana çok iyi geliyor katarsisime başlayalım. Tanımayanlar için yaşım 28 bankacıyım yanlız yaşıyorum annem babam vefat ettiler bunu söylemeyi sevmiyorum fakat sadece anlaşılması için ekliyorum çünkü özel duygulara karşı daha fazla takepkar oluşumu anlamanız adına. Neyse kariyerimde herşey mükemmel maddi olarak hiç bir problemim yok ama duygusal olarak aman Allahım 🤯 arkadaş çevrem çok geniş kurslar vs bayada sosyalim aslında ama arkadaş nasıl oluyorda kimseyle olmuyor onu anlamıyorum hayır bende baya sıcakkanlı güleryüzlü biriyim biraz nemrut falan olsam anlayacağım iş yerinde bir çok müşteri baya alanen yürüyor ama devamı yok orda kalıyor görücü usulü desen görmeyeyim daha iyi 😅anlatsam herbiri ayrı hikaye diyeceğim oki aşık olmak istiyorum çok aşkvari bişi olmasada en azından flört edeceğim birseyler falan olsun yanlızlıktan yoruldum artık bana önereceğiniz her bilgiye ihtiyacım var ne yapsam nasıl yapsam eğitim iş derken unuttum bu olayları ben şimdiden teşekkür ederim sizleri görmeden seviyorum :)p
Lütfen acele etmeyin kendi ayaklarınız üstünde duran bir kadınsınız anladığım kadarıyla, sevmek sevilmek çok güzel bir şey zamanla hakkınızda hayırlı olan kim varsa çıkar karşınıza..

BK cnm sole diyim herşey boş ve herşey yln erkekte aşkta evlilikte kndi ayaklarınn üzerinde durabiliodsn ne mutlu sana sen nie evlndin die sorms bnm hytm yılan hikayesi

Ben de ayni durumdaydim senin yaşlarında bankaci cok guzel ama iliskilerim bir türlü olmuyordu sen baslatsan asiliyor derler kaybettiğin topraklar senine inandım cok istediğim için benim olmuyordu bıraktım akışa oyle yani acele edince olmuyor

Valla ileride hayatına biri girince, evlenince o bekar günler çok aranıyor. Demesi kolay diyeceksin ama o özgürlüğün kendi başına olmanın hissi çok başkaymış. Yine özgürüm ama ilişki, evlilik bunlar sorumluluk getiren şeyler. Bu günlerin tadını çıkar valla, eğlen, gez toz. Evlenince de oluyor ama bekarken daha bir hoş geliyor

ararsan denk gelmez, ummadığın anda karşına çıkacaktır emin ol, yurt dışı tatili vs ayarlayın kendinize, bu konulardan uzak gezmeye bakın siz.

Ne kaybederim ki diyorsanız siz başlatın bir şeyler, mesela çevrenizde bir şeyler hissedebileceğiniz bir erkek varsa bir sonraki denk gelmenizde biraz iltifat edin, biraz flörtöz davranın, saçınızı başınızı tarzınızı parfümünüzü biraz değiştirin farklı bir havanız olsun, eminim herkesin dikkatini çekecektir sizdeki bu değişimler. Çok büyük adımlar atılmadığı müddetçe kadın da ilk sinyali verebilir bence bir erkeğe.

Ne kaybederim ki diyorsanız siz başlatın bir şeyler, mesela çevrenizde bir şeyler hissedebileceğiniz bir erkek varsa bir sonraki denk gelmenizde biraz iltifat edin, biraz flörtöz davranın, saçınızı başınızı tarzınızı parfümünüzü biraz değiştirin farklı bir havanız olsun, eminim herkesin dikkatini çekecektir sizdeki bu değişimler. Çok büyük adımlar atılmadığı müddetçe kadın da ilk sinyali verebilir bence bir erkeğe.
Ben sizin bu düşüncenize katılmıyorum zira taş yerinde agırdır, kısmeti varsa insanın mutlaka karşısına çıkar zira sizin düşünceniz aranmak olmuş.. Ki günümüzün çogu ilişki bicimi cinsellikten öteye gitmiyor.

Kesinlikle arayış içinde olmayın. Tamamen nasip işi. Olursa olur olmazsa olmaz deyin geçin. Ne kadar çok isterseniz o kadar çok imtihan olur o kadar çok da olmaz.

Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar olmaz. Akışına bırak düşünme ne güzel kendi ayaklari üzerinde duran bir hanimsin ne mutlu sana 🧿 Benim de hiç dusunmedigim ve artik kimseyle olmam çok zor dediğim anda çıkardı şu anki eşimi karşıma. Onun bir günü ve zamanı var en hayırlısı hiç ummadığın anda çıkar karşına o yüzden buna odaklanma . Sevgiler 🤗

Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar olmaz. Akışına bırak düşünme ne güzel kendi ayaklari üzerinde duran bir hanimsin ne mutlu sana 🧿 Benim de hiç dusunmedigim ve artik kimseyle olmam çok zor dediğim anda çıkardı şu anki eşimi karşıma. Onun bir günü ve zamanı var en hayırlısı hiç ummadığın anda çıkar karşına o yüzden buna odaklanma . Sevgiler 🤗
Çok tatlısın yorumun iyi geldi umarım mutlu yıllarımız olur sevgiler

Ben öylece beklemeyi mantıklı görmüyorum. Sizi beğenen bir iş arkadaşınız falan değilse gelen müşteri vs nasıl böyle bir adım atsın mesela.. evli misiniz bilmez ilişkiniz var mı bilmez, yanlış mı anlarsınız diye cesaret edemez vs.

Yani hissediyosanız birinin size ilgisini ve siz de hoşlanacağınızı hissediyosanız bence yolu siz açabilirsiniz. Sosyal medyadan talep göndermek ya da imayla bi kahve içebileceğinizi belirtmek gibi.
Erkeklerin işi zor valla ben erkek olsam gidip kadına senden hoşlandım görüşelim falan diyemem ortak bir yaşantım yoksa.

Back
X