- Konu Sahibi BenDenizYildizi
ne kaddar gıcıkbi dizi:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saçma bi dizi biter yakında
Harika bir dizi bence bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bu hafta seyredememiştim bugün tekrarını verdiler iyide oldu=)çarşambaya yeni bölümü geliyor özcen hayranı bir bir gacı olarak bekliyim hoş meltem cumbuluda bir o kadar severim.......bence konu roller kişiler cuk oturmuş herşey ....
dizinin ilk 2 bölümü falan pek bir bayık gelmişti bana hiç ilgimi çekmemişti ancak şu son 2 bölümdür dizi harika hep ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum ve erkek arkadaşımın beğendiği tek dizi diyebilirim.çünkü hayatın içinden sıradan bizden birşeylerin olduğu ama çok güzel işlendiği bir dizi bence.herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar.senelerce bekle bekle kadının biri gelsin seni seven adamı senin sevdiğin adamı elinden almaya kalksın.ve bu tür kadınlar genelde sahipli erkekleri baştan çıkarmaya çalışır dğer kadına karşı zafer kazanma amaçlı.bunlar olabilecek şeyler erkek ne kadar severse sevsin başka bir kadının oyununa gelebiliyor kanabiliyor baştan çıkabiliyor çünkü erkekler zaafları olan insanlardır.hepimiz çok sevebiliriz hepimiz sevdiğimizi uzun yıllar bekleyebiliriz.bunların sebebi maddi imkansızlıklar,aileler..vs olablir ve hepimiz yine bir gün çok sevdiğimiz insan tarafından aldatılabiliriz.hiçbir şey abartılmadan anlatılmış ve o dizilerdeki tutkulu aşklar binde bir olurken bu dizideki aşk etrafımızda daha çok olmakta ve daha çok rastlanmakta o yüzden çok sevdm ben bu diziyi.inşalah bitirmez kaldırmaz yayıncılar.