Aşk Tesadüfleri Sever

Evet malesef öyle olmuş. Hiç uğraşmamışlar, izleyiciyi salak yerine koymuşlar hatta. Bu kadar basitlik niyedir? Ama sonuç da belli çok ağladım diyen dolu insan var. :D Böylesi yetmiş işte. Çok film izleyen, farklı şeyler keşfetmeye çalışan bir toplum da olmadığımızdan böyle oluyor ne yazık ki. Tamam yaşadıklarıyla bağdaştırdığı için ya da başka sebeplerle etkilenen insanlar olmuştur elbet ama harika bir film demek için de kör olmak lazım.

İzlediğim en salak filmlerden biriydi.

canım beğeni göreceli bir kavramdır. seni güldüren birşey başkasını ağlatabilir. sana salakça gelen bir başkasına akıllıca gelebilir. bu kadar aşağılamak yersiz. her şeyden önce emek verilmiş ve saygı duymak gerekir. beğenmemek en doğal hakkın. ama izleyip beğenenleri ve filme emek verenleri bu kadar kolay yargılayıp aşağılaman pek de hoş bir şey değil. ben çok film izlerim hatta kimsenin izlemediği filmeleri izler ve gözlemlerim ama buna rağmen yinede hoştu.

tek kelimeyle bayıldım ben bu filme süper kurgulanmış oyuncular mükemmel 2 kere izledim fazla ağlamadım ama daha bi 2 kere izlesem izlerim sıkılmadan..

Sevgilimle hikayemize çok benziyor. Bizde çocukluğumuzdan beri aynı şehirde hatta aynı mahallede hatta aynı okulda okuyupta, karşılaşmayıp ortaokul yıllarında aynı sınıfta okuduktan sonra lisede ayrılıp lisenin son yılında tekrar karşılaşıp aşık olduk. benimde hayatımda görüştüğüm bi insan vardı, gerçekten sevmiyomuşum ki arkadaşımı gördükten kısa bi süre onunla devam etmek istediğime karar verip sevgilimden ayrıldım. hala beraberiz. bir çok tesadüf bir çok ayrıntı var aslında daha...
bu filmdeki hikaye bizim hayatımıza çok benzediği için ben beğenerek izledim :27:

Çok kötüydü ya,kötü amerikan filmlerine benziyor.
Sonuna kadar bile zor dayandım.tamamen balonmuş..

DİKKAT AZICIK SPOILER İÇERİR!!

Yorumların hepsini okumadım. Değinen varsa özür :32:
Bence filmi götüren ve birazcık da olsa izlenebilir kılan Altan Erkekli performansıdır. Özellikle oğlu için kasete konuşma sahnesi filmin en iyi sahnesiydi bence. Performans açısından değerlendirdim. Onun dışında, klişeler fazla abartılmış.

Son düzenleme:
film çok iyiydi...
orda denizin telefon müziğinin adını bilen var mı.*
aşkı memnuda da vardı aynı müzik sanki..lütfen ismini bilen varsa yazsın.

Çok ağladım çok... Türk filmlerinin artık mutsuz sonla bitebilmesi beni sevindirdi.Ama yorumları okuyunca çok kızdım.Evet ben filme bayıldım ama beğenmedim diyen insanın fikrine saygı duyarım.Benim kızdığım aşağılayıcı sözler.Biz zaten toplum olarak sanki kendimiz Türk değilmişiz gibi kendi insanlarımızın yaptıkları işleri acımasızca eleştiririz.Şarkıcımız klip çeker , yönetmen film yapar, senarist senaryo yazar hemen 'çakma' sıfatını yapıştırırız.Ne olursa olsun artık sanatçılarımız desteklenmeli.

ben hala izlemedim desem :25::60: ama şu ağustos bi gelsin bende merak ediyorum izleyeceğim inşallah çokta merak ediyorum açıkcası :90::90:

bende izlemiştim bu filmi..en çokta çocuğun babasının sesini kasetten dinlerken ağladığı sahnede nasılda ağladım..:43:babamın değerini kıymetini bir kez daha anlamıştım..filmin sonu filme yakışır bir şekilde bitti...emeklerine saygı duyuyorum..

Cok güzel, duygusal bir film. Filmlerde kolay kolay aglamam ama bunda hüngür hüngür agladim :5:

Bütün sevenler mutlu olsun ya :( Kötü olmasin sonu, nolur nolur noluuurr..

Türk sineması bidaha boyle bir şey yaşarmı bilmem en güzel iki film ya sonra ve aşk tesadüfleri sever aynı anda vizyondaydı!!!
aşk tesadüfleri sever kadar harika bir film izlememiştim!!!

ağlamaktan kendimi alamadığım beni çok çok derinden etkileyen böylesini hiç yaşamadığım tek film :82:

bende izlemiştim bu filmi..en çokta çocuğun babasının sesini kasetten dinlerken ağladığı sahnede nasılda ağladım..:43:babamın değerini kıymetini bir kez daha anlamıştım..filmin sonu filme yakışır bir şekilde bitti...emeklerine saygı duyuyorum..

evet o sahne gercekten basarılıydı .benı de etkılemıstı .

güzel bi film fakat beni pek etkilemedi ç normalde ağlarım böyle filmlerde ama izlerken aklım başka yerdeydi sanırsam:40:

acıkcası fılmden hıc etkılenmedım .kotu dıyemeyecegım ama tavsıyede edılebılecek kadar begenmedım .sadece bır kac sahnesı dısında sıradan buldum konuyu .
ya da bılmıyorum Belçim Bilgin Erdoğan'a bır turlu ısınamamıs olmamdanda kaynaklanıyor olabılır .sevmıyorum bu kadını nedense,ne kadar tıyotra egıtımı almıs olsada unlu bır ısımle evlendıklerı gıbı bas rolu kapmıyorlar mı ıste o zman antıpati uyarıyor bende .sevemedım gıttı bu kadını ,ozentı buluyorum .

Back
X