• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

BenDenizYildizi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
3.385
20
358
Muğla
6324765.jpg

Aşıklar kavuşabilecek mi?
İzleyicinin her bölümünü sabırsızlıkla bekleyeceği bir diğer dizi ise Mehmet Ulukan'ın yönettiği, Meltem Cumbul, Özcan Deniz, Ece Sükan, Uğur Polat ve Ruhi Sarı'nın başrolü üstlendiği "Aşk Yakar"... Bu yeni dizi, birbirlerini çocukluklarından beri seven, buna rağmen bir türlü vuslata eremeyen Nazlı ile Mustafa'nın hikayesini konu alıyor.

kaynak: hürriyet/kelebek

resim2002ty7.jpg

Bir yanda, uzun zamandır ekrandan uzak duran, ancak Asmalı Konak’taki müthiş performansıyla da ismini Türkiye’nin hafızasına kazıyan Özcan Deniz. Karşısında, içinde yer aldığı her projeye farklı bir tat katan, kendisinden çok sanatıyla konuşulan - konuşturan Meltem Cumbul. Uğur Polat gibi deneyimli, Kadir Çöpdemir gibi sevimli, Semih Saygıner gibi her kesimden seyircisi olan bir ismi, yanlarına da Ece Sükan, Ruhi Sarı, Görkem Yeltan, Gökçe Yanardağ, Erdem Akakçe gibi genç yetenekleri ekleyin...

Nefis bir aşk hikayesi

Alın size, yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacağı kadrosundan da konusundan da belli olan nefis bir aşk hikayesi. Ya da Kanal D’nin eylül ayının başında gösterime sokacağı Aşk Yakar adlı dizisi. Gelelim konusuna. Aşk Yakar’da birbirlerini çocukluklarından beri çok seven, ama bir türlü bir araya gelip, evlenemeyen Nazlı ile Mustafa’nın hikayesi anlatılıyor. Arkasına sığınacakları bahane çok olsa da parasızlık, bunun başlıca sebebi olarak öne çıkıyor. Ailelerinin, arkadaşlarının ve mahallenin gözleri önünde defalarca ayrılıp barışmaları bu ilişkiyi yıpratsa da öte yandan da aşklarını iyice alevlendirmiştir. Biri mahallenin en güzel kızı, diğeri de en afilli delikanlısı olunca, onların yaşadığı şey, herkesin dilinde efsanevi bir aşk haline gelmiştir. Hayata her zaman iyi tarafından bakan Nazlı için üstesinden gelinemeyecek dert yoktur. Hele şimdi! Sonunda beklenen an gelir, Mustafa’nın babası Payidar, Nazlı’nın babası Sacit’ten kızını istemiştir. İsterse istemesin, çünkü Nazlı, mahallenin kalantorlarından birinin oğlu, kendisine ezelden beri yanık Teoman ile neredeyse nişanlanmak üzeredir.

Mustafa ani bir baskınla bu nişanı bozmuştur. Çünkü ikisinin de kalbine yıllarca nakış nakış işlenmiş, onları kâh acıtmış kâh avutmuş aşk, elbette yine devreye girmiştir. Mustafa her gün, mahallesini arkasında bırakarak karşı yakaya geçmekte, büyük bir spor salonunda, kickbox dersleri vermektedir.

Sezonun en güçlüsü

Hayatını bu iki yaka arasında, yoksulluk içinde yaşarken varlıklılara ders vererek geçiren Mustafa, burada yeni bir öğrenciyle karşılaşır. Bu genç ve güzel kadın, çok ünlü ve zengin bir ailenin mensubu, başarılı bir iş kadınıdır. Adı Belda’dır. Ve Nazlı ile Mustafa’nın aşklarını bir kez daha sınamalarına ve hayatlarını sonsuza dek değiştirecek çok uzun bir yola girmelerine neden olacaktır Belda.

Bu dizinin baş kahramanı aşk. Burada, aşkın nasıl hüküm sürdüğü, nereye kadar gidebildiği ve sonuçta kazananın kim olacağı konu ediliyor. Aşk nefreti barındırır mı, aşkın intikamı olur mu, aşkta fedakarlık var mıdır, yerini doldurmak mümkün müdür gibi sorular bir bir gözler önüne seriliyor. Aşk Yakar’ı yeni sezonun en güçlü yapımlarından biri olarak tanıttık. Şimdi de geçen haftanın diziler ligine bir göz atalım. Kanalların otuza yakın diziyi gösterime soktuğu yaz sezonunun, en fazla iki veya üç yapımı kış sezonunda da ekrandaki varlıklarını koruyabilecek biz şimdiden uyarımızı yapalım.
alıntı

kavusamayan genc asiklar ha...iyi de hem meltem cumbul hem de ozcan denizin yasi bence bu konu icin biraz fazla...daha baska bi senaryo yakisirdi onlara...

aranizda izliyenler oldumu???

nasil buldunuz peki bu yeni diziyi???

bastan bana bir garip geldi komedi gibi...

özcan denizin rölleri simdiye kadar daha sertti bence :-)

sonlara dogru ilgimi cekmeye basladi dizi...

bakalim nasil devam edicek....

siz begendinizmi?

oncelikle gunu cok kotu zaten gece sesleri ve kalpsiz adam arasinda secim yapamazken bide bu dizi eklendi..biraz baktim aslinda guzel ama ben Meltem Cumbulu bu role uygun bulmadim yasli gorunuyor bence,daha genc biri olsaydi daha hos olurdu..

Meltem Cumbul hiç olmamış. Oldum olası itici gelmiştir bana zaten. Haziran gecesi ne güzeldi ya :çok üzgünüm: Beklediğimi bulamadım ilk bölümde benneyaptımki

ayy bu dızı bana cok yapmacık geldı yaa.hıc ılgımı cekmedı nedense.belkı ılerıkı bolumlerınde seneryosu guzellesebılır dıye umıt edıyorum

dizi konu itibariyle çok masum,sevecen bence konusu iyi hoş da

özcan deniz de meltem cumbul da kazık kadar yakaydirigubbakcemile3
hiç role uygun oyuncular değil bence

ben ilk kez izledim 2.bölümü yazın bi hayli reklam vermişlerdi
ama yeni denk geldim..bakalım bir dahaki bölümüde izlicem

he bir de kızlar
meltem cumbul 2.bölümün sonunda sünnet düğününde
bi şarkı söyledi yarısı türkçe yarısı yunanca

kim sölüyo onun bileniniz var mı

bu dizi banada tutmaz gibi geliyor........
özcan deniz asmalı konakta ki reytingi
bir türlü bulamadı başka dizilerde.
bundan önceki (kader) star,a çekilmişti.
bir,kaç bölümden sonra kalkmıştı..............

bu dizi banada tutmaz gibi geliyor........
özcan deniz asmalı konakta ki reytingi
bir türlü bulamadı başka dizilerde.
bundan önceki (kader) star,a çekilmişti.
bir,kaç bölümden sonra kalkmıştı..............

kader ha gamyoncuiremsu
hiç hatırlamıyorum valla o kadar tutmamış yani :delphin:
ya gerçekten yapmacık geldi bu dizi bana...
ama o zengin kızın tavırları falan ıhhhğlaelaelaelaelae

asmali konak ve hele hele haziran gecesindeki özcan deniz yok...o yüzdende protesto ediyorum izlemicem:( ay napiyim sevmedim bu dizide,meltem cumbulsa tam bi kaos bana göre ya,hiiic uymamis

Back
X