Aşk sen nasıl biseysin

Aşk guzel şey ama karsilikli olursa.
Yoksa oteki turlu avidan baska bisry olmuyor.
Insan sevince onu gorunce kalbi cirpiyor resmen ya.
Sevinçden ucuyorum ben mesela..
Ama aklimda acabalatla yasamak beni yoruyor iste.
Beni uzuyor beklmek cok zor.
Bilmemek:KK61:
Bilmemek derken . Sevip sevmediğini bilmiyor musun ?

Peki suan arkadaş falan misiniz ?
Ya benim iş yerinden.orda çalismiyor bazen geliyor bugun geldi mesela normal konularda iş konularinda bir iki dakka konustuk .ama ben gozlerimi ondan alamadim gibi birsey.
Yanimizda benim arkadas vardi bu yuzden ben rahat degildim oda rahat degildir.
Biz muhafazar kesimiz ben gidipte ona askimi ilan edemem oda soylemez .
Ben bayagi belli ettim yani ona ilgimi.
Anlamistir buyuk ihtimal onu sevdigimi.
Watsabdan profiline bakarken aradim bir defa .

Yanli
Ya benim iş yerinden.orda çalismiyor bazen geliyor bugun geldi mesela normal konularda iş konularinda bir iki dakka konustuk .ama ben gozlerimi ondan alamadim gibi birsey.
Watsabdan profiline bakarken aradim bir defa .[/QUOTEyanlislikla aradim.

Watsabdan profiline bakarken aradim bir defa .
Yanlişlikla aradim..

Yalan dostum aşk diye birşey yokkk, aşk dediğin 3 günlük eğlence, bilemedin 5 gün sürsün, kapılıpta sürünen çooook:KK53:

Geri dönüp aradimi seni . Sen ilgini belli ettiysen oda anladiysa eğer sana karşı bos değilse merak etme açılır sana
Geri dondu aradi .mesaj atmis kimsiniz diye .
Ben telf açmadim sadece mesaj yazdim kusura bakmayin yanlidlikla aranmiş ××××dedim.anladi galiba benim oldugumu daha bisey yazmadi.
Cunku benim ona hitap sekli herkezden farkli belkide benden baska ona kimse oyle hitap etmiyordur.
Neyse iste eskiden benim numaram vardi onda sonra sildi mi bilmiyorum ..

Geri dondu aradi .mesaj atmis kimsiniz diye .
Ben telf açmadim sadece mesaj yazdim kusura bakmayin yanlidlikla aranmiş ××××dedim.anladi galiba benim oldugumu daha bisey yazmadi.
Cunku benim ona hitap sekli herkezden farkli belkide benden baska ona kimse oyle hitap etmiyordur.
Neyse iste eskiden benim numaram vardi onda sonra sildi mi bilmiyorum ..

Eğer üzerin de durmuyosa bence unut gitsin. Senden hoşlanan insan pesini bırakmaz ve konuşmak için elinden gelen herseyi yapar .

Cok rezil birsey. Insanın halden hale sokuyor. Hastalık gibi.. Duygularımı aldırmak isterdim.. Asik olmak istemiyorum..Hissizlik ne güzel şeydir..

Eğer üzerin de durmuyosa bence unut gitsin. Senden hoşlanan insan pesini bırakmaz ve konuşmak için elinden gelen herseyi yapar .
Yani zamanla unutulur ins.
Ya aramizda bazi nedenlee var belki oda dogru zamqni bekliyordur ya da konustugu biri vardir her ihtimale acigim ben .
Suan tek yaptigim onu sevmek akişina biraktim herseyi..

Cok rezil birsey. Insanın halden hale sokuyor. Hastalık gibi.. Duygularımı aldırmak isterdim.. Asik olmak istemiyorum..Hissizlik ne güzel şeydir..

Öyle deme . Tabi tek taraflı kötü bi durum . Ama eğer karsilikliysa bence çok güzel tabi herşey düzgün gidicek diye bir şey yok illaki sorunlar olucak ama her ne olursa olsun ask yasanilmasi gereken bi duygu

Back
X