Ask?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.784
4.145
173
Benimde sevgilim olur mu hic olmadi da. Bir duygu hissetmeyeli cok oldu.

Çok mu ince eleyip sık dokuyan bir insansınız? Belki çok kriteriniz vardır ondan dolayı olmuyordur.

Beni pek begenmiyorlar sanirim oyle teklif almadim. bende dis gorunuse onem veriyorum
Beni beğenmiyorlar diye düşünmeyin lütfen. Herkes kendine göre birilerini bulabilir ama siz ultra yakışıklı falan arıyorsanız bilemem. Gerçi sizin fotoğrafınızı görmediğim için işin o kısmını da bilemem yine :KK70: Belki çok güzelsinizdir.

Rainycim olur elbette ama bu kaygın yüzünden hep everene yanlış enerjiler yolluyorsun.

Beni beğenmiyorlar diye düşünmeyin lütfen. Herkes kendine göre birilerini bulabilir ama siz ultra yakışıklı falan arıyorsanız bilemem. Gerçi sizin fotoğrafınızı görmediğim için işin o kısmını da bilemem yine :KK70: Belki çok güzelsinizdir.
Gideri olsun yeter :D

Bende böyleyim işin garip tarafı olması için uğraşmıyorum da gittiğim yerler sınırlıdır Haminnem (dedemin annesi) şey der şöyle git biryerlere düğünlere falan oyna göster kendini koca bul 😂😂 önceleri istemiyordum ama şimdi yavaş yavaş pandemininde verdiği bunalimla evlenmek istemeye basladim 🤭🤭😂

Back
X