aşk sansızlığı

Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz tebrikler. Newyork times adına röportaj talep ediyorum, hint kumaşını nasıl bulduğunuzu tüm dünyayla paylaşmalısınız.
Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz tebrikler. Newyork times adına röportaj talep ediyorum, hint kumaşını nasıl bulduğunuzu tüm dünyayla paylaşmalısınız.
he yaa baş belası :)))kutulmak istiıorum duygular engel:)))

ilişkimiz varken gitti orda calışcam ama seni bırakmıycam iyi biri anlaşıyoruz ama ön umu göremiyorum çocuk istior
Burada partnerinizin çocuk isteğinden mi bahsediyorsunuz ? Yoksa cocuk diye partnerinizden mi ? Kısalta kısalta anlam bütünlüğü kalmamış

birşey demek istiyorum ben
ulusa sesleniş gibi

konu sahibi gibi mantıklı düşünemeyen kişiler anne olmak için acele etmesin
bir ehliyet gibi düşünelim bu mevzuyu
bakın evliliğe bakıç açısı ,alkolik ve kendisini bırakıp giden adamla hala sevgili olması ve neden beni düzgün insan bulmuyor diye sorması sanki sorun kendisinde değil de insanlarda gibi... yeterli olgunluğa erişememiş yaşla alakası yok kişisel ve psikolojik olarak hazır değil belli

çocuk yapması büyük hata olur zaten

doğurup emzirip büyümesini beklemek değil annelik
hayata bakış açısı kazandıracaksınız evladınıza ,nasıl bir insan olacağını belirleyeceksiniz bunun için belirli standartlara sahip olmak gerek

valla kırılmasın kimse dediklerime ben doğacak olan çocuklar adına konuşuyorum
bilinçli ve mantıklı karar alabilenler doğursun lütfen

birşey demek istiyorum ben
ulusa sesleniş gibi

konu sahibi gibi mantıklı düşünemeyen kişiler anne olmak için acele etmesin
bir ehliyet gibi düşünelim bu mevzuyu
bakın evliliğe bakıç açısı ,alkolik ve kendisini bırakıp giden adamla hala sevgili olması ve neden beni düzgün insan bulmuyor diye sorması sanki sorun kendisinde değil de insanlarda gibi... yeterli olgunluğa erişememiş yaşla alakası yok kişisel ve psikolojik olarak hazır değil belli

çocuk yapması büyük hata olur zaten

doğurup emzirip büyümesini beklemek değil annelik
hayata bakış açısı kazandıracaksınız evladınıza ,nasıl bir insan olacağını belirleyeceksiniz bunun için belirli standartlara sahip olmak gerek

valla kırılmasın kimse dediklerime ben doğacak olan çocuklar adına konuşuyorum
bilinçli ve mantıklı karar alabilenler doğursun lütfen
ben anneyim aynı zamanda ikinci evlililk yapıp cocuk istiıorum

Evlendikten sonra aslında ondan vazgeçebileceğinizi anlarsınız. Hep öyle olur

Abla adama elektriklendiysen başkasından nasıl alıcan yani bu kadar dert yandığın adamdan önce elektriği kesmen lazım ki yeni akımlara yol açılsın

Back
X