Aska inanmıyor

colaliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
13
1
1
32
Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum

Simdi bu burclardan biz nasil yorum yapalim? Zorla kimseyi asik esemezsiniz!
Problemsizini bulmak varken neden problemlisini bulup terapi yapiyorsunuz bunu hic anlamiyorum.

Hiç kimseyi öyle bir formülle kendinize aşık edemezsiniz. Olacağı varsa olur. İlginizi belli edin, birlikte vakit geçirmeye öçalışın. Kısacası sizi tanısın. Sonra gerekirse tekrar konuşursunuz.

Bir kere 25 yasinda bir erkek evlilige hazir olmaz bence.eger aklinizdaki evlenmekse bu yastaki biriyle dusunmeyin derim sikinti cekersiniz.ama sadece flortse asik etmek cok zor olmasa gerek.biraz yakin davranirsaniz uyumlu olursaniz zaten yaklasir size.uzerine dusmeden gerektiginde yakinlik gosterip gerektiginde uzak olursaniz kafasi karisir aklina dusersiniz zaten

Tanımadığımız biri için size akıl vermek çok doğru olmaz ama genel kabul gören bi kaç şey var
Kendiniz olun
Olaylara farklı açılardan bakin
Karamsar olmayın
Ahlak zaten temel unsur

Aska inanmiyorum demek aslinda Aska Inanmamayi Tercih etmektir.
Altinda yazan mesaj ya sana asik degilim olamam veya da ask insani degilim eglence insaniyim bir kisiye bagli kalamam demektir..

Beeliki adam yaralı önce aşık etmek filan yerine onuda düşünmen gerekir,sen kendini düşünüyorsun bak şimdi bende aşka inanmamaya başladım sayende tebrik ederim seni:)
Eğer onu düşünüp,onun için fedakarlık yaparsan zaten o da senden hoşlanırsa sana inanırsa neden olmasın,ama önce kendini düşünürsen bu aşk olmaz.

sonrasında aşık olan siz olup burada acı çeken hikayelerini okumayız inşaAllah. kolay gelsin. aşktan bahsederek olmaz sürekli aşk, sevgi demeyin bunalır iyice.

26 yaşında olduğunuza emin misiniz?

Karşısına sevdigi biri çıkmaz, hoşlandığı biri çıkmaz, güvenebileceği biri çıkmaz ise tabiki evliliğe sıcak bakmaz.

Kadınlar ne kadar güvenilmez erkekler ile zamanında birlikte oluyor ama evlilikten vazgeçiyorlar mı? Erkekler de istedigi birini buldu mu evlenir ama bunun için çabalamak yanlış olur.

Erkekler kendi için çabalayan biriyle istisnalar hariç uzun süre devam edemez, zor elde edebileceği birini isterler. Ama biz kadınlar fedakarlığın kıymetini bilir ufacık bir iyiliği için ömür boyu sadık kalabiliriz.

Bence ugraşmayın gelen sizindir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…