- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi ruyeasiman123
-
Gercekten mi117 kiloyum neyseki beni olduğum gibi seven bir adam var en başindan beri böyleydim tavrinı kafanı sevmemiştir belkifilmlerde olur muş muş
Neden yalan söyliyeyimGercekten mi
Kızma :) yorumlarını takip ediyorum. Her yorumunu takip ettgim kişiyide gözümde canlandiriyrm o yüzden sordum gerçekten mı die :)Neden yalan söyliyeyim10 yıl oldu önceden de şişmandım şimdide
Bende nisanlandım diye konum var bakmak istersen hala duruyor resimlerKızma :) yorumlarını takip ediyorum. Her yorumunu takip ettgim kişiyide gözümde canlandiriyrm o yüzden sordum gerçekten mı die :)
Hemen bakicamBende nisanlandım diye konum var bakmak istersen hala duruyor resimler
Çok tatliymssn çokta yakismissinz maşallah size :)Bende nisanlandım diye konum var bakmak istersen hala duruyor resimler
Sağol canım :)Çok tatliymssn çokta yakismissinz maşallah size :)
aynendimi ama
aynendimi ama
Kilolu insanların sevgilisi olamaz evlenemezler demedimki ben.Ben onu istedim o da buna dikkat eden biri.Biliyorum çünkü duyduklarım gördüklerim var :) Teşekkür ederim :)Sen de özgüven eksikliği var yani bilemiyorum kilolu insanların da sevgilileri var evli olanlar var değil mi? Senin sevdiğin çocuk belki sen şu an zayıf olsan bile sevmeyecekti belki seni ne biliyorsun?
Kilolu insanların sevgilisi olamaz evlenemezler demedimki ben.Ben onu istedim o da buna dikkat eden biri.Biliyorum çünkü duyduklarım gördüklerim var :) Teşekkür ederim :)Sen de özgüven eksikliği var yani bilemiyorum kilolu insanların da sevgilileri var evli olanlar var değil mi? Senin sevdiğin çocuk belki sen şu an zayıf olsan bile sevmeyecekti belki seni ne biliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?