Aşk Yakar - Kanal D

Hemde ne delikanlı alkisalkisalkis

Bide Belda sonunda Selimle mi aşk yaşadı? Hani Nazlı gazetede görmüş ya resimlerini Selimdi o dimi? Burdada olan Bahara oldu.

Ay bu arada Mustafaların oturdugu o ev, hani annesinin begenmedigi o ev varya tarihi bir eser gibi bi yer, eyüpte o ev kayinvalidelerimin oturdugu evin hemen orda bir iki ay önce istanbuldayken cok gectim ordan Atakani görmüstüm digerlerini görmek nasip olmadi, kaynanam eltim masallah hepsini gördüler mafoldumben

bencede duranı neden öldürdülerse illa finallerde biri ölecek ya sinir oluyorum aşk yakarya heralde duranıda yaka yaka öldürdüler mustafa onca şey yaptı hep 4 ayak üstüne düştü olan beldaya nazlıya vede durana oldu yazık 3 nede ama beldada kardeşinin kocasını aldı elinden başka adam yok gibi yaprak dökümü nejla leyla ilişkisi :dilcikar:

o beldayı seviyordu zaten başından beria.s kızkardeşi ona kıllık olsun diye biraz da evlenmiş sanırım tam orasını anlamadım ama sonunda selim muradına ermiş ve gerçek sevdiğiyle evlenmiş :asigim:belda için de iyi oldu bence'...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…