aşk yuvamın temel parcaları:))

yenilerrr:) nevresimlere doyamıyorum bir turlu:))
mor olana asık olmustum resmen:))

kırmızı ise altınbasak tan..yeni uyku sepeti çıkmıs onu aldım:) hasır bir cantanın içinde beyaz yorganı ve nevresim takımı var..cok guzel tavsiye ederim..

diğer nevresim ise dophia diye bir marka ..pamuk saten ama kalitesi diğer unlu markalara gore cooook daha guzel..anneme de almıstım o kullanıyor:)ordan biliyorum..

vee zeytinyagı ozlu yorganım..o kadar yumusakki kızlar kaz tuyu halt etmiş yanında:))
le-velle diye bir marka..antibakteriyelmiş aynı zamanda cok hosuma gitti..

heh bir de bu var nevresim:) ama kalitesi cok istediğim gibi çıkmadı..misafir için kullanıcam:))ama desenini çok sevmiştim yaff:

HEHE:) COK TESEKKURLER CANIM..MORLU NEVRESİMİ NİŞANLIM GORUR GORMEZ NOLUR BUNU AL DEMİŞTİ:)))) MORU COK SEVİYO DA:d:d BİR DE ONA SURPRİZ OLARAK CİFT KİŞİLİK TRABZONSPOR NEVRESİMİ ALICAM:d:d

yav 5 tl ye 4 lu porselen kupa vardı markafonide 1 takım aldım sonra durdum bi tane daha alayım dememe kalmamıs urun bitmiiiiş
ancak 1 takım alabildim(

çok tesekkurler canım..ya hakkaten cok uzgunum su kupa setinden alamadım bir tane daha yaa saka gibi 4 lu porselen kupa 5 tl

bugun aldıgım seramik tencere setim..en iyisi cem diyorlar bu konuda.saglık yonunden de tartısmasız seramikmiş.herkesin alması lazım kızlar..teflondan uzak durun.ben diger terncere setimi bile celik aldım..

rengi çok güzel canım güle güle kullan. bende döküm tencere seti aldım. teflon olarak tefalden bir tane tava bide bir tane yumurta sahanı aldım bugün dahada almam teflon.:)

bir markafoni alışverişi:)) sıvı sabunlugum ve omlet yapmak için sabırsızlandıgım yıldız tavam:) sıvı sabunluk banyo içinmiş ama ben mutfakta kullancam bul.deterjanı koycam iç.ine:)) ne işi var boyle hayvancıklı seyin banyoda dime ama:))

teşekkür ederim canım:) olur olur merak etme:)) bi basladınmı bu rahat gunlerini ararsın ama soyleyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…