Bak ya aklıma türk filminde kadınlara karşı hiçbirşey hissetmiyorum artık diyen oyuncu geldi bunu yazdığında.Hala bu gizemli adam numaralarını yiyen var mı ya
Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
Hep numara bunlar ya inanma seni üzecekBak ya aklıma türk filminde kadınlara karşı hiçbirşey hissetmiyorum artık diyen oyuncu geldi bunu yazdığında.
Kaç yaşında hazır olur sizce ?Bir kere 25 yasinda bir erkek evlilige hazir olmaz bence.eger aklinizdaki evlenmekse bu yastaki biriyle dusunmeyin derim sikinti cekersiniz.ama sadece flortse asik etmek cok zor olmasa gerek.biraz yakin davranirsaniz uyumlu olursaniz zaten yaklasir size.uzerine dusmeden gerektiginde yakinlik gosterip gerektiginde uzak olursaniz kafasi karisir aklina dusersiniz zaten
Tam 33 yaşında olur.Kaç yaşında hazır olur sizce ?
Tam 33 yaşında olur.
Sondaki cümle ne kadar zavallıca farkında mısın ? Yahu aşk böyle oyunlarla,taktiklerle olmaz.Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
doğru demiş aşk yoktur...aşk yoktur libido vardır...siz kızlar kendinize eğlence arıyorsunuz hevesiniz geçince de çeşitli bahanelerle terk ediyorsunuz..çocuğun başını yakma zaten üzmüşler...aşka inanıyorum diyen birini bul kendine.Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
Burçlarınız çok uyumlu bence hemen bir aşk iksiri yapmalısınız.Bizim iş yerinden biri var, yeni yeni dikkatimi çekiyor kendisi 25 yaşında başak burcu ben de 26 yaşında terazi burcuyum. Aşka inanmıyorum evlenmeyeceğim hiçbir zaman diyor. Neden diye sordugum da daha önceki kötü ilişki tecrubelerini anlatıyor 1 yıldır da kimse yokmus hayatında , bu çocugu nasıl kendime aşık edebilirim ?Fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?