ask olsunmu.... ikilemde kaldim

Yunanlılar çok sıcakkanlılar bence
Kadınlarıda erkekleride.
Din herkesin kendine.
Orta yol diye bakma önemli olan saygı
Dil öğrenilir
Biraz sen biraz o
Hem güzel dil Yunanca
Yunan şarkıları falan çok dinliyorum ben
Yabancı damat dizisi vardı biliyor musun?
Bence içini karartma
Olacağı varsa olsun , hayırlıysa senin için

amin cok sagol, Allah razi olsun
evet zaten desifre olmamak icin fazla acmiyorumda, ismide benziyor diyeyim yabanci damadinkine :KK48:

ben karsi tarafin zaten inancina kesinlikle karismam, herkes kendine yapiyor ama ileriyi düsünüyorum
aklim agir basiyor

İkisi de kendi dinlerinde gidiyorlar. Ki benim teyzemler aşırı aşırı dindar bir ailedir. Kabullenmek zor oldu. Çocuklara dini eğitim vermiyorlar, sadece iki dinin ortak noktalarını alıyorlar anlatıyorlar. Büyüdükleri zaman kendileri karar verecekmiş.

Sanmıyorum senin dininle problemi olacağını eğer islam fobisi yoksa karşındaki insanın. Sınırları çizmek zor değil bu konuda.

ne güzel, Allah mutluluklarini daim etsin
kendi icimde yenemedigim korkularim var
yani asik olup da, zora gelince yarida birakip aci cekmek den korkuyorum galiba

ne güzel, Allah mutluluklarini daim etsin
kendi icimde yenemedigim korkularim var
yani asik olup da, zora gelince yarida birakip aci cekmek den korkuyorum galiba

Sen korkularını bir kenara bırakıp o ortama bir gir. Bakalım ne olacak. Şimdiden bu kadar ileriyi düşünmek için çok erken.

ben aşkta dine ırka dile bakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. yeter ki karşındaki insan olsun adam olsun.
tek sorun ne olursa olsun evli veya sevgilisi olmasın.

evet bende aslinda öyle düsünüyorum, ama is basa gelince biraz daha farkli oluyormus
evli degil, sevgiliside yok
olsaydi, gözümün ucuyla bile bakmazdim
isterse dünya güzeli olsun

Mutlaka gitmelisin. Gitmezsen sonradan keşke gitseydim diyeceksin. Belli mi olur belki bir şeyler olur orada. Gitmeden bilemezsin :)

amin cok sagol, Allah razi olsun
evet zaten desifre olmamak icin fazla acmiyorumda, ismide benziyor diyeyim yabanci damadinkine :KK48:

ben karsi tarafin zaten inancina kesinlikle karismam, herkes kendine yapiyor ama ileriyi düsünüyorum
aklim agir basiyor

Ay ne güzel Dene bence
Ben hep olumlu konuşurum bu durumlarda.
Ölç tart.
Bak bakalım
Belki iş Oraya gelmeden hoşlanmayacaksın
Belki de büyüleneceksin.
Zaten tanırsında zamanla

Ay ne güzel Dene bence
Ben hep olumlu konuşurum bu durumlarda.
Ölç tart.
Bak bakalım
Belki iş Oraya gelmeden hoşlanmayacaksın
Belki de büyüleneceksin.
Zaten tanırsında zamanla

belkide o beni begenmicek dimi
anneme resimini gösterdim beyefendinin, bu seni alirmiki dedi :KK70:
anne, elin kizi tarkanla evleniyor senin benle zorun ne dedim de
manken gibi kizi varmis, ben türküm o yunan diye öyle demis (güya) :KK70:

hayirlisi olsun insallah

belkide o beni begenmicek dimi
anneme resimini gösterdim beyefendinin, bu seni alirmiki dedi :KK70:
anne, elin kizi tarkanla evleniyor senin benle zorun ne dedim de
manken gibi kizi varmis, ben türküm o yunan diye öyle demis (güya) :KK70:

hayirlisi olsun insallah

Canım Hiç belli olmaz
Avrupalılar dış görünüşe çok takılmıyorlar bence
Sen dene mutlaka şansını

Atalarımız atalarını denize dökmüş, seni üzerse söyle bizde onu denize dökeriz ahahah :D

Ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim, gitmelisin...

böyle devam ederse haftayi beklemicem zaten, dayanicam kapisina :))

Canım Hiç belli olmaz
Avrupalılar dış görünüşe çok takılmıyorlar bence
Sen dene mutlaka şansını
yemin ederim, bende cirkin degilim, adam cok yakisikli, annemin abartisi :KK70:

Gaz vermeye geldik zaten :KK66:
iki daha gaz verin, sigara alamaya cikicam sonra gidis o gidis :KK70:

elin oğlu programını belki biliyorsundur. orda tatlı mı tatlı bi italyan var. eşi türk. ikisini de hep takip ediyorum çok tatlı bi çift.

bi gün kadın tanışma hikayelerini anlatmıştı. 30 a yakınken ya da 30 ken tanımış bu adamı. bi gün arkadaşı aramış yemeğe çağırmış ''toplanıcaz sen de gel bi italyan var çok tatlı'' falan :) kadın önce gitmek istememiş sonra binbir ısrarla gitmiş yemeğe. italyanı da görünce ''aman'' demiş , '' italyan italyan dediğin de bu muydu'' falan :)

sonra bu italyanla tanışmış iki saat sohbet etmişler, kadın diyor ki ''2 saat sonra biz caddenin ortasında dans ediyorduk o derece'' diyor. şimdi de bi oğulları var :)

eğer gitmezsen ömür boyu içinde bi pişmanlık kalacak. ama gidersen çok çok ne kaybedersin ki? umutlanma, bel bağlama, kendini kaptırma ama yine de bi dene. hayatta herşey olabilir.

ırk din meselesine gelince de, iki kişi birbirini sevdi mi benim için önemli olmayan şeyler açıkçası. ben olsam sevdiğim, sevildiğim, anlaştığım bi ilişkide dinimiz ırkımız farklı diye sorun çıkarmazdım.

Sen bu konuyu haftaya açsaydın biz seni bu gazla ertesi günü adamla tanışmaya bile yollardık:KK55:

Erken davranmışsın :süslü:

Back
X