ask olsunmu.... ikilemde kaldim

Razı olurlarmı

annem cocuktan hoslandigimi biliyo zaten, ama sanirsam pek ciddiye almadi :)
yabanci ve özellikle farkli bir dinden bir insanla böyle bir seyler düsünecegim aklimin ucundan bile gecmezdi ve annemde bunun farkinda
babamin tepkisinide acikcasi pek kestiremiyorum, onun icin önemli olan önce insanlik

ama sonuc olarak ikisininde benim kararima saygi duyacaklarini düsünüyorum
öyle birsey olursa tabi

annem cocuktan hoslandigimi biliyo zaten, ama sanirsam pek ciddiye almadi :)
yabanci ve özellikle farkli bir dinden bir insanla böyle bir seyler düsünecegim aklimin ucundan bile gecmezdi ve annemde bunun farkinda
babamin tepkisinide acikcasi pek kestiremiyorum, onun icin önemli olan önce insanlik

ama sonuc olarak ikisininde benim kararima saygi duyacaklarini düsünüyorum
öyle birsey olursa tabi

Ay merak ettim konu sahibi ne oldu :))

kizlaaar, ben su konumu bi hortlatayim

bahsettigim güne az kaldi, ne yapacagim bilmiyorum
gidicem dedigim cesaretim yerle bir oldu

dün tesadüfen karsilastik, daha dogrusu yanindan gectim ve kafami kaldirdigimda bana bakiyordu ve ben yüzümü cevirdim
inanamiyorum ya, salak gibi kafami cevirdim ve umrumda degilmis gibi yoluma devam ettim havali havali

neden bu kadar odunum ben ya
ilk defa birine karsi böyle birseyler hissediyorum ve ben kafami cevirdim

demek ki kadinlarda odun olabiliyormus

napicam ben neeee

Kalbin neyi istiyorsa onu yap
yaşamadan bilemezsin
nerden biliyorsun belki çok mutlu olacaksın
bu hayata bir kere geliyoruz
din ırk önemli olmamalı...

kizlaaar, ben su konumu bi hortlatayim

bahsettigim güne az kaldi, ne yapacagim bilmiyorum
gidicem dedigim cesaretim yerle bir oldu

dün tesadüfen karsilastik, daha dogrusu yanindan gectim ve kafami kaldirdigimda bana bakiyordu ve ben yüzümü cevirdim
inanamiyorum ya, salak gibi kafami cevirdim ve umrumda degilmis gibi yoluma devam ettim havali havali

neden bu kadar odunum ben ya
ilk defa birine karsi böyle birseyler hissediyorum ve ben kafami cevirdim

demek ki kadinlarda odun olabiliyormus

napicam ben neeee
İyisini yapmışsın
Kaçan kovalanır herzaman

Aile sorun yapacaksa din ve irk ayrimini hic bulasma arada kalmak kadar kotu birsey yok ama ailen veya o kişinin ailesi sorun yapmayacaksa eger istiyorsan sansini deneyebilirsin. Ama ikinizin ailesi tarafindan sorun olacaksa hic bulasma.

Valla canım eğer o senden hoşlandıysa, dediğin gibi bakışmalar olduysa o zaten bu fırsatı değerlendirir seninle konuşmak için çaba harcar ortam yaratır yanına gelir yani. Öylesi hem daha iyi olur öbür türlü sanki sen yanına gittin irtibat kurdun diye oluşan bir şey olur. Yanına gelen kızla herkes konuşur ama bence ben sizden hoşlandım tarzında direkt ifadeler kullanma yanına git yanındaki başka kişilerle muhabbet kur o katılırsa senle konuşursa onla da konuş bir zarf at yani haa eğer seninle yalınlaşırsa numaranı falan isterse tamam ama direkt bir samimiyete girme direkt gidip bir tek ona selam falan deme yani bir gözlemle bakalım.

Aile sorun yapacaksa din ve irk ayrimini hic bulasma arada kalmak kadar kotu birsey yok ama ailen veya o kişinin ailesi sorun yapmayacaksa eger istiyorsan sansini deneyebilirsin. Ama ikinizin ailesi tarafindan sorun olacaksa hic bulasma.

cok büyük sorunlar cikacagini sanmiyorum, ben mantikli bir insanim ve ailemde bunun farkinda. verdigim karara, kendi görüslerini bildirip saygi duyacaklarini düsünüyorum.
yani tam terside olabilir tabiki de :)

benim din le alakali kendi icimde yasadigim sorunlar var, aileyi pek dert etmiyorum acikcasi

Valla canım eğer o senden hoşlandıysa, dediğin gibi bakışmalar olduysa o zaten bu fırsatı değerlendirir seninle konuşmak için çaba harcar ortam yaratır yanına gelir yani. Öylesi hem daha iyi olur öbür türlü sanki sen yanına gittin irtibat kurdun diye oluşan bir şey olur. Yanına gelen kızla herkes konuşur ama bence ben sizden hoşlandım tarzında direkt ifadeler kullanma yanına git yanındaki başka kişilerle muhabbet kur o katılırsa senle konuşursa onla da konuş bir zarf at yani haa eğer seninle yalınlaşırsa numaranı falan isterse tamam ama direkt bir samimiyete girme direkt gidip bir tek ona selam falan deme yani bir gözlemle bakalım.

tesekkür ederim, yorumun beni gülümsetti :)
ben adamin yüzüne bakamiyorum, sen konusmaktan bahsediyorsun :KK48:

bilmiyorum acikcasi nasil olacak, özgüvenim aslinda baya yüksek buna ragmen cok cekingenim
hayatda yanina gidemem, hatta o gelse ben giderim herhalde

cok büyük sorunlar cikacagini sanmiyorum, ben mantikli bir insanim ve ailemde bunun farkinda. verdigim karara, kendi görüslerini bildirip saygi duyacaklarini düsünüyorum.
yani tam terside olabilir tabiki de :)

benim din le alakali kendi icimde yasadigim sorunlar var, aileyi pek dert etmiyorum acikcasi
Iste aile durumuna kendi durumuna gore davran. Yani ailenide kendinide sen daha iyi biliyorsun ve ona gore davran.

Konunuzu gördüm, yazmak istedim.. bence hiç girmeyin bu işe.. Din çok önemli husus bence.. İleride evlenip çocuğunuz olursa, hangi kültüre, hangi dinin kurallarına göre yetiştireceksiniz ? ortda bir kaos durumu olur.. Türk erkeklerinin soyu mu kurudu hem :) siz bilirsiniz ama ben olsam bu fikirden dönerdim.. hem ortada yaşanmış birşey yok, unutulacak bir anı yok.. Çok çabuk alışırsınız..

iyi aksamlar hanimlar
sabahtan beri düsünüyorum, konu acsammi diye

söyle ki; bir seneden uzun bir zaman önce cok hos bir adama rastladim (daha baska nasil ifade edecegimi bilemedim, cünkü tam olarak tanismadik aslinda)
asiri derece yakisikli, buna ragmen mütevazi ve sempatik bir görünüm birakti
son aylarda iki defa felan yine rastlastik bakismalar felan oldu

simdi ne alaka, ne uzun uzun anlatiyorsun sanki aranizda biseyler gecmis diceksiniz muhtemelen ama söyle bir durum var, ben kimseden etkilenemiyorum sayilir, uzun zaman sonra aklimda kalmayi basaran biri oldu ve aslinda biraz ardina düsmek istiyorum

ve su an öyle bir durum gelisti ki, önümüzdeki hafta sonu kalabalik bir ortamda ben bu insani görebilecegim...
evet gidip sansimi deneyebilirim, belki karsilikli biseyler olusabilir
o cok yakisikli, beni begenirmi o baska mevzu tabi ... ama oralara gelemedim daha

kafama cok fazla taktigim konuysa, aramizda irk ve din farki var
ne yapsam bilemedim
ikilemde kaldim
aslinda kendimi iyi ifade eden biriyim ama yazdiklarimi okuyunca kafamin tekrar ne kadar karisik oldugunu anladim...
banada bi akil verin, veya icimi rahatlatin, git deyin gitme deyin
aranizda baska irkdan veya dinden biriyle beraber olanlar bana bir akil versin lütfen

(baslikda sacma oldu zaten... :KK14:)
Kendini ben kimseden etkilenemiyorum diye şartlandırma.Etkilenmemişsindir bugüne kadar.Hiç tanımadığın ayda yılda bir gördüğün bir insana da gidip adım attığında olumsuz cevap aldığında daha çok üzüleceksin gibime geliyor

Back
X