- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
malesef canım kimseye soramam. ve böyle bir kız etiketleyince ekleyince falan :18: hop oturup hop kalkıyorum.dünkü sanırım akrabası.bilmiyorum hiçrenk vermiyor. umarım kimse yoktur hayatında çok üzülürüm..
bi sekilde ogrenmen lazim ama :) yoksa bos yere Zaman kaybediyorsun
kızlar merhaba :)) bende katıldım aranıza birbirinize yazdıklarınızı okudumda bende sizinle aynı durumdayım hoşlandığım bi çocuk var aynı üniversitedeyiz bakışıyoruz ama ondan tık yok bide bana uzaktan bakıyordu arkamdan gidene kadar ne demek sizce bu ben anlam veremedim banada bi yardımcı olurmusunuz
farkındayım canım da nasıl olcak. onun arkadaşlık ettiği iki kız var benimde arkadaşım ama bu kızlara güvenemem bir arkadaşım var sordum kızları tanıyor hayır dedi güvenme dedi yani sonunda işi kendilerine yontma ihtimalleri de var ve ben bunu iki kere yaşadım. çok emin olmadığım insanlara bu sırrı söyleyemem.
ben eğer bir gün baş başa kalabilirsek bir yem atmayı düşünüyorum. ne bileyim bu sene yoğun o hem okulu var hem dersanesi bir şekilde kız arkadaşınıda ihmal ediyosundur yoğunsun sana da kızada yazık diyeceğim bakalım ne diyecek. yapableceğim başka bir şey yok malesef.
kızlar merhaba :)) bende katıldım aranıza birbirinize yazdıklarınızı okudumda bende sizinle aynı durumdayım hoşlandığım bi çocuk var aynı üniversitedeyiz bakışıyoruz ama ondan tık yok bide bana uzaktan bakıyordu arkamdan gidene kadar ne demek sizce bu ben anlam veremedim banada bi yardımcı olurmusunuz
tatlım iki gündür ben benimkini deniyorum kaçamak bakarken yakaladığımda tedirgin oluyor. çıkıyoduk sınıftan akşamdı. o gün benim suratsızlığım yüzünden bir türlü konuşmadık fırsat çoktu halbuki ne yapacağım ben bu halimi bilemiyorum. sonra akşam çıkarken ben ona bakıyodum iyi akşamlar diyeyim diye bir den bana baktı tam çıkarken benim ona baktığımı görünce bir tuhaf oldu neyse slmlaştık ben çıktım.haklisin güvenecegin tipler degilse yem verme onlara zaten dedigin gibi bi yolunu bulursan dersler disinda sohbete girersin okul disinda neler yaptigiyla filan ilgili konusurken araya bi sekilde sokusturu verirsin :)..
biz daha karsilasamadik maalesefbende beklemedeyim iste karsilastigimizda nasil bi tepki verecek bende merak ediyorum ama zaten böyle yavas ilerlemesi de ayri bi heyecan oluyo :)) her karsilasmada yavas yavas bilgi toplariz heralde birbirimiz hakkinda :)
haklisin güvenecegin tipler degilse yem verme onlara zaten dedigin gibi bi yolunu bulursan dersler disinda sohbete girersin okul disinda neler yaptigiyla filan ilgili konusurken araya bi sekilde sokusturu verirsin :)..
biz daha karsilasamadik maalesefbende beklemedeyim iste karsilastigimizda nasil bi tepki verecek bende merak ediyorum ama zaten böyle yavas ilerlemesi de ayri bi heyecan oluyo :)) her karsilasmada yavas yavas bilgi toplariz heralde birbirimiz hakkinda :)
ya ben artık dayanamıyorum bugün bir arkadaşıma daha söyledim. içimde tutamıyorum artık. o da bir araştıralım dedi daha ciddi bir kız bu. ortak arkadaşımız var benimkiylede samimi onu araya koyalım ağzını arayalım falan dedi. ama ben cesaret edemiyorum. ya biri varsa hayatında ve bunca zaman boş yere gelin güvey olmuşsam korkusu bastı. bu arada bu söylediğim arkadaşımda benimkin itici bulduğunu söyledi. bendemi bir tuhaflık var aşkın gözümü kör bilemedim gitti. bana sorsalar bütün kızlar ona aşık olabilir. :))
eh cnm benim arkadasta benimkini begenmiyo sakali var diye ama senin onda gordugunu herkes goremez ki :)) bence arastirmaya girin cok heyecanli bi durum :)) once arastirsin hayatinda birisi yoksa diger ortak arkadasiyla bir olup aranizi yapsinlar valla Benim ortak arkadasim olsa bu kadar beklemez hemen biseyler ayarlardim ama yok maalesef( tesadufleri bekleyip duruyorum... Hem korkma hersey olacagina varir hem o da senden hoslaniyo ve cekiniyosa bosuna kaybettigin zamana pisman olursun sonra bence hemen ortak arkadaslari filan devreye sokun bi agzini arastirsinlar filan ayy Ben bile heyecanlandim... Ben benimkiyle hic karsilasamadim bu hafta cok heyecanliyim Hemde cok özledim (
aslına bakarsan doğru söylüyorsun ama vizelere çok az kaldı eğer şimdi olumsuz bir şey olursa çok üzülürüm sınav öncesi kendimi çok hırpalarım huyum biliyorum. o yüzden dün arkadaşıma telefon ettim kızı araya sokmayalım biraz daha bekleyelim dedim. vizelerden sonra bakcam bende canım kızı kendim koyacam araya başka çarasi kalmadı bu işin. 2 3 hafta daha bekleyeceğim.belki bu sürede ondan bir şey gelir ne yapayım umut işte.
,bir önceki yazdığımı okumadın sanırım canım. patavatsızın birine söyledim bundan da herkes hoşlanıyor dedi çocuğun kulağı duya duya benimki anlamış olabilir yani.
bir de bir süredir arkadaşları bana tuhaf tuhaf bakar oldu sanki benimle konuşmak istiyorlar gibi. bir de geçen dersten sonra okuldaki fotokopiciye gittim bir baktım arkadaşlarıyla benimkide burada. ben kapıdan girerken arkadaşı benimkine benim adımı sordu mesela ayşe olsun benim adım ayşe mi? dedi. benim ismin okulda kimsede yok bide öyle herkeste olan bir isim değil. tam ben kapıdan giriyordum ayşe mi dedi beni gördü sustu. anlamadım. ben de o gün çok stresliydim hiç konuşmadım. sence bunlar bir işaretmi bana mı öyle geliyor. ne dersin.
umarım yakınzamanda karşılaşırsınız. canım bende senin durumun için meraktayım.
hemen onunde oturuyoduysa duyma ihtimali cok yuksek birde soyle birsey var sen supheye dustugun icin sana tuhaf gelebilir belki sadece tesaduftur arkadaslarinin filan gelmesi bekle o Zaman biraz daha bakalim
Ne alemdesin ask kelebegi varmi bi degisiklik.... Biz hala karsilasmadik..:) ve bu kadar uzun sürünce benimde hevesim kacti yine :)))) yani biseyler hissediyorum tabiki ama ne bileyim unutmaya da basliyorum :))) cok tuhaf bakalim sonu nereye gidecek hic bilmiyorum
aynı durum bendede var canım 29 ekim sebebi ile bu hafta göremedim benimkini dün okul vardı ama gelmediben de aman deyip geçiyorum. yapcak bir şey yok en son konuşmayı düşünüyordum dün gelmeyince soğudum yine. ama konuşcam açık açık ya . ters bir durum olur ne bileyim çıktığı olur vs ben söylemedin say unut gitsin her zaman ki gibi arkadaşımsın diyeceğim uzatmanın anlamı kalmıyor böyle gördüm görmedişm derken zaman akıp geçiyor.
cok dogru bi karar vermissin hakkinda hayirlisi olsun canm... Boyle kendini yemektense onune bakarsin daha iyi olur biran önce aciga kavusur durum
sence bunu nasıl yapmalıyım. faceden mesaj mı atayım. telefon numarasını alıp biraz zaman gerçekten sonra msj mı atayım. yoksa bir yere davet edip yüzüne mi söyleyeyim. ne diyosun. numarasını almadan önce okulda bir yere çağırabilirim faceden msj atıp. şöyle yazsam msjı mesela " seninle konuşcaklarım var bu hafta içinde ne zaman müsaitsin okulda şurada buluşsak olur mu zamanı sen belirle " desem nasıl olur. zaten böyle bir mesaj atsam direk anlar ya neyse. ya da face de direk msj olarakta yazabilirim. ben sen den hoşlanıyorum diye direk te yazabilirim. hayatında biri varsa kusura bakma söylenmedim say diyebilirim. ne diyosun. ne yapayım.
:18: anlıyacağın her şeyi yapabilirim yaktım gemileri :)
vay be hahaha :))) eh Ben olsam face den yazardim yuzune direk soyleyemem cunku... Güzel bi mesaj at... Ondan bi beklentin olmadigini fakat son zamanlar degisik duygular icinde oldugunu ve bunlari da onunla paylasmak istedigini yazabilirsin mesela Eger hayatinda birisi yoksa ve sana karsi bos degilse karsilik verir diye düsünüyorum... Ters bi durum olursa da sadece paylasmak istedigini hic bi sekilde karsilik beklemedigini soylersin ama özür dileme bence cunku ozur dileyecek bisey yok ortada bunlar senin duygularin Yani ona karsi bi hata etmedin
aslında uzatmanın mantığı yok. nasılsa anlar bir yere çağırsam da faceden atcam bende tel numarasını isteyemezsem. çok rahatlıyacağım öyle böyle değil. sonrasını o düşünsün ya uzattıkça işer iyice çetrefilleşiyor. birde başkası girer hayatına bellimi olur. dediğin gibi yapcam aynen. neredeyse 5 6 aydır bu işe odaklandım napsam ne etsem hep sıkıntı verdim kendime. zaten hayatında biri yok eminim bundan artık. beden de hoşlanıyor gibi. hayır diyeceğini hiç sanmıyorum. hayır dese bile dünyanın sonu değil üstümden koca bir yük kalkmış olacak.şimdi böyleyim ama sonu böyle olabilir o zamn da san ağlarım gelip hazırla kendini. onada küserim böyle.
Kuzum Ya iki saattir yazdim yazdim Tam gondericem posta kutun dolu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?