Aşka inancı olmayan erkek ?

Beni öncesinde taniyor arkadaştık karakterimi biliyor o yüzden öyle bir düşüncesi yok

Sana aşık olmamış aşka inancım yok falan hikaye

Anladım teşekkür ederim.

Beklentisi olmayan hiçbir kadın böyle bir herifi 5 dk çekmez. Beklentin olmasa başlık açmazdın. O adam aşk aramıyor. Vakit geçirmelik canı sıkıldıkça yazmalık çerez arıyor. Eminim asla sen tek değilsin. Senin gibi en az 3 kızla aynı sohbeti yapmıyorsa adımı değiştiririm. Ya erkekleri bize anlatma. Erkek işte daa. Aşık değilmişmiş. He yavrum aşık olmazmışmış küsmüşmüş.

Beğendiği bi kız bulsun da bak nasıl köpek oluyor.

numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.
Gayette numara yapıyor. İlişki istemiyor ama kadınlarla da konuşmadan duramıyor beyefendi.
Böyle saçma sapan sözler söyleyip sırasıyla kadınları eleyecek kendine göre birini bulduğunda ise o yediği darbelerin yalan olduğunu gözleriniz ile göreceksiniz. Ayrıca bu adam size de bakmayacak çünkü bu sözleri genelde ilişki istemediği kızlara söyler bunlar.

Biliyorum Üst üste polis denk geldi ya ondan merak ettim Yargılamak için degildi yani
Evet bu da polis memuru ama aynı şehirdeyiz zaten öncesinden de arkadaştık benim bulunduğum şehire geldi normalde burada değildi yani benim için gelmedi tabi de mesleği gereği

Adama ben yazmadım ki adam kendi yazıyor kendi fotoğrafımı isteyip bakarım falan diyen biri ilgi gösteren ben değilim ki

Erkekler dürtüsel davranır.

Seni beğensin kaybetmemek için kırk takla atar. Hemen ertesi gün çay kahve buluşması ayarlar. Bi yüzyüze konuşur. Böyle mızmız umutsuzca konuşmaz.
Haklısınız ama adama ben yazmadım adam bana yazdı yani

Aşık hemen olunmuyor zaten yani adamla.hic bir paylaşımımız yok nasıl aşık olsun ben de aşık değilim
Ama en azından sen hoşlanıyorsun o hoşlanmıyor hiçbir erkek biraz bile ilgi duyduğu kadını böyle mal mal konuşup ürkütmez

Erkekler korkmaz konu sahibesi. Çok kırıldım, korkuyorum sözleri yalan. Artık erkekler prenses olmuş.
Siz de kendinizi kandırmayın, kapıymış duvarmış. Laf kalabalığı bunlar.
Ayrıca sizin yerinizde olsam fotoğraf filan atmazdım. Arada bakarım öyle ne demek yahu.

o bana yazdı bahanesine sığınıyorsun. o sna ayazınca senle ilgilenmiş olmuyor. hatta bu daha da kötü. hem sana yazıp hem ilişki istememesi, üstüne kırgınım ayakları tamamen güvenilmez erkek profili. madem ilişki istemiyor sana neden yazdı? amacı ne? ülke gündemi konuşmak mı siyaset mi deprem bilimi mi tartışacaksınız? yoo. besbelli adam sağa sola yem atıyor. biri yutarsa atar yatağa geçer gider.

polis fetişi misin? üniformaya karşı ilgin var da ondan mı bu aptal saptal muhabbetlere katlanıyorsun? çünkü bunlar tesadüf olamaz. demek ki hep yanlış kişilere, yanlış ilişkilere bile isteye çekiliyorsun. bak biz seni uyarıyoruz ama sen sürekli bahane üretip geçiştiriyorsun.

biz senle aynı taraftayız. biz senin düşmanın değiliz. bir erkeğin oyuncağı olma diye yazıyoruz.

yoksa bize ne. bin bir ümitle yaz. konuş. hatta sev bağlan. sonra gel başlık aç siz haklıymışsınız diye. bir de travma yaşa atlatmakla uğraş.

polise de güvenme. polisler askerler en güvenilmez erkek grubu.

Konu sahibesi konularınıza bi' göz atayım dedim.
E 1 ay önce erkek arkadaşından ayrılmışsınız. Başka konularda da foto isteyen oldu, anlık yüzümü çekip gönderdim vs demişsiniz.
Bir ayrılık yaşandıktan sonra kendinizi dinlenmeye alsaydınız keşke. Oradan oraya şuradan buraya derken bir hata yapacaksınız givi görünüyor.
Hiç kimseyle konuşmadan bir kaç geçirmek bu kadar zor mu?

Evet bu da polis memuru ama aynı şehirdeyiz zaten öncesinden de arkadaştık benim bulunduğum şehire geldi normalde burada değildi yani benim için gelmedi tabi de mesleği gereği
Bence sen artık polis arabası bile gördüğünde arkana bakmadan kaç Düzgünü zaten nadir o da sana denk gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…