aşk sansızlığı

bunla bitmesi için onun gibi sevebilmem lazım baskasını
taktı

hanımefendi birini bitirmek için illa başkasına gerek yok diyorum
adam alkolik yanınızda bile değil bırakmış gitmiş
telefonda da heyecan yaşayayım oraya dönersem hazırda biri olsun diye konuşuyor sizinle

sizde belli ki sevmiyorsunuz başkasına bağlanabilmeyi beklediğinize göre abuk sabuk işlere giriyorsunuz

çocuğunuzda varmış zaten zorla başınıza bela mı arıyorsunuz anlamadım ki ?

hali hazırda bir çocuğun varken ne diye illa evlenip 2.yi yapmaya meraklısın orayı anlamadım. hayat erkeksiz de devam ediyor. hayatın birincil amacının evlenip çocuk yapmak olmadığını, bunları başarıyla sürdürene madalya verilmediğini bir anlasak...

Çocuğunuzu nasıl yetiştiriyorsunuz merak ettim doğrusu. Yazım kurallarına da dikkat edip yazarsanız daha iyi anlaşacağız. İlk önce bu çocuğa iyi bir gelecek sunun

keşke öyle olsa hemen bıralırım bulup birini ama bunun gibi yakışıklı bulamıom
Siz ciddi misiniz bütün bu yazdıklarınızda? Fake Konu demiyorum zaten konu fake demek forum kurallarina aykırı. Zaten fake olsa daha kaliteli bir konu olurdu zannımca. Ama yazdıklarınız konusunda şaka desem komik değil ciddi desem akıl alır gibi değil.

ee başka elektirik alacak adam bulamazsanız ne olacak? bu yakışıklı abide nikaha gönüllü değil.

Ay doğru düzgün cümle kuramadan, derdini anlatamadan ortaya karışık kelimeleri veriyorsunuz biz anlamlı bir bütün haline getirmeye çalışıyoruz.

Anlamlı bir cümle kurun önce sonra çocuk yaparsınız.

Durup durup çocuk istiom çocuk istior diyip durmayın gözüm kanadı ya

Yas 44. Halihazirda bir cocugunuz var.. gorustugunuz adamla evlilik disi cocuk yapmaya da tam olarak kapali degilsiniz gibi.

Ama bu adam burda degil, yurt disinda. Evlenme niyeti yok, ayrica alkolik.. ondan ayrilmama sebebiniz de henuz baskasindan ayni elektrigi almamis olmaniz.

Aslinda ortalik evlilik disi cinsellik yasamaya bayilan, ama evlilik dusunmeyen adamlarla dolu. Neden birini bulamadiginiz cok ilginc.

Herkes yorum yapmis zaten. Sizin psikolojiniz yeni bir bebek icin uygun degil bence.

Yas 44. Halihazirda bir cocugunuz var.. gorustugunuz adamla evlilik disi cocuk yapmaya da tam olarak kapali degilsiniz gibi.

Ama bu adam burda degil, yurt disinda. Evlenme niyeti yok, ayrica alkolik.. ondan ayrilmama sebebiniz de henuz baskasindan ayni elektrigi almamis olmaniz.

Aslinda ortalik evlilik disi cinsellik yasamaya bayilan, ama evlilik dusunmeyen adamlarla dolu. Neden birini bulamadiginiz cok ilginc.

Herkes yorum yapmis zaten. Sizin psikolojiniz yeni bir bebek icin uygun degil bence.
ciddi hayat arkadası bulamıorum onu diorum senin dediginden çok var

ciddi hayat arkadası bulamıorum onu diorum senin dediginden çok var
Evet var. biri de gorustugunuz kisi. Hem istedikleriniz farkli hem de gorustugunuz insan tipi hic kriterlerinize uymayan biri.

Siz kendi isteklerinizi, kriterlerinizi ciddiye almadan sadece “elektrik” aldiniz diye bos adamlarla vakit gecirmeye devam ederseniz, kriterlerinize uygun kisiler neden sizi ciddiye alsin ki? Nasil olsa oyle de boyle de gorusmeye ve vaktinizi vermeye devam ediyorsunuz.

Tum ciddiyetle, yasiniz artik genc kiz degil, ustelik cocugunuz da var. isinde gucunde ve cocuk isteyen bir adam icin ilk secenek olmayabilirsiniz. Suanki yasamanizi ve gorustugunuz kisileri bilen kisiler icin de secenek olmaktan cikarsiniz. Duzgun birini istiyorsaniz, oncelikle kendiniz de biraz duzgun saygili hayat yasayin. Elin alkoliklerinin masasina meze olmayin

Üye katılım tarihi: Bu sabah saat 9
Akabinde hemen açılan konu: Entrika içerikli
Şu anda üyenin son görüldü bilgisi: Hesap bilgilerini düzenliyor

He ablacım he biz de inandık fake olmadığına…

merhabalar benim sorunum kendime göre birini bulup cocuk sahihibi olabilecegiım elektirik alacaım biri cıkmıor
hayatımdaki insan beni bırakıp yurtdışına çalışmaya gitti hergün beni arıyor ama ev erkeği olabilecek kapasitesi yok üstelik alkole bagımlı
sürekli içki içior ayrılamırum çocuk istiıo ama evlenmek istemiıor nbcm bilmiyorym fikir verin ayrılamıyorum alıştım 1 yıldır görüşüyorz
5 yaşında misin ya ayrıl ya evlen.

Boşa zaman kaybı yapmayın sizde o zaman.yol verin gitsin.zaten ondan ne eş olurmuş ne baba.önünüze bakın,karşınıza zamanı geldiğinde mutlaka iyi bir insan çıkacaktır.

Evlen kanka. Böylesi bir aşk görülmemiş dünyada ❤️

Back
X