• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

Ben de Çok Sevdim Bu Diziyi.Meltem Cumbul'un Oyunculuğuna Bayıldım Doğrusu.Nasılda Yaşayarak Oynuyor.Hele Özcan Deniz Ona Yüzük Taktığında Verdiği Tepki Ne Kadar Gerçekti.Mutluluktan Gözleri Doldu.Özcan'ın Hastası Değilim Ama Meltem'e Bayılıyorum.

Cok seviyorum bu diziyi :asigim:
Oyuncular,kadro,dizinin havasi tek kelimeyle mükemmel..
Dialoglar cok dogal...
Ama bu Nazli´ya gicik oluyorum bazen :mymeka:
Cok saf,fazlasiyla olumlu bakiyor herseye..
Ask gözünü kör etmis:1no2:

ayyyyyy mustafa hak etti ama
nazlilar teomanlardan dönerken, nazli ve teomani öyle görünce bakisi icimi ciz ettirdi be ya :çok üzgünüm:

yorumları okuyunca rahatladımm ben bu kadar kötü oluyorum meltem cumbulu izlerken, içim acıyor diye düşünüyordum ,bir çok kişiyi etkilemiş..insanın hayallerinin yıkılması çok kötü bir şey hele de yıllardır beklediğin bir şey olmayınca :((

ilk bölümünü merak ettim izledim.Meltem cumbul çok yapmacık,Özcan Deniz sahte,Ece sükan soğuk.Konu yok... ben hiç beğenmedim.
ıyyyhhhh ece sükan iğrenç aman da man o olmazsa şirkette işler yürümüyormuş babası onu para makinesi olarak görüyormuş falan filan

Nazlı tam klasık saf aşıkk ve onun gözleri doldukca, hayal kırıklıkları yasadıkca sankı gercekmıscesıne benı yaralıyor cok etkılıenıyorum nasıl bır dızı bu yaaa .....
pardon şöyle demeliyim nasıl bir oyunculuk bu :)

bence cok itici biri su beyda hanim

hele veda partisinde yaptigi danslar...

mustafada onun orda ne oldugunu anladi

ama simdi nazli gidiyorya...
nazlidan intikam almak icin evlene bilir diye düsünüyorum ben acikcasi

Back
X