- 28 Ağustos 2022
- 45
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Biktimartikyeter
-
Evet ben de bir badboy sevme durumu var malesefO hiç ilgi göstermeyen toksike aşk besliyordun da buna mi besleniyorsun?
Bence klasik bir badboy seven kız sendromu olabilir sende. Benim böyle arkadaşlarım var. Çiçek gibi boylu poslu , akça pakca kibar kızlar denetimli serbestligi olan adamlar hayran, ama onu iş çıkışı almaya gelen,çiçek veren adama 'bilmiyorum,çekici bulamıyorum' diyorlar.
Çocukluğun falan nasıldı? Ailen nasıl? Belki de aileden ilgi alaka görmeyen bir çocuk olduysan o his sana daha yakın geliyordur ve böyle üstüne düşen insanlara, sana iyi gelen insanlara istemsiz bir şekilde uzak duruyorsundur
Birde benim sevdiğim adamlar hep benden alt kademe oluyorlar ben g.tlerini kaldırınca kendilerini bisey sanıp ne zamanki ben ilgiyi kesince geri dönüyorlar bu eski salaginda bi şekilde iletişim kurmaya calisacagindan eminim .O hiç ilgi göstermeyen toksike aşk besliyordun da buna mi besleniyorsun?
Bence klasik bir badboy seven kız sendromu olabilir sende. Benim böyle arkadaşlarım var. Çiçek gibi boylu poslu , akça pakca kibar kızlar denetimli serbestligi olan adamlar hayran, ama onu iş çıkışı almaya gelen,çiçek veren adama 'bilmiyorum,çekici bulamıyorum' diyorlar.
Çocukluğun falan nasıldı? Ailen nasıl? Belki de aileden ilgi alaka görmeyen bir çocuk olduysan o his sana daha yakın geliyordur ve böyle üstüne düşen insanlara, sana iyi gelen insanlara istemsiz bir şekilde uzak duruyorsundur
İşte kandırıp kullanma durumu olmasın ilerde pişman olmayayım diye baştan soruyorum düşünüp tartiyorum bu hislerim geçici olabilir mi ilerde sevebilir miyim diye ? Ya da acaba eski pislik iliskimin etkisindeyim de o yüzden mi böyle oluyor ? Kendimi anlamaya çalışıyorum.Gönlün b.ka konma egilimindeyken çiçekten bal almaya çalışıyorsun bacım..
Sana üzülmem de adama yazık,o kendisini sevdiğini sanacak sen ise onu birsey beslemedigin halde kandırıp kullanacaksın.
Ayrıca her kötü/sevgili ve koca narsirt galiba.
Bir yerde yürüyüş varda bu narsistleri.ordan mi buluyorsunuz el birliğiyle
Evet bunu düşünüyorum. Eski pislikle evlenmiş olsaydım ki olamazdım birinci ayda biz boşanma aşamasına kesin gelirdik .Biraz mantığınızla hareket edin.Aşk meşk geçici.Saygı,sevgi evlilik için daha önemli.
Buna katılıyorum cidden kibar, hoşgörülü olanlara sümsük gibi yaağğ deyip nerde arıza var onu buluyor benim çevremdeki birkaç arkadaşımda.O hiç ilgi göstermeyen toksike aşk besliyordun da buna mi besleniyorsun?
Yani bu evlilik işleri alismakla olmaz.İşte kandırıp kullanma durumu olmasın ilerde pişman olmayayım diye baştan soruyorum düşünüp tartiyorum bu hislerim geçici olabilir mi ilerde sevebilir miyim diye ? Ya da acaba eski pislik iliskimin etkisindeyim de o yüzden mi böyle oluyor ? Kendimi anlamaya çalışıyorum.
Evet ben de bir badboy sevme durumu var malesefailemle ilişkilerim küçükken çok iyi değildi bu da doğru.
O kadar klasik bir vaka ki, benim kız arkadaşlarımdan benzer secimler yapan çoook kişi var. Çoğu da sonunda angutun tekiyle evlenip mutsuz oldu, bir de adami doyuruyor.Birde benim sevdiğim adamlar hep benden alt kademe oluyorlar ben g.tlerini kaldırınca kendilerini bisey sanıp ne zamanki ben ilgiyi kesince geri dönüyorlar bu eski salaginda bi şekilde iletişim kurmaya calisacagindan eminim .
Hahahaha şükür şükürBuna katılıyorum cidden kibar, hoşgörülü olanlara sümsük gibi yaağğ deyip nerde arıza var onu buluyor benim çevremdeki birkaç arkadaşımda.
Ayrıca çocukluk çok büyük etken bence benim babam sorunlu bir tipti,denetimli serbestliği olan sayesinde çocukluğum cezaevi,polis,jandarma görerek geçti.
Sonraki ilişkilerimde de özellikle düşünerek bulmasam da 2 polis,1 öğretmen(atanamadı o da polis oldu ) en son asker falan derken en son asker koca aldım baya kolluk kuvvetleri hariç hiç sevgilim olmadı düşününceNeyse ki hükümlüler değil üniformalılar etki etti demekki
Evet ben de bir badboy sevme durumu var malesefailemle ilişkilerim küçükken çok iyi değildi bu da doğru.
Bunu nasıl aşabilirim?Onu altinda yatan genelde ya mutsuz bir cocukluk veya beceriksiz ebeveynler yatiyor. Toksik olmayinca heycanli gelmiyor. Cünkü insan drama alismis.o sinciri kirin derim
Bunu nasıl aşabilirim?
O kadar klasik bir vaka ki, benim kız arkadaşlarımdan benzer secimler yapan çoook kişi var. Çoğu da sonunda angutun tekiyle evlenip mutsuz oldu, bir de adami doyuruyor.
Madem işin gücün var gerekirse kendine kıyafet alma, dışarda yemekten kıs, bir şekilde terapi al derim. Bulunduğun şehirde psikolog yoksa ya da küçük şehir olduğu için pahalliysa artık pandemiden beri tüm psikologlar online sisteme geçti, biriyle bu şekilde anlaşabilirsin, en kötü hiwell app kullanıp memnun olan var forumda, onları deneyebilirsin.
Daha fazla zaman kaybetmeden bir terapistle konus. Muhtemelen ailen tarafından doğru ilgiyi görmediğin için kendini 'ilgi gösterilmeye degmeyecek' bir insan olarak kodlamissindir (belki ilgi bağımlısı gibi davranıyorsundur ama ben derindeki ihtimalden bahsediyorum)
E haliyle de nerede sana köpek çeken , nerede it kopuk, seni üzecek insan var bu his senin konfor alanın olduğu için buna çekiliyorsundur.
Belki de ailen de benzer şekilde , senden ilgiyi esirgeyen insanlar oldukları için bir benzerlik kuruyorsundur ve bu toksik sevgililer sana bir parmak bal calsalar, seni biraz sevseler o çocukken örselenmiş duyguların tatmin oluyordur. Bunu bırakmak istemiyordu dur.
Belki de seni gerçekten seven , sana iyi davranan insanda bilincaltin şey diyordur 'oohaaa, (ben değersizim ve) bu kişi bana kadar düştüyse,beni bu kadar büyütüyorsa demek ki sevilesi bir insan değildir'
Bu arada ben psikolog falan degilim ,bunlarin hepsi kişisel gözlemim.
Dediğim gibi arkadaş çevremde malesef çok fazla bu algıya sahip insan var.
Bir arkadaşım sevgilisinden meydan dayağı yedi, zor kurtardılar, her yani morardi. Olayı anlatırken gözleri parlayarak 'onu hiç böyle kıskanç gormemistim' dedisonra yine barıştı. Derken eş dost aile zorla ayirtti o serseriden, o arada yeni, düzgün, akça pakca biriyle evlendi. Çocuğu falan oldu. Adam da düzgün biri yani, çocuğunu sever,evine bakar. Bu arkadaş bir kız muhabbetinde eşine aşık olmadığını söylemişti, aslında kızın aklı hala ağzına eden serseride.
Bir başka kız arkadasim, yine dayak yerdi bir apaciden. Zorla uzaklaştırma cikarttirirdik, bu sefer de kız yazardı yine barisirlardi. En son o da eş dost baskisiyla ayrıldı, daha düzgün biriyle evlendi. Nisanliyken şey demişti 'insan bir kere aşık olur, diğerleri sevgidir'
Bunu derken aşk 'ta nişanlısından bahsetmiyor tabii ki . Kızın aklı hala yiyemedigi dayaklarda
Bunlar yine iyi örnekler, aile - arkadaş zoruyla ayrılıp düzgün biriyle evlenenler. Bir apaciden kurtulup başka apaciye kapılan da çok.
Sen onlardan olma, önce kendinle ilgili sorunlarını çöz. Once kendini sev. Önce doğru sevgi biçimi neymiş, öğren. Sonra daha sağlıklı degerlendirirsin olaylari
kendinle yüzleşeceğin önemli bir eşiktesin. insanlar küçükken ilgisiz anne babayla büyüdüyse yetişkin olduğunda ona acı çektiren insanları çekici buluyor. çünkü sevgiye alışkın olmuyor.Evet ben de bir badboy sevme durumu var malesefailemle ilişkilerim küçükken çok iyi değildi bu da doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?