• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk - Sevgi Avatarları (Hareketli - KK uygun)

$0alm.gif..$0eed.gif..$0g.gif..$0eeepe.gif..$00aaað.gif..$0to.gif..$0aaab.gif..$0ayaa.gif

$0rbr.gif..$0wwl.gif..$000roro.gif..$0ok.gif..$0wn.gif..$0ttdd.gif..$0yyx.gif..$0rrrþ.gif

emeğine sağlık saatlerdir eklediğin giflere bakıp seçim yapmaya çalısıyorum :)
rica etsem bu alana bıraz daha avatar eklıyebılırmısın ozellıkle hareketlı olanlarından :16:

emeğine sağlık saatlerdir eklediğin giflere bakıp seçim yapmaya çalısıyorum :)
rica etsem bu alana bıraz daha avatar eklıyebılırmısın ozellıkle hareketlı olanlarından :16:

Sağol canım. Avatar topiklerimin hepsine zaman ayırdığım için buraya uğramam gecikiyor. :16:

$0ııggg.gif..$0kj.gif..$0ko.gif..$0ooıu.gif..$4ret.gif..$yhyu.gif..$3ewr.gif..$ıg.gif

$uk.gif..$00a.gif..$000hkhk.gif..$ys.gif..$0ıu.gif..$t6.gif..$pllmm.gif..$0ooj.gif

Emeklerine sağlık... Hepsi çok güzeller... Bende diyordum, niçin hareketli avatar bir türlü kullanamıyorum diye.
Demekki ebat olarak uygun değillermiş :9: Senin eklediklerinden kopyaladım bir tane, bakalım inşallah uygun olacak...
Teşekkürler :34:

Canım kulittam çok güzel bunlar, emeğine sağlık... Takipçinim haberin olsun :9:

Canım benim teşekkür ederim gerçekten hepsi ayrı güzel yaa emeğine sağlık....:54:

$0od.gif..$000k.gif..$a.gif..$0yyyfff.gif..$0000.gif..$eexx.gif..$kh.gif

$00k.gif..$00.gif..$o.gif..$00.gif..$0ppn.gif..$hhf.gif..$0rff.gif

$0aaatc.gif..$000rkr.gif..$000.gif..$0rrfv.gif..$0tttff.gif..$0rp.gif..$0yyyv.gif

Eklentiler

• $0rrie.gif
    $0rrie.gif
    59,9 KB · Görüntüleme: 110
Back
X