Aşk Tesadüfleri Sever

bence çok güzel bir aşk filmiydi, ben çok beğendim.. çok ağladım, hala etkisindeyim..

Bazılarımız acaba bu kadar tesadüf olabilir mi diye soruyor. Film zaten içinde cevabı barındırmıyor mu?... Olamaz mı.. Olabilir

seyrettim ve sevdim bu filmi
kendimden kareler buldum
çocukluğuma döndüm o saf duyguları tekrar yaşadım
hayatımdaki tesadüfleri sorguladım
filmin içinde inceden verilen mesajları düşündüm
filimde çıktığımda bile hala filmi düşünüyorsam etkilenmişim demektir

belçim bana göre gayet başarılydı
müzikler süper oturmuş sahnelere
daha ne olsun gidin derim ben

henüz izliyemedim ama en kısa zamanda izlicem sırf mehmet günsür için keşke belçim erdoğanın yerine tuba büyük yada fahriye evcen,i oynatsalarmış daha doğru bir karar olurmuş, yada beni oynatsalarmış muhteşem ikili olurduk

Olmaz mı olabilir şarkısı bile çok garip =)))... yani sonuçta o kişiyle aynı mahallede oturuyorsan aynı otobüsede binersin, aynı parayıda kullanırsın.. yada aynı okulda olursun aynı sırada oturursun bunda bir gariplik yok ki...

Ben başta eleiştirimi yapayım...
Filme bu pazar gidicem inşallah

belçim bilgini beğenmiyorum.
romantik film de çok sağlam değilse pek tercih etmem

neyse izlemeden yazdım ama
bugün gideceğiz bakalım filme
nasılmış

ıssız adam tarzında bi filmmi bu?:26:

yok hayır değil bence ıssız adamdan daha iyi ben sanat filmi gibi bulmuştum ıssız adamı çok suskunluk vardı bastı beni o film,ama aşk tesadüfleri sever daha farklı bir tarz ben filme girerken beklentimi çok düşük tutarak girmiştim açıkcası fakat filmin ankarada çekilen yerlerinin neredeyse hepsini bildiğim için hatta çocukluklarının geçtiği yerde benimde çocukluğumun orda geçtiği için sempati duydum:)şinasi sahnesininde de geçen hafta sonu tiyatro oyunu izlemek için bulunmuştum hep kulisini merak etmiştim ama az gösterdilerçok konuştum yani ben sırf büyük kısmı ankarada çekildiği için sevdim bu filmi sıcak geldi bana:)izlenir film ama ne çok beklentiyle gidin ne de çok ümitsizlikle :))

yok yok önyargıyla gittim ama beğendim
hollywood neymiş duygu türklerin işi :))
yok artık bu kadarda olmaz herhalde
dedirtiyor tabi ama
film bu sonuçta dümdüz bir konu sıkardı
kategorisinde güzel hoş sıcacık bir film olmuş
ankarayı görmekte ayrı güzeldi

teşekkür ediyorum cevabın için

ayyy normalde gitmicektim yorumları duyunca çok merak ettim film izlerken ağlamaya bayılırım ne garip bir huyum var neyse dur benimkine sorıyım da bakalım ne dicek o da istydu bu filmi

çok güzel bi filmdi çok beğendim ben
burdaki herkesin ortak kararına da katılıyorum mehmet günsür çooook yakışıklıydı
gidilip izlenmesi gereken bi film kanımca

10gün oldu gideli, film bitip ışıklar açıldığında bende dahil olmak üzere salonun %95nin koltuklarında birsüre kımıldamadan beklediğini farkettim,gerçekten çok güzel bir film, hala etkisindeyim. 1 kez daha, yeniden izlemek için bu haftasonu sinemadayım.

Çeşitli sebeplerden anca izleyebildim filmi.

Beklentimin üzerinde bir filmdi açıkcası.

Bu kadar da iyi bir film beklemiyordum.

Müzikler, ince ayrıntılar çok hoştu.

Oyunculuklar da aynı şekilde.

Mehmet Günsür zaten çok sevdiğim bir oyuncu ama Belçim'den çok umutlu değildim açıkcası.

Ama o da gayet iyiydi.

İzlenmesi gereken bir film.

Bana göre Issız Adam'dan bu yana çekilmiş en iyi aşk filmi.

Yanlız yanınıza mendil almayı unutmayın.

İstanbullu olanları ıssız adamı sevmesi gibi Ankaralı olanların da aşk tesadüfleri severi sevmesi beklenir.

bu dizi ısssız adamdan cok daha güzel... cok begendim.. mehmeti cok ayrı belcimi cok ayrı begendim.. özelliklede demir demirkanın söylediği shne cok iyidi..

Bir sahnesinde yıllar önceki doktor küçük özgürü muayene ederken hadi gel şimdide kalbini dinleyeyim dedikten sonra steteskopla çocuğun sırtından akciğerlerini dinledikten sonra kalbinde ritimsizlik var demesi çok ilginçti ufak bi detay ama olsun o sahne dışında filim iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…