• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

beğenmedim roller sanatçılara uymamışşş..bence de. hiç sarmadı.oysa meltem cumbul şener şenle çevirdiği o harika flimde çok daha iyiydi.yada memoli de..özcan deniz se:=asmalı konakta ki rolüüü...

açıkcası hayal kırıklıgın augradım hiç bekledim gibi dizi degil ben tutkulu bi aşk bekliyodum meltem cumbul hiç yakımamış cıdden diger kız güzel

ya bu diziyi izlemiyorum ama tanıtımlarına filan baktım
ana kemal sunal in bi filmi vardı
adı da mustafaydı filmde mehtap ar bahar öztan filan oynuyodu sanırım
aynısı konu itibariyle

ARkadaşlar saçma diyorsunuzda izliyormusunuzda bu yorumları ypıyorsunuz
Bir kere dizinin konusu hayatın ıcınden cok güzel şeylere deginiyor
Mltem Cumbul ve Özcan Deniz diger dizilerdeki tutkulu asıkları oynamıyor zaten ...
ÖZcan Deniz cogu erkek gibi sevdigi bir kız varken başka bir kız tarafından aklı celınen bir erkegi oynuyor
Sevdigi kız ona cok guvenırken zamanla suphelerle hayatı kabusa donuyor
yanı bunları yasamıyormuyuz cok guvendıgımız ınsanlardan kazık yemıyormuyuz ya da cok sevıp aldatılmıyormuyuz
Meltem Cumbulun oyunculunuguna haksızlık edenler yanılıyor cunku o aşkı,acıyı,şüpheyi öyle güzel yansıtıyor ki onun dolan gözleri benim kalbime işliyor...

ilk bölümünü merak ettim izledim.Meltem cumbul çok yapmacık,Özcan Deniz sahte,Ece sükan soğuk.Konu yok... ben hiç beğenmedim.

Harika bir dizi bence bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bu hafta seyredememiştim bugün tekrarını verdiler iyide oldu=)çarşambaya yeni bölümü geliyor özcen hayranı bir bir gacı olarak bekliyim hoş meltem cumbuluda bir o kadar severim.......bence konu roller kişiler cuk oturmuş herşey ....

Harika bir dizi bence bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bu hafta seyredememiştim bugün tekrarını verdiler iyide oldu=)çarşambaya yeni bölümü geliyor özcen hayranı bir bir gacı olarak bekliyim hoş meltem cumbuluda bir o kadar severim.......bence konu roller kişiler cuk oturmuş herşey ....

bncede harika bir dizi canım bır sonraki bolum gelsede izlesekkk.Cok heyecnlı bitti en son :)

bende fragmanlardan takip ediyorum dizinin zaten nerdeyse hergün tekrarı var ama özetlerden belli oluyo izlemeye gerek olmayan bi dizi bence şakkıdı

Merhaba,

Bu bölümde diziler hakkında fikrimiz veya eleştirilerimizi paylaşıyoruz.

Eğer ki başka yerden fikir aldı isek altına mutlaka "alıntı" olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Ki burda önemli olan da kendi fikirlerimizi paylaşmak aslında.

Aksi halde konu uzuyor, diziden uzaklaşıp yazışmalar başka şekle dönüşüyor.

Bu yanlıştır. Lütfen daha dikkatli olalım.

Sevgileryerimseniben

dizinin ilk 2 bölümü falan pek bir bayık gelmişti bana hiç ilgimi çekmemişti ancak şu son 2 bölümdür dizi harika hep ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum ve erkek arkadaşımın beğendiği tek dizi diyebilirim.çünkü hayatın içinden sıradan bizden birşeylerin olduğu ama çok güzel işlendiği bir dizi bence.herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar.senelerce bekle bekle kadının biri gelsin seni seven adamı senin sevdiğin adamı elinden almaya kalksın.ve bu tür kadınlar genelde sahipli erkekleri baştan çıkarmaya çalışır dğer kadına karşı zafer kazanma amaçlı.bunlar olabilecek şeyler erkek ne kadar severse sevsin başka bir kadının oyununa gelebiliyor kanabiliyor baştan çıkabiliyor çünkü erkekler zaafları olan insanlardır.hepimiz çok sevebiliriz hepimiz sevdiğimizi uzun yıllar bekleyebiliriz.bunların sebebi maddi imkansızlıklar,aileler..vs olablir ve hepimiz yine bir gün çok sevdiğimiz insan tarafından aldatılabiliriz.hiçbir şey abartılmadan anlatılmış ve o dizilerdeki tutkulu aşklar binde bir olurken bu dizideki aşk etrafımızda daha çok olmakta ve daha çok rastlanmakta o yüzden çok sevdm ben bu diziyi.inşalah bitirmez kaldırmaz yayıncılar.

meltem cumbul ve özcan denizin yaşları dizi için uygun bence..hatta bilerek seçilmiş çünkü 15 yıldır birlikteler ve bir türlü evlenemiyorlar...
ama ben özcan denizle meltem cumbulu birbirine hiç yakıştıramadım.tamam oyunculuğu ii olabilir ama daha güzel biri olmalıydı.ayrıca senaryo çok basit bence..çok tahmin edilebilir.zengin kız fakir erkek aşkı yaşanıcak sonra fakir çocuk pişman olucak ve sevgilisine geri dönücek çok klişe..
ayrıca özcan denizin oynadığı karakterler hep böle oluyo nedense iki kadın arasında kalan fakat bir türlü omu diğerimi karar veremeyen erkek tipi.. bence çok itici.. ayrıca o hayata fln özenmesi anlatması ço komik geldi bana .

dizinin ilk 2 bölümü falan pek bir bayık gelmişti bana hiç ilgimi çekmemişti ancak şu son 2 bölümdür dizi harika hep ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum ve erkek arkadaşımın beğendiği tek dizi diyebilirim.çünkü hayatın içinden sıradan bizden birşeylerin olduğu ama çok güzel işlendiği bir dizi bence.herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar.senelerce bekle bekle kadının biri gelsin seni seven adamı senin sevdiğin adamı elinden almaya kalksın.ve bu tür kadınlar genelde sahipli erkekleri baştan çıkarmaya çalışır dğer kadına karşı zafer kazanma amaçlı.bunlar olabilecek şeyler erkek ne kadar severse sevsin başka bir kadının oyununa gelebiliyor kanabiliyor baştan çıkabiliyor çünkü erkekler zaafları olan insanlardır.hepimiz çok sevebiliriz hepimiz sevdiğimizi uzun yıllar bekleyebiliriz.bunların sebebi maddi imkansızlıklar,aileler..vs olablir ve hepimiz yine bir gün çok sevdiğimiz insan tarafından aldatılabiliriz.hiçbir şey abartılmadan anlatılmış ve o dizilerdeki tutkulu aşklar binde bir olurken bu dizideki aşk etrafımızda daha çok olmakta ve daha çok rastlanmakta o yüzden çok sevdm ben bu diziyi.inşalah bitirmez kaldırmaz yayıncılar.

canım düşüncelerime tercuman olmussun aynen bende boyle dusunuyoum bende ılk bolumunu falan ızlememıstım sonra cok hosuma gıttı konu hayatın ıcınden ve cok etkıleyıcı bır sekılde yansıtmıslar ben bayılıyorum dogrusu bu dızıye

Back
X