• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

fragmanlari izledim.. iki kisa kisa fragman var,.. birinde nazli hapise giriyor digerinde ise mustafa belda ile gülüsüyo ve sevi... anlayacaginiz su ki kötülere bisi olmuyor..

26 sında demişim ama 28 inde başlıyo arkadaşlar yanlış olmasın aynı gününde yani çarşamba yaprak tan sonra

ya cok kötü bir durum...
düsünsenize evlenmek icin herkesi karsiniza aliyorsunuz
babanizdan bütün mahallenin ortasinda tokat yiyorsunuz
ve sonra sevdiginizin evlendigini ögreniyorsunuz

nasil devam edicek cok merak ediyorum
ben ne yazik ki fragmana denk gelemedim

youtube da yeni frgmanlari var iki tane 30 saniyelik bir sey.. nazli hapise giriyor.. mustafada hastaneden cikip belda ile güzel bi ask yasiyor..

youtube da yeni frgmanlari var iki tane 30 saniyelik bir sey.. nazli hapise giriyor.. mustafada hastaneden cikip belda ile güzel bi ask yasiyor..

o belda hanimdan hersey beklenir... napar eder yine mustafaya istediklerini yaptirir...
gerci mustafaninda icinde var... kuduracak bir kere....

yazik ya... olan nazli´ya oldu

kızlar nazlı hamile babası nazlıya benim sorarlarsa kızım yok dicem diyo mustafa öğreniyo heralde hamile olduğunu bide hapishanede müdür heralde tam çözemedim nazlıyı kafaya takıyo beğeniyo yani konuyu güzel bağladılar ama haftayı iple çekiyorum

ben bu diziyi izlemiyorum..reklamları karşıma çıkıyor..valla filmi çözdüm diyebilirim..
deminde reklamını izledim meltem cumbul özcan denizi vuruyordu,hapishaneye düştü,hamileydi,...özcan denizde öteki kıza gitti,aşna fişna yapmaya devam ettiii
olan meltem cumbula oldu...salakkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaa.adam sana değer vermiyor ki hayatını neden maffediyorsun...onun için rezil oldu hayatı....salakkkkkkkkk

ben bu diziyi izlemiyorum..reklamları karşıma çıkıyor..valla filmi çözdüm diyebilirim..
deminde reklamını izledim meltem cumbul özcan denizi vuruyordu,hapishaneye düştü,hamileydi,...özcan denizde öteki kıza gitti,aşna fişna yapmaya devam ettiii
olan meltem cumbula oldu...salakkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaa.adam sana değer vermiyor ki hayatını neden maffediyorsun...onun için rezil oldu hayatı....salakkkkkkkkk

hamile mi???
Nazli mi???
aaaaaaaaaaaaaa :1shok:

Back
X