aşk yok acı çekmek yok özgürlük var diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü eğer şu an bir birlikteliğiniz varsa ve siz mutlu ve özgürseniz fikirlerinizi düşüncelerini almak isterim.bunun dışında kalan yorumlar yapmazsınız sevinirim.çünkü ben aşk yok o zaman özgürlük var tartışması yapmıyorum.sadece fikir alıyorum.ben bu açıklamayı yaptım çünkü sonradan alakasız cevaplar geliyor ve tartışma oluyor.hiç gerek yok.neyse,,

şu anda ilişkisi olmayan ,aşkı olmayan, özgür olanlar ne alemdesiniz kızlar?

.....................

Son düzenleyen: Moderatör:

iki cümle birbiriyle çelişiyor??

kimlerin düşüncesini almak istiyorsun ?​

tam olarak birliktelik diyemem ama sadece arkadaşız ayağına da yatamam. tanımaya çalıştığım biri var evet. birlikte güzel zamanlar paylaşıyoruz. ne o ne de ben müdahele etmiyoruz sürekli NERDESİN tavırlarıyla yedirginlik yaratmıyoruz. yani hem herşey var hemde hiç birşey yok.

Yeni biten bi ilişkim var söz atttım.
Meğer ne kadar bağımlı yaşıyormuşum.
Özgürlük hissediyorum.
bu sinirtdenmidir nedir bilmem ama ben özgürüm jeyyar

bencede bir birlikteliğim var diye arkadaşlarımla görüşemeyeceksem obirliktelik pek hoş olmuyo. benimde 15 hazriandan beri bir birlikteliğim mevcut. gayet saygılıyız gayet düzgün ilerliyo herşey ve yavaş yavaş. çünkü ben böyle olsun istiyorum. çünkü artık bu zamanda herşeyi çok hızlı tüketip çabuk ayrılıyoruz.

ben onu sıkmıyorum onu yapma bunu yapma diye o beni sıkmıyo. bişey yapacaksak eğer bunu birbirimize söylüyoruz örneğin saçlarımı kumral yapsam nasıl olur diye sordum. o bana sana yakışacağına eminim ama kendi saçlarında çok güzel yine de yaptırmak istersen seni desteklerim dedi. yani fikirlerimi söylüyoruz ama eğer yapmazsak da kararlarımızın arkasında durup birbirimizi destekliyoruz. iyiyiz sanırım ya. belki arada çok yoğun bi aşk olmadığı için gözlerimiz kararmadan bi ilişki yaşadığımız için böyleyiz ama. kör aşık olacağıma böyle olmasını daha çok isterim.

arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü eğer şu an bir birlikteliğiniz yoksa ve siz mutlu ve özgürseniz fikirlerinizi düşüncelerini almak isterim.bunun dışında kalan yorumlar yapmazsınız sevinirim.çünkü ben aşk yok o zaman özgürlük var tartışması yapmıyorum.sadece fikir alıyorum.ben bu açıklamayı yaptım çünkü sonradan alakasız cevaplar geliyor ve tartışma oluyor.hiç gerek yok.neyse,,,

PARDON ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ OLMUŞ BİRLİKTELİĞİNİZ YOKSA VE SİZ ÖZGÜRSENİZ DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM
PARDON YA :sm_confused:

ooo gökçe ama şimdi ben okadar şeyi boşunamı yazdım:)

aynen bende boşuna yazmış oldum:) ama onun içinde bi yorumum var bir bayan olarak mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yok...

Yazdigina cok katiliorum en son ayriligimdan sonra dedimki ben napiorum ya. ilk zmnlar cok guzel sonra bitisinde ben agliorum uzuluorum ne geregi var. biriyle olunca beklentilerim oluo mesela arasin msj ceksin fln die ama biriyle beraber olmadigimda kafam rahat hersey daha guzel daha mutluyum.

İlişkilerimde hep kısıtlanmak zorunda kaldım hep kıskanıldım bu da bi yerden sonra baya yıpratmıs ve yormus beni..
Yeni Yeni farkediyorum..
Ve bu yuzden evlenmeyi baya bi erteledim...

uzun suredir kısıtlanmadigim ve ozgur oldugum icin kısıtlanmak nasil birseydi unuttum...
o yuzden ozgurlugun hakkini su an tam veremiyor olabilirim

ben her zaman sınırlarımı koymuş biriyim ilişkilerimde. bir erkek arkadaşım bana sinemaya gidemezsin ya da arkadaşlarınla buluşamazsın diyorsa birşeyleri gözden geçiririm. aynısını bende ona yapmam.

Çok zor aşık olan ama aşık olduğundada aşkı için herşeyi göze alan biriyim en sonki ilişkimde de çok sevmiştim zorlukları görmezden gelmiştim,engel tanımamıştım ama o kadar yıprattı ki anlamsız davranışları, çelişkileri artık yalnızım ve kimsenin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışmıyorum şutarafagitti

ilişkide maselef yıpranmalar oluyor özgürlük olmayınca.(tabi bazı ilişkilerde).ama yalnızken mutlu olabiliyorsunuz

Bence mutlu olmuyorsun ama huzurlu oluyorsun kendini geliştirmek için aslında güzel bır fırsat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…