Aşk sen nasıl biseysin

Öyle deme . Tabi tek taraflı kötü bi durum . Ama eğer karsilikliysa bence çok güzel tabi herşey düzgün gidicek diye bir şey yok illaki sorunlar olucak ama her ne olursa olsun ask yasanilmasi gereken bi duygu
Benim ailesi yüzünden olmadi.. ailesi yüzünden bıraktı.. karşılıklı olması da birsey değiştirmiyor yani.. Bazı insanlar sevilmekten çok unutulmayı hakederler.. Unutmak gerek.. Seven insanın her ne olursa olsun bahanesi olmaz.. isteseler herşey mümkün.. zorlamanın anlamı yok.. Can acısı kötü bişey..

Benim ailesi yüzünden olmadi.. ailesi yüzünden bıraktı.. karşılıklı olması da birsey değiştirmiyor yani.. Bazı insanlar sevilmekten çok unutulmayı hakederler.. Unutmak gerek.. Seven insanın her ne olursa olsun bahanesi olmaz.. isteseler herşey mümkün.. zorlamanın anlamı yok.. Can acısı kötü bişey..

Kötü bi durum haklisin . Hakkında hayırlısı neyse o olsun sıkma canini fazla

Afili afili laflarla tanımlayıp gerçeklikten kopuyonuz. En nihayetinde aşk sevgiliyle, eşle sahile termosta çay götürüp çekirdekle birlikte içip "nem de arttı yaa" demek de.
(Gözlerimin önünde böyle yapıyorlar şu an dayanamıyorum artık bana da sevgili bulun yeter! =( )

Afili afili laflarla tanımlayıp gerçeklikten kopuyonuz. En nihayetinde aşk sevgiliyle, eşle sahile termosta çay götürüp çekirdekle birlikte içip "nem de arttı yaa" demek de.
(Gözlerimin önünde böyle yapıyorlar şu an dayanamıyorum artık bana da sevgili bulun yeter! =( )

Inşallah olur canim :D darisi başına hemde en iyisinden

Pembesi gidip tozu kalıyor zamanla.
Ama ilk zamanları çok güzel heyecanlardı

Canim belkide en hayirlisi boyleymis.
Evlenseydin velkide o ailesi burnundan getireekti sana hayati.
Ins. Iyi birisi cikar karsina .
Hayat devam ediyor herseye ragmen.

Aşk bir sudur iç iç kudur
Aşk bir vişne iç iç kişne diye sağlam kalıplarımız vardır.
Aşkı en iyi anlatan sözlerdir, kuduz köpeğe kudurmuş denir, eşekler kişner, kısacası hayvan gibi şii yapmayın dimek. :confused::confused:

Canim belkide en hayirlisi boyleymis.
Evlenseydin velkide o ailesi burnundan getireekti sana hayati.
Ins. Iyi birisi cikar karsina .
Hayat devam ediyor herseye ragmen.
Bir insan ailesini bile bile bu duruma sokar mi birini.. o ailesini bile bile beni duruma soktu.. orası öyle herşeyin Hayırlısı tabiki.. Kader.. ama ben bu durumu atlatamıyorum.. Ne yaşadığımı bir Allah bilir bir ben.. Onu ve ailesini Allaha biraktim.. Tek duam bir an önce içimden defolup gitmesi!

aşk benim en çok korktuğum şey,
annemden yiyeceğim dayağı beklerken yaşadığım korku gibi
hararet basıyor üzüntü veriyor başına ne geelecek bilmiyorsun en kötüsü de iyi birşey gelmeyecek
onu biliyorsun... çocuk kadar safsın çok gibi üzülüyorsun çocuk gibi heyecanlı bir korkuya sahipsin...
benim aşkım böyle birşey...
bir kere aşık olmuştum o zaman böyle hissetmemiştim hiç korkmamıştım çok güzeldi ve bitti sebebi ise başka birine aşık olmam... aşk mı takıntı mı bilmiyorum ama durum bundan ibaret

Back
X