- 10 Haziran 2024
- 14
- 13
- Konu Sahibi isimvermekistemeyenkisi
Merhaba, bir süredir beni aşırı boğan bir konu var. Hemen konuya geçeyim, iş ortamımda yeni başlayan bir beyefendi vardı. İşlerimiz doğrudan ortak değil ya da arkadaş grubumuz aynı değil ama denk geliyoruz konuşuyoruz selamlaşıyoruz diyelim. İletişimimiz iyiydi kendisinden baya hoşlanmıştım. Kendisinin de benden hoşlandığını düşünmüştüm, ilgiliydi iltifat ederdi uzun uzun bakışırdık. Bir süre işim gereği şehir dışına çıktım ve döndüğümde başkasıyla gördüm şok oldum, başkasıyla sevgili olmuş. Arkadaş çevrem de benim gibi benden hoşlandığını düşünmüştü. Okey hepimiz yanlış anladık bunda sorun yok ama asıl sorun şurada başlıyor, ben hep bu döngünün içinde buluyorum kendimi. Karşı taraf adım atar, arkadaşça sohbet bakışma vs derken hop bir ilgisizlik hemen yine başkası. Yaşadığım hayal kırıklıklarının sayısını bile bilmiyorum artık. Sohbetim kötü değildir, çirkin ya da kaba değilimdir aksine ortamda dikkat çeken kişilerdenimdir. Ama artık psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Yalnızlık sevilmemek, yaşın ilerlemesi, aile kurma özlemi, diğer taraftan aşka küsmüş kalbim, yavaş yavaş düşen özgüvenim… Benim gibi dibi görüp sonra mutlu olan var mı? Benim de şansım dönecek mi, sevilecek miyim?