- Konu Sahibi BenDenizYildizi
Rica ederim elifemrah 2 gün oluyor programı izleyeli yenice başladık çekimlere dedi bu aydan sonra heralde yayınlanır gibime geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 26 sında başlıyoooooooooooor
fragmanlari izledim.. iki kisa kisa fragman var,.. birinde nazli hapise giriyor digerinde ise mustafa belda ile gülüsüyo ve sevi... anlayacaginiz su ki kötülere bisi olmuyor..
ben hiçbirisini göremedim bugünmü dönmeye başladı fragmanlar
hadi ya ben 2. fragmanı görmediiimmm :mymeka:
pislikk mustafaaa gıcık oldummklava:
klava:
klava:
youtube da yeni frgmanlari var iki tane 30 saniyelik bir sey.. nazli hapise giriyor.. mustafada hastaneden cikip belda ile güzel bi ask yasiyor..
ben bu diziyi izlemiyorum..reklamları karşıma çıkıyor..valla filmi çözdüm diyebilirim..
deminde reklamını izledim meltem cumbul özcan denizi vuruyordu,hapishaneye düştü,hamileydi,...özcan denizde öteki kıza gitti,aşna fişna yapmaya devam ettiii
olan meltem cumbula oldu...salakkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaa.adam sana değer vermiyor ki hayatını neden maffediyorsun...onun için rezil oldu hayatı....salakkkkkkkkk
hamile mi???
Nazli mi???
aaaaaaaaaaaaaa :1shok:
Mustafayla o gece teknede isi bitirdi ya..
Hamil oldugunu görmedim yada atladim orayi, ama büyük bi ihtimal var sonucta böyle bir seyi mustafayla yasadi..