Aşk Yeniden

ben bunu yeni gördüm. iyi bir örnek oldu bana. bilmiyorum bu hafta sonu mesaj atmayı düşünüyorum bir den değilde ikinci yazdığım gibi gircem konuya karar verdim.

Kuzum Ya iki saattir yazdim yazdim Tam gondericem posta kutun dolu ((

canım işte faceden msj attı sallıyorum sanma ben onunla konuşma fırsatı bulamadım dedi. ya bizimhaftada 3gün okul ben gittim salı günü akşamsordumçarşamba günüde benimki okula geç geldi fırsat bulamadı belli. ona çaktırma dedim ya ben çaktırmamak içinde telefondan sormuyor herhalde.
birde dedim ki çocuğa daha önceden çıktığı var mıydı sen son durum ne onu mu bilmiyosun dedim o da yok gerçekden bilmiyorum dedi öncesinide. birde kimseyesöylemedimmerak etme dedi :) kız arkadaş durumunu öğrenince bu çocuğu araya koyabilirim sanırım. sende kimseye söyleme duruma göre bakarız dedi duyulmasın kız arkadaşı var sa dedi.

Kelebegim nerelerdesin bi gelisme yok mu :) neler yapiyosun bakalim hersey yolunda mi..

burdayım menekşem sen de yoksun ne zamndır.
bir gelişme yok canım. o çocuktan ses seda yok daha konuşamadı. ama ben anladım o konuşmadan sevgilisinin olup olmadığını. twitere var benimkinin kendi hesabım yok benim zaten başka bir isimle hesap açıp takibe başladım. bir kaç defa denemiştim ama kabul etmiyodu nasıl olduysa kabul etti. baktım eski twitlerine falan yok anladığım kadarıyla sevgilisi. benimşüphelendiğim bir kaç kız vardı faceden onlar sadece arkadaşı.
sonra bizim dün sınavımız vardı biz metro çıkışı karşılaştık ya uzaktı ben görmezden geldim o gelsin arkadan konuşsun dedim. gelip konuşmadı okula kadar beraber bir iki metre aralıklı gittik. sonra ben a bloklka döndüm, o da düz giderken başını yana çevirip bana baktığını kapının camında yansımasından gördüm. sınav b deymiş oraya gitti o. bende listelere bakıp gittim. ya konuşmadı o kadar faceden msj attığım halde anlamıyorum. sınıftada ben inat ettim konuşmadım. baktı bir kaç kez. çıkıştada ben arkadaydım bu defa yine konuşmadım. dün twiterena yazmış aynen yazıyorum ' bu aralar ne çok paslaşıyoruz seninle öyle' yazıp nazan öncelin gidelim buralardan şarkısını paylaşmış . bu cümlesinden anlıyorum ki kız arkadaşı yok ama baktığı biri var orası bariz bu da benmiyim bilmiyorum. kıskançlıkdan çatlıyorum şuan.
sınavlardan sonra o çocuğun konuşmasını beklemden bir adım atcam canım kesinlikle artık. kuş elden uçacak bu gidişle. faceden sinemaya çağırcam. belki rahatlar açılır. bir ufak bir ayrıntı daha var benimkinin annesi ölmüş yakın zamnda ya bir yıl olmuş ya iki yıl twiterindan anladım face de vardı kadının resmi başsağlığı dileyenler falan ben konduramamıştım annesi olduğunu. ya biraz da her şeyden vazgeçmiş gibi o adım atcak gibi değil çok sevsede istesede bunu anladım artık. geçen yıl saç sakal karışıktı zaten hatırlıyorumda bu yıl yeni yeni toparladı kendini. artık o kadar kızamıyorum ona neden adım atmıyor diye.
biraz uzun oldu k bakma anlatcak çok şey varmış arayı açmışız. sen de bana anlat bir gelişme oldumu?

Yazik ya cok uzuldum ama... Demekki ask mesk dusunecek hali yokmus ve dedigin gibi yeni toparlamaya baslamistir o zaman... Bence sen bi kahve icmeye davet et onu sonrada onu yakindan tanimak istedigini filan soyle... Sinema ilk bulusma icin iyi bi secim degilmis bi kitapta okumustum bi kahve ya da yuruyus fena olmayabilir hemde yururken insanlar sanki daha rahatliyo ve daha rahat konusabiliyo gibi geliyo bana.. Ve artik daha fazla uzatma hatta bence sinavlarin nasil gectigini filan sor sohbet icinde olmaya bak o zaman daha kolay olur senin icin... Aslinda ilk adimi erkek atmasi gerekir diye dusunenlerdedim ama bu erkeklerde artik is yok gibi geliyo bana yada biz cok gucluyuz onun icin mi bu tarz erkekleri cekiyoruz ya da hoslaniyoruz anlamadim ki :)) bende bi geklisme yok maalesef hersey en son konustugumuz gibi iste

iyi oldu söylediğin canm o zamn yürüyüş diyeyim ben uygun bir zamn bulursam. belki yarın söylerim sınavdan sonra fırsat bulabilirsem beraber yürüyelim mi derim bunaldım derim fırsatını yakalayabilirsem söylerim.

sen de görürsen bir daha onu hareketlerinden anlayabilirsin kağıdın eline geçip geçmediğini. bana öyle geliyor ki geçmedi eline.zamn göstercek canım benimkinin şu paslaşma meseleside kafamı kurcalamıyor değil. bende başka biriyse diyor bir tarafım bir tarafımda sensin diyor.yine iki arada bir derede kaldım.

bugun is cikisi karsilastik o da isten geliyomus cok yorgundu ve hastaydi da sonra selamlastik.. Benim beyin uctu onu gorunce yine... Neyse sonra bana demezdim Ben sana yazacaktim diye Ben mal gibi oldum tabi bakiyom suratina ne yazacaktin dedim sonra o da yazdigin kagidi gördum cok sevindim dedi o Ara benim beyin yine yerine geldi tabi dedim haa o kagidi Ben gormedin sanmistim rahatsiz etmek istememistim.... o da dedi yok hayir gordum ve cok sevindim dedi ve Ben sana yazacagim dedi sonra vedalastik iste neyi bekliyo olabilir ki... Aceba hasta oldugu icin mi yazmadi iyilesince mi yazacak :).. Cok calisiyo zamanimi yok neden bu kadar bekliyo aceba (( amma nazlandi ne bileyim

tatlım gelişmeler çok sevindim. arıyacağım dediyse arar mutlaka. gidişatına bırak bundan sonra arıyacaım dediğine göre top onda artık. evet canm ya ikimizinki de nasıl erkek anlamadım ben bu kadar baişka bir erkek için uğraşsaydım şimdiye çıkıyorduk. senin kide aramalı bekletmemeli daha fazla. acaba ayrılmak üzere olduğu biri mi var onunla tamamen bitircek öyle arıyacak seni olabilir.

ben de de gelişmeler var tatlım gelişme denirse tabi ben bu arkadaştan haber bekliyodum ya kız arkadaş durunu için . geçenlerde çocuğa dedim ki arama ağzını dedim. o arayacak olsa şimdiye arardı ağzını onu bunu bahane ediyor. ben zaten twiterdan öğremdim kesin değil ama kız arkadaşı olan adam öyle yazmaz.yok ben öyle düşünüyorum. sonra benimkine msj attm faceden telefon numaramı verdim onunkini istedim dersleri bahane ettim. o daşöyle yazmış facee "tabiki ayşecim xxxxx" işte numarayı yazmış. böyle cim li konuşuyor ikidir ama her şeyi benden bekliyor yoruldum artık. dün den beri msj atmadı her zaman ki gibi benden bekliyor. sence msj atım mı? ve ne yazayım kafam çok karışık.

bilmiyorum canm Ya aklim karisti yazmak isteyen adam hemen yazmaz mi hic bisey degilse en azindan kusura bakma yanlis anladin yazar falan filan ne bileyim herhangi bisey yazar böyle sanki elimin altinda tutayim gibi geldi bana ne bileyim sevmiyorum böyle seyleri.. Beklemek degil ama merak ettim ne gibi bi aciklamasi olacak Ya da ne yazacak ama bu uzatmaya bende uzatmayla karsilik vericem gorur o :)))

bilmiyorum ki canm Ya istiyorsan yaz ama tepkisine dikkat et Selam nasil gidiyo filan yaz istersen ama cok SIK yazma cevap verirken de birazcik bekleterek yaz Yani onun tepkisine göre tepki ver birazda

haklısın cnm ya dediğingibi elimin altında tutayım gibi bir şeyde olabilir. benim ki de aynen bu dediğin gibi ne bileyim ne küstürüyor ne sevdiriyor. bide annesinin çldüğü zamanlar bu ara sanırım yarası debreşti herhalde. çok duygusal. ben de çokkararsız kaldım ne yapacağıma. bakalım cnm senin ki bir arasında niyeti belli olcak da. benimkiniin bi niyeti bile olduğundan şüpheliyim. çok bşvermiş.

belki de olmamasi olmasindan daha hayirlidir ne bileyim bakalim ne yazarsa artik tabi o da yazarsa tuhaf geldi ne bileyim Ben zaten artik bisey yapmam kendisi dedi yazicam diye Ben hayatta bi daha karsilasirsak filan sormam artik Selam verir gecerim o kadar

haklısın canım öyle yap. sonuçta minnetli değiliz kimseye. ararsa ii olur aramassa güle güle.
benim kine de msj attım gerizekalı sen kimsin dedi. numaramı kaydetmemiş tenezzül edipde. çok bozuldum. biraz msjlaştık derslerden fln başta sık cvp verdi kendi, soru sordu son msjını 15 dk bekletti bende aynısını yaptım.
ya çok üzüldüm seninki belki arar da benimkinin yaptığına bak o kdr gözlerimin içine baktı bir şeyler hissettirdi şu yaptığına bak seninkinede kızıyorum aynı şeyi o da yaptı. sorunu her ne ise onu çzp öyle yüz verseydi sana. ama arama ihtimali var.
ben iyiki açılmamışım ya şimdi bile kendimi çok kçülttüm peşine düştüm aynı ilgiyi ondan göremiyorum ve bu işin oluru kalmadı ben aylarca boş yere kendimi parçalamışım. biraz içinde bir şey olsa o da bir şeyler yapardı diye düşünüyorum. çok üzgünüm çok.

arayacagim dedigine göre arar heralde :)) suan hic kafa yoramiyorum neden nasil nicin :))

seninkine gelince soyleyecek soz bulamiyorum belkide bisey hissettigini farkettigi icin hosuna gidiyo olabilir ki ayni sey benimki icinde gecerli cunku bi erkek istedigi zaman böyle uzatmaz bence

bence de canım anladılar ve ilgimiz hoşlarına gidiyor.
msj attığım zamn cvp veriyor ama o msj atmıyor. gayette samimi yakın bi şekilde cevap veriyor bide besbelli ilgim hoşuna gidiyor. ama onda bir şey yok. ya bir de twiterda facbokda nerde sexsi kız var bunda ekli. diyorum acaba ben sexsi biri olmadığım için mi böyle yapıyor ilgisini çekmiyorum. ama onlar gibi olamam ben de güzelim çevremdekiler hep güzel bulur. beğeniyosa böyle beğensin beğemiyor mu yol verdim gitti. daha bir şey yapmam aklımıda başıma aldım artık. dediğin gibi isteseler böyle süründürmezler. bir sürü erkek var peşimde bir işaretime bakıyorlar ama yapamıyorum ben işte ille istediğim biri olsun diyorum böyle oluncada naz niyaz çekiyorum işte. bir aklım diyor kabul et birini sen naz yap ama yapamam.

Kendini kötü hissetme canim digerkeriyle kyiaslayipta birde hoslanmadigin birisiyle olma sadece yanliz kalmamak icin bekle o olmuyosa belki daha cok sevecegin hemde sevilecegin birisi cikacaktir karsina... Benimkiyle karsilastik iki kez selamlastik nasilsin diye sordu ayak ustu sohbet ettik o kadar gelip gecerken bakiyo ama o kadar yani.. Ben sormadim o da bisey soylemedi aramak isteyen insan iki hafta beklemezdi diye dusunuyorum ben kafamda bitirdim artik demekki bos bos bakip gitmek isteyen birisi yoksa attigim adima karsilik verirdi diye dusunyuorum hem keyfi de gayet yerindeydi .. Benden paso artik :)))

en iyisini yapıyosun canım. bende yapcam öyle onun yüzünden vizelerim berbat geçti. benim bu yıl son senem artık erkek faln düşünmek istemiyorum.
kendimi başkalarıyla kıyaslamam o sebeb oluyor canım. ne istediğini bilmiyor. ya da sadece dalga geçti benle. bilmiyorum. eskiden çıktığı bir kızı buldum faceden kız şimdi başkası ile nişanlı. kız öyle sosyete yada böyle seksihatun değil benim gibi tarzı. hanımefendi. işin tuhaf yanı kız bana benziyor. ablamada gösterdim kızı geçenler de kız sana benziyor dedi ben birşey demeden. bende o kızımı arıyor acaba anlamadım.
bu arada benimki ile iki gündür muhabbet ediyoruz. dün mükemmeldi. beraber sınava çalıştık yine ilk günkü gibi. arkadaşları yanımıza geldi imalı birşey söylediler de ben üstüme alınmadım arkadaşım seni kasdetmiş olabilirler dedi. sırını ifşa edelim mi dediler ooooo falan dedler biz otururken garip davrandılar anlıyacağın. neyse uzatmayayım dün akşam yine mesajlaştık. yine cım lı konuştu benle canım dedi hatta bu sefer. bugünde tam tersi olduk. sınav çıkışı yanına gittim sınavın nasıldı falan diye. konuştuk yanında arkadaşı vardı. okuldan çıkınca ben biraz burda takılcam dedi arkadaşıyla vedalaştı beni unuttu. arkasını döndü gidiyor. ben mal gibi orda kalakaldım. seslendim arkasından bende burdayım gibisinden ayıp ettiğini anlasın diye sen bizle gelmiyomusun dedim yok dedi iyi hadi görüşürüz dedim . çok sinirime dokundu bu yaptığı neden böyle dengesiz bu. tamam zor günler geçirmiş yeni toparlıyor ama bana neden böyle ikili davranıyor. bende eve gelince faceden laf soktum. bir şarkı paylaşmış işte zor günlerim yeni bitti sana geldim gülümse gibisinden. ben kendi üzerime alındım. sınav telaşı hastalık falan derken yüüm gülmüyor. konuşuyoruz ama ben hep yorgun gibiyim ondan mı böyle yapıyor. bilmiyorum kafam çok karışık böyle bitsin istemiyorum ama boş yere kendimi üzmekte istemiyorum...

Hmm belki de o kiza benzettigi icindir eger oyleyse kesinlikle uzak durmalisin bence... Tabiki anliyorum seni insan biseyler hissettigi zaman kendini geri cekmesi cok zor ama bu seni eger ki bisey olursa aranizda inan bana cok rahatsiz eder hep aklina takili bi soru olarak kalir onun icin en iyisi gercekten uzak durmam haaa olacagi varsa zaten olur eger gercekten bisey isterse gelir kendisi sana o zaman karar verirsin ama dedigim gibi icinde hep bi soru ile gercekten cok zor canim ya

onun bakışları ilgisi beni bu hale getirdi. kalbim kırıktı zaten yeni bir sayfa açmak istedim ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…