Aşka inancı olmayan erkek ?

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
462
83
13
Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?

Enn uzak durulması gereken ilişki tipi gecmiste darbe almış bi erkek bunun acısını hep sizden çıkaracak ama güvenemem, ama tekrar sevemem bilmem ne bilmem ne belkide acısı hala gecmedi.Ask bitince o kızgınlık nefret geçiyor insan artık sevmedigii birine o öfkeyi duyamiyor. Başka işiniz yok başkası tarafından tüm enerjisi çekilmiş adamı aşka ikna edeceksiniz. Kacınnnn

aldatılmış olabilir mi diye düşündüm ama bencillik yapmış biri . çocukda naif biri yani bence naif biri dediğim böyle ilişki yaşansa güzel duygular yaşatacak biri gibi.

Korkmak nedir ki yiyecek misiniz ki adamı altı üstü iki dışarı çıkacaksınız bunun nesinden korkar ki bir erkek ? Yok sevemem güvenemem falan bu arabesk kafalardan çıkın artık. Şunu diyen adamlara hala inanan kadınlar var , adam diyor ki konuşalım ama adını koymayalım, belki hevesim geçer. Yazdıklarının tercümesi bu.

yani niye baksın fotoğrafıma ne alaka da dedim. bence emin olamıyor hem istiyor hem de kırılmaktan bencillik yapılmasından korkuyor gibi. nankörlük yapmış biri ona.

adamla görüşmedik bile uzun zamandır. adamdan böyle bir teklifte gelmedi görüşelim vs diye.kafası karışık belli. birinin nankörlük yaptığını tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini vurguluyor.

Kesin öyle olmuştur. Sorsanız kesin aldatılmıştır da.
Maşallah memlekette aldatılmayan erkek yok bizim erkeklere sorarsak. Hepsi travmalı. Daha geçmiş ilişkilerinden dolayı kafası karışık olmayan erkeğe rastlamadım.

Sen de gönüllü olmasan niye buraya başlık açasın. Dünden razısın belli de onun amacı ilişki vs değil. Biz bunu anlatıyoruz.

Sen bu konuyu amalarla fakatlarla 3 gün sürdürürsün tarzın bu. Sonuçta lafımıza gelirsin. Başka bi gereksiz erkekle tanışır ona da başlık açarsın.

zaten adam ilişki istemiyor farkındayım bunun ama takılma gibi bir durumuda yok genel olarak istemiyor gibi.

her erkek aynı değil,gayet naif biri. naif dediğim ilişki yaşanırsa güzel bir ilişki yaşanacak erkek tipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…