ilgilenen varsa bana bunları yazmıs
Mutsuzsun farkındayım, kendine ters bir hayattasın bununda farkındayım. En başından beri yaptığım yanlışlarında, yaptığın yanlışlarında farkındayım. Seni na kadar incittiğimin biliyorum, üzgünüm. Benim sana zaafım olduğu kadar seninde bana zaafın var, senden daha fazla farkındayım. İlginç, ama sanırım aşığız. Senden açıkça bişeyler beklemenin bir hayalperestlik olduğununda farkındayım. Onca şeyi düzeltmek güç, aklımızda bir sürü soru, bir sürü şüphe ve incinmişlikler ayrıca seni anlamıyorum, neyin peşinde olduğunu bir türlü kestiremiyorum.Sana güvenmiyorum, eğer almak istediğin intikamsa alabilirsin. İçinde eğer bana karşı biraz aşk varsa, sanırım o kadar öfke de var. İkimizde belki anlamsız cesaretlikler ve korkaklıklar sergiliyoruz. Sana tam olarak gelmememin sebebi sanırım, senin de bana gelmeni istememdi ancak bu şekilde yanlışlıklar arasında doğru bir ilişki kurabiliriz diye düşünmüş olmalıyım.Zaten ilişki kelimesinden anladığımız farklı şeyler sanırım, sen bir köle istiyorsun, bense çok uyumlu iki sesden oluşan bir müzik. Açıkçası iletişimsizliğimiz en büyük hatamızdı. Belki de herşeyi yanlış yorunladım ve yorumluyorum, sorun en başından beri bendeydi, hala bende. Sende hep farkındaydın ama yaşamak istediğin belki macere dolu bir öyküydü, biraz beğenilmek, iltifat görmek, onu da elde ettin. Hatta daha fazla süsleyebilirsin, bence küçük ve güzel bir öykü olur. Bak, bu da eğer görürsen, öykünün güzelce biten yazısı olur. Bunu okucağını nerden çıkarıyorum, neden buraya şimdi birşeyler yazma ihtiyacı duruyorum bilmiyorum.Çok fazla vaktim yok, bu aralar belki boynumdan büyük işlerin peşindeyim, bu tip etuitiraf gibi şeylere bir daha girmicem(Moderatör alınma lütfen senin ile bi ilgisi yok

), biraz şizofrenik değil mi kendi kendine konuşuyomuş gibi (Burada da diğer arkadaşlar alınmasın lütfen

), böyle ağır bir cümle kullanmam seni incitmesin lütfen, sadece kendime yakıştıramıyorum. Heh, bi de ne kötülüğümü gördün diye düşünmüyor musun? O çok ilginç bi düşünce oluo işte

Umarım seni daha fazla incitmemişimdir. Mutlu ve başarılı bir hayat geçirmen dileğiyle.