Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
Burclarinizin aşk uyumuna bakın
Tanımadığımız biri için size akıl vermek çok doğru olmaz ama genel kabul gören bi kaç şey varBizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
bakmis belli burclari da yazmis
26 yaşında olduğunuza emin misiniz?Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?