Aşk Yok !

Bence eskisine aşk hissetmiyorsun o hırs.
Sana hak ettiğin değeri vermediği için .
Bu tiplere çok takılmamak lazım.
Bu tip adamlar hiçbir kadını mutlu edemez etmek gibi bir niyetleri de zaten yok.
Kendini düşünür hoş bir vakit geçirme derdindeler canını sıktığın zaman gider başkasına bu sefer de onun hayatından biraz zaman çalar.
Gerçekten sevmeye değer insanları sevin ya.
Değmeyen insanları sevmeyin böyle yazmak kolay biliyorum ama gerçek bu.
Şimdiki erkek arkadasın doğru bir adam belli lütfen kaçırma.
Eskiyi gözünde değersizleştir.
Sen değerlisin tabi ki bir erkek sana güzel davranmalı .
Kötü davranan kişileri sevme.
Bende şöyle bir duygu oluştu yıllar geçtikçe yaşım senden büyük ne olursa olsun bana kötü davranan adamlara karşı koruma altına alıyorum kendimi onlar kim ki diyorum yani.
Bakıyorım adam tuhaf davranıyor ilgisiz uzaklaşıyorum istemsiz bir şekilde.
Bu adam beni hak etmiyor diyorum.
Narsistlere ki bence bunkar narsist falan değil şımarık düpedüz bende narsistlik geliştirdim belki.
Saçma sapan tipleri çekemem hayat kısa.

yaşıtız ben hep şey düşünürüm her sabah uyandığımda bu adamı bir ömür suratını göreceğim bütün hayatımı değiştirmeye değer mi ?

Şuanki dünya maalesef çok kötü bir durumda ilişkiler konusunda.zaten 10 kişiyle tanışsan 8 i seni maddi açıdan sömürmeye çalışıyor.maddi olmasa manevi, belki her ikisi de.yani 10 kişiyle tanışsan anca 2 tanesine belki dersin.insanlar özellikle.erkekler genel olarak sorunlu ve kalitesizdir zaten.yazdıklarınız size büyük gelse de aslında çok yaygın ve herkesin başına gelen olaylar.eskiden ben de bu forumunokumadan önce kendi şansıma, kaderime sövüyordum ama baktım herkes aynı şeyleri yaşamış.kafanızda büyütüp durmayın.kendinize acımaktan, kaderinize küsüp durmaktan, arabesk kafadan vazgeçin.kendinizi düşürüp durmayın.hayat bu yani kabulleneceğiz.tek başımıza geldik ne maddi ne manevi anlamda kimseden gram beklenti içine girmeyeceğiz.olmadı mı 1,2 gün hafif üzülüp, yolumuza devam edeceğiz bu yani.bu kadar abartmaya gerek yok.

Çok güzel yorumlamişsiniz çok çok teşekkür ederim .

Buraya açtığım konunun neresi abartı size göre anlamadım?

Evlenin :)
Hep boşanın deniyor ya, bu konu için evlenin diyorum,
Hem duygu mu olacak biraz da mantık olsun,
Yaş olmuş 33 , mantığının sevdiğini gönlün de sever zamanla,
evlilik zaten aşkı öldürüyor

öyle imreniyorum ki senn gibi kendine değer veren erkeklerle olan, şu kadına (doğal olarak da o andaki kişiye) değer vermeyenlere tenezzül etmeyen kadınlara ben de aynı tipim arkadaşla malesef ve terapi alıyorum online (gelirimin yaklaşık 4te 1 ini veriyorum) ama ciddendeğer. Dediğin gibi kıyafet alamaz oldum kendime ama göze gelmiyor ciddeb, bu değersizlik hissine yeni geldik bakalım nasıl geçecek (başka daha önemli sıkıntılaırm da vardı).
Bu arada farklı hayat tarzına rağmen herkese kendince ve kibar bir üslupla cevap veriyorsun görüyorum hep

Aşka inanan biri değilim açıkçası.

Aşk dedikleri şeyi bence tutkuyla karıştırıyorlar.

Sevgi daha güçlü bir duygu, sevilmek güvende hissettiriyor.

Eğer seviyorsam sevildiğimi de hissediyorsam bana da değer veriyorsa denerim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…