- 24 Kasım 2024
- 480
- 85
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Beni öncesinde taniyor arkadaştık karakterimi biliyor o yüzden öyle bir düşüncesi yokBu da aynı model
Hem kızı elinde tutacak hem de ilişki sorumluluğu olmayacak. Zamanla orasını burasını çekip yollamasını isteyecek ama şu an efendi erkek rolü oynayıp güven kazanıyor. Kızı duygusal olarak kıvama getirecek ki kız güvenip her istenileni yapsın.
Açık sözlüymüşDaha lise dönemlerinde bi çocuk bana ''biz seninle sevgili olmayalım sevgililer ayrılıyor biz seninle isim koymadan ayrılmadan devam edelim'' demişti ne saçma saçma şeyler ya
Sana aşık olmamış aşka inancım yok falan hikayeHerkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Anladım teşekkür ederim.En tehlikeli erkek tipi: ıssız adam rolleri oynayanlar. Bunlar kırıldım vs ayağına bağlanmaz ama bağlar. Psikolojinin içinden geçer. Senin vaktini yer.
Biz senin iyiliğin için yazıyoruz. Bak bunu yazmak bile vakit alan bir şey. Sen bu adamı sil engelle. Umudun olmasın. İşine bak.
Aşık hemen olunmuyor zaten yani adamla.hic bir paylaşımımız yok nasıl aşık olsun ben de aşık değilimSana aşık olmamış aşka inancım yok falan hikaye
Biliyorumbelli ki eski sevgilimin konusunu biliyorsun
Gayette numara yapıyor. İlişki istemiyor ama kadınlarla da konuşmadan duramıyor beyefendi.numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.
Evet bu da polis memuruBiliyorumÜst üste polis denk geldi ya ondan merak ettim Yargılamak için degildi yani
Adama ben yazmadım ki adam kendi yazıyor kendi fotoğrafımı isteyip bakarım falan diyen biri ilgi gösteren ben değilim kiGayette numara yapıyor. İlişki istemiyor ama kadınlarla da konuşmadan duramıyor beyefendi.
Böyle saçma sapan sözler söyleyip sırasıyla kadınları eleyecek kendine göre birini bulduğunda ise o yediği darbelerin yalan olduğunu gözleriniz ile göreceksiniz. Ayrıca bu adam size de bakmayacak çünkü bu sözleri genelde ilişki istemediği kızlara söyler bunlar.
Yok bir çabam zaten yoktu.Şuraya yazıyorum kimseyi dinlemeyip yazışmaya devam edeceksiniz. Sonraki konunuzda da siz demiştiniz ama çok pişmanım yazacaksınız. Herkese verdiğiniz cevaplardan o Vibe aldım inşallah yanilirim.
Haklısınız ama adama ben yazmadım adam bana yazdı yaniErkekler dürtüsel davranır.
Seni beğensin kaybetmemek için kırk takla atar. Hemen ertesi gün çay kahve buluşması ayarlar. Bi yüzyüze konuşur. Böyle mızmız umutsuzca konuşmaz.
Ama en azından sen hoşlanıyorsun o hoşlanmıyor hiçbir erkek biraz bile ilgi duyduğu kadını böyle mal mal konuşup ürkütmezAşık hemen olunmuyor zaten yani adamla.hic bir paylaşımımız yok nasıl aşık olsun ben de aşık değilim
Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Evet bu da polis memuruama aynı şehirdeyiz zaten öncesinden de arkadaştık benim bulunduğum şehire geldi normalde burada değildi yani benim için gelmedi tabi de mesleği gereği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?