• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk yuvamın temel parcaları:))

yenilerrr:) nevresimlere doyamıyorum bir turlu:))
mor olana asık olmustum resmen:))
$ADRIAT~1.webp
kırmızı ise altınbasak tan..yeni uyku sepeti çıkmıs onu aldım:) hasır bir cantanın içinde beyaz yorganı ve nevresim takımı var..cok guzel tavsiye ederim..
$Altinbasak-Fiori-Creaforce-Uyku-_220619_1.webp

diğer nevresim ise dophia diye bir marka ..pamuk saten ama kalitesi diğer unlu markalara gore cooook daha guzel..anneme de almıstım o kullanıyor:)ordan biliyorum..$DOMINIC.webp

vee zeytinyagı ozlu yorganım..o kadar yumusakki kızlar kaz tuyu halt etmiş yanında:))
le-velle diye bir marka..antibakteriyelmiş aynı zamanda cok hosuma gitti..
$194-190.webp

heh bir de bu var nevresim:) ama kalitesi cok istediğim gibi çıkmadı..misafir için kullanıcam:))ama desenini çok sevmiştim yaff:$ELIT-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KIS-SUPER-DESEN__49489750_0.webp

HEHE:) COK TESEKKURLER CANIM..MORLU NEVRESİMİ NİŞANLIM GORUR GORMEZ NOLUR BUNU AL DEMİŞTİ:)))) MORU COK SEVİYO DA:d:d BİR DE ONA SURPRİZ OLARAK CİFT KİŞİLİK TRABZONSPOR NEVRESİMİ ALICAM:d:d

yav 5 tl ye 4 lu porselen kupa vardı markafonide:( 1 takım aldım sonra durdum bi tane daha alayım dememe kalmamıs urun bitmiiiiş:(
ancak 1 takım alabildim:(($8699975601972_0_304x424_2.webp

çok tesekkurler canım..ya hakkaten cok uzgunum su kupa setinden alamadım bir tane daha yaa:( saka gibi 4 lu porselen kupa 5 tl:(

bugun aldıgım seramik tencere setim..en iyisi cem diyorlar bu konuda.saglık yonunden de tartısmasız seramikmiş.herkesin alması lazım kızlar..teflondan uzak durun.ben diger terncere setimi bile celik aldım..$Cem-Bialetti-Teflon-Ardic-Mavi-Turkuaz-Seramik-Tencere-Seti.webp

rengi çok güzel canım güle güle kullan. bende döküm tencere seti aldım. teflon olarak tefalden bir tane tava bide bir tane yumurta sahanı aldım bugün dahada almam teflon.:)

bir markafoni alışverişi:)) sıvı sabunlugum ve omlet yapmak için sabırsızlandıgım yıldız tavam:) sıvı sabunluk banyo içinmiş ama ben mutfakta kullancam bul.deterjanı koycam iç.ine:)) ne işi var boyle hayvancıklı seyin banyoda dime ama:))
$8699089109241_0_304x424.webp
$8699310011251_0_304x424.webp

Back
X