• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk üçgeni:lütfen bir tavsiye?moralim sıfır

supremum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
98
1
86
Gaziantep
donmek ya da donmemek olayı deıl
yanı konusmalımıyım konusmalıysam ne demelıyım? fıkırlerınız onemlı

Son düzenleme:
Aşkda üçgen olmaz tatlım.
Gec sen onu önune gelecegıne bak...
Ne konusacaksın kı konusup da ona kendısını onemlı mı hıssettıreceksın?

HıÇbıŞey konuŞma ÇoÇukta bıtmıŞ..
Bakana yapmadıgıda kalmamıŞ sen yoluna onsuz devamet derım hıÇ ugraŞma bıle

Bencede unut gitsin canım savaşman gereken bir durum söz konusu değil o hayatına farklı bir yön vermiş bile çoktan sende umursamamazlıktan gel ve asla belli etme mutlu olmaya çalış zaman en iyi ilaç unutma kaçan kovalanır sevgiler

çocuk o yazdığında zaten geri adım atmamış belli.
mutluluklar dilemiş.
bence hiç ilgilenme. yok say onları.
zaten ilgilensen kendini de yesen bişi değişmiyor.

yok sayy umursama ne hayır bekliyon da.. o kız yarın bi göz atana daha gider senin ki de bi kıza daha göz atar bu böle devam edip gider tatlım.. yoklarmış gibi farzet hiç bi şekilde muhatap olma

ilgilenen varsa bana bunları yazmıs
Mutsuzsun farkındayım, kendine ters bir hayattasın bununda farkındayım. En başından beri yaptığım yanlışlarında, yaptığın yanlışlarında farkındayım. Seni na kadar incittiğimin biliyorum, üzgünüm. Benim sana zaafım olduğu kadar seninde bana zaafın var, senden daha fazla farkındayım. ılginç, ama sanırım aşığız. Senden açıkça bişeyler beklemenin bir hayalperestlik olduğununda farkındayım. Onca şeyi düzeltmek güç, aklımızda bir sürü soru, bir sürü şüphe ve incinmişlikler ayrıca seni anlamıyorum, neyin peşinde olduğunu bir türlü kestiremiyorum.Sana güvenmiyorum, eğer almak istediğin intikamsa alabilirsin. ıçinde eğer bana karşı biraz aşk varsa, sanırım o kadar öfke de var. ıkimizde belki anlamsız cesaretlikler ve korkaklıklar sergiliyoruz. Sana tam olarak gelmememin sebebi sanırım, senin de bana gelmeni istememdi ancak bu şekilde yanlışlıklar arasında doğru bir ilişki kurabiliriz diye düşünmüş olmalıyım.Zaten ilişki kelimesinden anladığımız farklı şeyler sanırım, sen bir köle istiyorsun, bense çok uyumlu iki sesden oluşan bir müzik. Açıkçası iletişimsizliğimiz en büyük hatamızdı. Belki de herşeyi yanlış yorunladım ve yorumluyorum, sorun en başından beri bendeydi, hala bende. Sende hep farkındaydın ama yaşamak istediğin belki macere dolu bir öyküydü, biraz beğenilmek, iltifat görmek, onu da elde ettin. Hatta daha fazla süsleyebilirsin, bence küçük ve güzel bir öykü olur. Bak, bu da eğer görürsen, öykünün güzelce biten yazısı olur. Bunu okucağını nerden çıkarıyorum, neden buraya şimdi birşeyler yazma ihtiyacı duruyorum bilmiyorum.Çok fazla vaktim yok, bu aralar belki boynumdan büyük işlerin peşindeyim, bu tip etuitiraf gibi şeylere bir daha girmicem(Moderatör alınma lütfen senin ile bi ilgisi yok:D), biraz şizofrenik değil mi kendi kendine konuşuyomuş gibi (Burada da diğer arkadaşlar alınmasın lütfen:D), böyle ağır bir cümle kullanmam seni incitmesin lütfen, sadece kendime yakıştıramıyorum. Heh, bi de ne kötülüğümü gördün diye düşünmüyor musun? O çok ilginç bi düşünce oluo işte:D Umarım seni daha fazla incitmemişimdir. Mutlu ve başarılı bir hayat geçirmen dileğiyle.

anlamadım hiç bişi:kedi: geçmişte bişi yaşanmış sanki intikammı almak istiyorsun fln yazmış kafamçokkarıştı

ben de hiçbir sey anlamadım onu tanıyan benım ama ben de ne yapacagımı da bılemıyorum.. uf bıraz daha rahatladım en azından ıyı gunler dılerım

Son düzenleme:
canım sen sanki birşeyleri tam anlatmamışsın gibi geldi. Bu sadece birilerine baktı tartıştık olayı değil gibi. Bak sana çocuk ne yazmış ''bi de ne kötülüğümü gördün diye düşünmüyor musun? O çok ilginç bi düşünce oluo işte'' Senin yaptığın bişey ona birlikte olamıycağınızı düşündürmüşte o yüzden sana aşık olduğu halde senden ayrılmış, şimdi yoluna bakıyor gibi görünüyor durum.

erkeklerle, kadınlar arasındaki kocaman fark; kadınlar ilgiye, beğeniye alışıktır, anormal gelmez,
100 kişide kendinden hoşlansa ölüp bitse normal karşılar,
apayrı bir havaya girmez, ama erkekler öyle değildir, birinden biraz ilgi gördümü kendilerini dünyanın merkezi, best model of the worldü sanarlar.
o yüzden kaçan kovalanır + bırak gitsin dönerse zaten senindir,
dönmezse hiç senin olmamıştır teorisini bir kez daha yineliyorum.. il gi len me yin!
:1closedeyes:

Bırak Allah aşkına ya zaten çocuk seni sevse iki ilgi görünce buldumcuk olmaz. Hoş zati karakterli olsa aynı sınıfta beraber olduğu arkadaşının sevgilisi ile kesişmez oda ayrı bir muamma.

Yapacağın tek şey var hadi sana iyi kesişmeler diyip noktayı koyacaksın.

Şöyle azıcık gözlerini açsaydın keşke :1shok: koskoca okulda bir tek sizin 10 kişilik sınıfınız yoktu ya..kaydirigubbakcemile4

açıkçası ben de anlamadım tam olarak ne yaşadığınızı ama bence yaşayacak birşey kalmamış...
bence ne kadar zor da olsa olanları unutmaya çalış ; orası sadece senin için sınıf olsun...

mutluluğu ve ilişki anlayışı seninle aynı olan bir sevgiliyi başka yerlerde ara...

umursamayanı umursamıycaksın...en azından umursamamaya çalışcaksın we eminim sonunda başarıcaksın...bn bunu bilir bunu sölerim... zor bi durum tabiiki kalpte yara açıor...ama herşeye rağmen hayata yenilmemek we mutlu olabilmek en güseli...a.s

GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİGİ ANDA BİTMİŞTİRR;BİZ GİDENİ DEGİL GİDEN BİZİ KAYBETMİŞTİRR.boşveer takma derimm. Çok seviyorsa eger düşsün peşine,nazlama ilgilenme bence.

ruhuna fatiha okumaktan başka çare kalmamış,
ayrılığa alışmaktan başkada çaren yok gibi görünüyor....

Back
X