Aşk Yakar - Kanal D

iyice saçmaladı ya izlenecek hali kalmadı bide 1 sezon daha uzatırlarsa o zaman gel bak işe ögggg

Özcan Deniz dizi setini nasıl karıştırdı? Aşk Yakar'dan ayrılıyor mu?
Telefondaki tartışma, senaristin “Beğenmiyorsan otur sen yaz” diye rest çekmesiyle son buldu.

Kanal D'de yayınlanan "Aşk Yakar" dizisinin senaryosunu yazan Antrepo Yazı Grubu ile başrol oyuncusu Özcan Deniz, konu akışı yüzünden birbirine girdi. Meltem Cumbul, Ece Sükan ve Uğur Polat'la başrolü paylaştığı dizide rolünün hakkının verilmediğini öne süren Deniz, durumu dile getirmek için senaryo grubundan birini arayınca ipler koptu. Telefon geldiğinde arkadaşlarıyla Taksim'deki Kitchenette'te oturan senaristle Deniz'in görüşmesi tartışmaya dönüştü.

Konuşma restle son buldu

Son derece sert bir üslupla senaryodan memnun olmadığını, dizinin Meltem Cumbul'un oynadığı karakter ile Uğur Polat'ın canlandırdığı savcı arasında şekillendiğini söyleyen Özcan Deniz'in lafları ortamı bir anda gerdi. Senarist de Deniz'e karşılık vermeye başladı. Senaryo yazarı sonunda "Beğenmiyorsan otur sen yaz kardeşim" diye ünlü oyuncuya rest çekip telefonu kapattı.

bencede dizi başlardaki gibi değil çekiciliğini kaybediyor yavaş yavaş özcan dezniz diziden çıkarsa vede rolüne böyle devam ederse izlenmez artık bir dizi daha biter

ben fırsat ublursam özcan deniz yokkende izlerim .....uğur polat yaa...kimseye gerek yok..tabi BENCE....

katiliyorum arkadasim. özcan deniz diziden cikarsa tabiiki hos olmaz, birseyler eksilir sonuncta biz özcan denizle basladik bu diziye... ama bu demek degil ki özcan deniz diziden cikti diye dizi cazibesini kaybetti.. sonucta orda özcan deniz kadar kiymetli oyuncular var....

kizlar ask yakar bu sezon biticekmis....

meltem cumbul filiz akinin programinda söyledi bu sabah gördüm....

hikayelerini cok hizli islemisler...... bu yüzden bitiricez diyordu....

bence reytingler yüzünden biticek herhalde.....

kk´da bile kimse ilgilenmiyor baksaniza

eeeeeeeee şimdi nası bitti ben bişi anlamadım ya seni hep seveceğim filan dediler eeee evlenceklermi ne olcak of ya dizileri neden sonrasını merak etitrerek bitiriyolar yaw

valla benimde aklim karisti.... birbirlerini seviyorlar... ama nazli hala evlenmek istemiyor gibi.... yalniz son okudugu kitapdaki o cümle nazlinin oldugu gibi benimde aklimi karistirdi.... yoksa evlenicekler mi?

ama bir sey kesin, mustafa birdaha nazlidan vazgecmez..........

saçma bitirdiler ya herkezin sonu belli ki ubu diiz onların üstünde prim yapıyodu niye onların ilişkşleri şaibeli bitti bari evt evlenmek istiyorum seninle yada hayır istemiyorum deseydide biz bi sonuca varsaydık beldalar filan bile sonunu gösterdiler olmamış beğenmedim sbu sonu maalesef

Sıkıştırılmış bir final olmasına ragmen kötünün iyisiydi bence.

Yalniz Ask Yakar benim icin Nazlı-Mustafa olarak degil Nazlı-Duran olarak bitmiştir.
Hangi akla Savcıyı son bölümde öldürürler hala anlamış degilim, orda mutlulugu hakeden oydu Mustafa degildi, gerci Mustafa da kavusamadi ya sevdigine ama yinede. buyrunnnnnnnnn

evet ya savcı çok delikanlı adamdı!:hooray:adamımdı benim dizideki!mustafa tam bir kişilik karmaşası, gelişmemiş beyindi ama sonuna doğru kitaplara verdi galiba kendini az da olsa beyni işlemeye başladı!CADIARZUdönmemeliydi bence nazlı:1no2: hele savcı gibi birini tanıyıp hayatının akışını değiştirdikten sonra!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…