Aşk Tesadüfleri Sever

Çok güzel değil. Güzel bile değil. Hiç etkilemedi beni. :19:

Ama Mehmet Günsürr çok yakışıklı. :69::69:

bence de filmin en güzel yanı buydu:)

Hint filmleri gibi mantık hatalarıyla doluydu.

basit kaçtı bana.

müziklerle filme verilen sıcak hava ile kotarmaya çalışmışlar filmi.

e işe de yaramış,Türk insanını bu kadarı zaten tatmin ediyor diye de çok zahmete girmemişler bence.

ben çok beğendim tam istediğim gibi bir filmdi romantik,duygusal,aşkkk,gözyaşı..
sıkılmadan izledim müzikler süperdi bence
şarkılarda ki kelimeler o kadar uyumluydu ki..
mehmet günsur çokk tatlıydıı tabi belçim'de..
sonunu tahmin edemiyosunuz baştan en güzeli buydu bence :96::91:

Son düzenleme:
filmi bende çok beğendim. Ağlamadım ama az çok tahmin edebiliyordum sonunu

Spoiler beni en çok duygulandıran yer dedenin vefat ettiği bölümdü ya :( bence izlenmesi gereken bir filmdi kızlar param boşa gitti demezsiniz kesinlikle

Spoiler

Son düzenleyen: Moderatör:
ızledıgım en guzel fılmlerden bırtanesıydıı 2 defa gıttım cokk guzeldııı belkı bızlerde boyle tesaduflerler karsılasıyoruzdur asklarımızlaaa

bence de filmin en güzel yanı buydu:)

Hint filmleri gibi mantık hatalarıyla doluydu.

basit kaçtı bana.

müziklerle filme verilen sıcak hava ile kotarmaya çalışmışlar filmi.

e işe de yaramış,Türk insanını bu kadarı zaten tatmin ediyor diye de çok zahmete girmemişler bence.

Evet malesef öyle olmuş. Hiç uğraşmamışlar, izleyiciyi salak yerine koymuşlar hatta. Bu kadar basitlik niyedir? Ama sonuç da belli çok ağladım diyen dolu insan var. :D Böylesi yetmiş işte. Çok film izleyen, farklı şeyler keşfetmeye çalışan bir toplum da olmadığımızdan böyle oluyor ne yazık ki. Tamam yaşadıklarıyla bağdaştırdığı için ya da başka sebeplerle etkilenen insanlar olmuştur elbet ama harika bir film demek için de kör olmak lazım.

İzlediğim en salak filmlerden biriydi.

Son düzenleme:
İstanbullu ve ankaralılar için ayrı yerleri oluyor.Sizin geçtiğiniz,yaşadığınız yerlerde dolaşıyorlar.Sizin aşk yaşadığınız yerlerde onlar da aşk yaşıyorlar:))

Orası öyle olsa da genelleme yapmak doğru değil bence.

Ankaralı biri Issız Adam'ı daha çok sevmiş de olabilir. İlla Aşk Tesadüfleri Sever'i sevcek diye bir şey yok.

filmi bende çok beğendim. Ağlamadım ama az çok tahmin edebiliyordum sonunu
Spoiler beni en çok duygulandıran yer dedenin vefat ettiği bölümdü ya :( bence izlenmesi gereken bir filmdi kızlar param boşa gitti demezsiniz kesinlikle

Spoiler

Teşekkürler spoiler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iyi bir senaryoydu en azından oyunculuklarda hata yoktu ;)
Mehmet Günsüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrr :69: :D

Ya arkadaşlar ayrıntılara girmek istiyorsanız ,spoilerlar içine alın bari :51:

Mesajlarınızı düzenlemek zorunda kalıyorum ...

kızlar farkında olmadan spoiler vermişim özür dilerim hepinizden bu nedenle :71:

''Eh işte'' denilebilecek bir film..Klip izler gibi izledim..

Bende film çıktığından beri çok istedim ama bir türlü gidemedim,güzel bir film olduğu belli...

bnde bugün izledim ve gerçekten çok beğendim
o aşkı hissettirdiler önemli olan da bu zaten...

beğenmedim..beklentilerimi karşılamayan bir film

aşk tesadüfleri değil nerde mal varsa gider onu sever.:1::1::1::1::1::1:

sözüm meclisten dışarı bir arkadaşım böyle bişey yazmıştı aklıma o geldi şimdiii:1::1::1::1:

Back
X