ask olsunmu.... ikilemde kaldim

kizlar, merak edenler icin yaziyorum
bide heycanimi paylasmak icin :)

bugün onun calistigi sirketdeydim, ve ilk baslarda yine odun gibi davransamda, sizlerin verdigi cesaretden dolayi kendimi toparladim
ve sohbet ettik biraz
bitirmek üzere oldugum bir proje vardi, giderken bana yakinlarda olursan ugra, anlatirsin dedi
baya olumlu gecti yani

@Sephoraa senin söylediklerinde bilincaltimi etkiledi, tekrar tesekkür ediyorum :KK200:

Uğramak ne kelime yalar yutarım seni şirin şey deseydin :P

elin oğlu programını belki biliyorsundur. orda tatlı mı tatlı bi italyan var. eşi türk. ikisini de hep takip ediyorum çok tatlı bi çift.

bi gün kadın tanışma hikayelerini anlatmıştı. 30 a yakınken ya da 30 ken tanımış bu adamı. bi gün arkadaşı aramış yemeğe çağırmış ''toplanıcaz sen de gel bi italyan var çok tatlı'' falan :) kadın önce gitmek istememiş sonra binbir ısrarla gitmiş yemeğe. italyanı da görünce ''aman'' demiş , '' italyan italyan dediğin de bu muydu'' falan :)

sonra bu italyanla tanışmış iki saat sohbet etmişler, kadın diyor ki ''2 saat sonra biz caddenin ortasında dans ediyorduk o derece'' diyor. şimdi de bi oğulları var :)

eğer gitmezsen ömür boyu içinde bi pişmanlık kalacak. ama gidersen çok çok ne kaybedersin ki? umutlanma, bel bağlama, kendini kaptırma ama yine de bi dene. hayatta herşey olabilir.

ırk din meselesine gelince de, iki kişi birbirini sevdi mi benim için önemli olmayan şeyler açıkçası. ben olsam sevdiğim, sevildiğim, anlaştığım bi ilişkide dinimiz ırkımız farklı diye sorun çıkarmazdım.
Iki insanin ayni anda birbirini sevmesi aslinda bayagi zor ya...Bunu yakalayanlar sansli.

bence haftaya grupça olan konuşmadan sonra yalnız konuşmaya çalış bişeyler uydur bişeyler sor sohbeti uzat. inşallah tekrar görüşmeyi teklif eder bi bahaneyle.. o etmezse sen et ama konuyu oraya getir yani konuştuğun sırada bi kahve sözü falan ver bişey yap yani bilemedim şimdi. belki de o yapar hiç gerek kalmaz :KK50:

bence haftaya grupça olan konuşmadan sonra yalnız konuşmaya çalış bişeyler uydur bişeyler sor sohbeti uzat. inşallah tekrar görüşmeyi teklif eder bi bahaneyle.. o etmezse sen et ama konuyu oraya getir yani konuştuğun sırada bi kahve sözü falan ver bişey yap yani bilemedim şimdi. belki de o yapar hiç gerek kalmaz :KK50:

ya insallah
kendi sinirlarim icerisinde performansim gayet iyidi aslinda ama o kör olmayasica arkadaslari bi gitmediler :))

bidahakindede büyük ihtimal böyle olacak

eğer o da hoşlandıysa bi şekilde iletişime geçer ben de merak ettim haftayı bekliycem valla :anneadayı:
Haftaya bir adım at. Yoksa adamı bir daha görme şansın olmayabilir :işsiz:

evet zaten haftaya bisey olmazsa, bende daha pesine düsmicem
ama adimda nasil aticam bilmiyorum

herkese pat pat cevap veren ben, adamin karsisinda kaliyorum öyle
kac kez türkce kelime kullandi bugün sohbet esnasinda, kacamak cevaplar verdim ancak
sende bi bisey de dimi

Back
X