Aşka lanet olsun

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Bu kadar karaktersiz olmak zorundamıydı.Belki hatırlamazsınız ama yine deniyim şansımı.1 yıldır konuştuğum biri vardı Sözlencez diye hep ısrar ederdi.Sonra bi an nolduysa vazgeçti Ben söyleyincede borcumuz var bilmem ne bahane etti sözde ağustostan sonra gelcektiler
Geçtiğimiz hafta sonu hiç msj atmadı.Pazar günü ben aradım telefonu meşguldü.10 dk meşguldü Ve sonra açtığında eniştesiyle konuştuğunu söyledi.İnanmak zorunda kaldım şüphelenemezdim direk cevap verdi.
Sonra tartıştık nedenide hiç ilgili knuşmuyodu saçma sapan şeylerden bahsediyodu ve internetten fenerbahçenin haberlerini okumaya başlamıştı.İyice sinir olmuştum.Neyse telefonu kapattık baya bi tartıştıktan sonra.Bende bi msj attım dedim seni sevdiğim özlediğim içn aradım.Vs vs.Herşey sevdirene kdarmı dedim.Sitemkar konuştum ve en sonundada Bi sevgiyi kazanmak her zaman kolay olmaz hoşcakal dedim
Ve bugün Fcesine girdiğimde mesajlarını okudum.Tam bi hayal kırıklığı
Eskiden birlikte olduğu kızla konuşmuş iğrenç şeyler tekrar istemiş anlatabildim mi.Eskiden çıktığı kızla konuşmuş Kardeşinin çıktığı kızın bile yaşını sormuş.Bunları gördüğümde ellerim nasıl titredi Nasıl ağladım ve işteyim şuan.

Hala düzelemedim bu nasıl bi insanlıktır ya nolur yalnız bırakmayın beni

sende şifresi olduğunu bile bile msj atıyo eski kız arkadaşına kızdırmak için olabilirmi böyle huyları varmıdır ? istese Şifreyi değiştirirdi değilmi

yaa ben bu aralr neden erkekler hakkında hep böyle seyler duyuyorum .. bir deil iki deil on deil yirmi deil.. :44:
hepsi aynı heralde
bi açıklma yaptımı sana? gerci görmüşşsn mesajları ne açıklaması yapsın
hangi akla hizmet böyle bişe yaptı acaba? hiç mi işi yok da kalkıp eski sevgilisiyle konusabilmiş.. gitsin o borcları varmıs ya onları düzeltmeye calışşsın. ayyyy çok sinirlendim ben ona
ya canım benim ben olsam ağzıma ne gelirse söyler kıcına tekmeyi koyardım.. evet böyle yapardım ama bilmiyorumda tam olark suan sen neler düşünüyorsun.. ? cok da yıkıcı olmak istemiyorum..:26:
ama yaptığı gercekten karaktersizlik..

sende şifresi olduğunu bile bile msj atıyo eski kız arkadaşına kızdırmak için olabilirmi böyle huyları varmıdır ? istese Şifreyi değiştirirdi değilmi

hayır kızdırmak için değil.Onu tanıyorum kızdırmak için konuşmamış.Konuştuğu konular iğrenç ya kendisi 23 yaşında askerden geldi askerdeykende çıkıyoduk ya bu kadar pislik biriymiş.Kızda 15 16 yaşında ve daha önce birlikte olmuşlar hala şoktayım ya kıza en son benmi yaptım fln diye sorular sormuş tekrar istemiş kız yok diyince küfür etmiş.Sonra eski sevgilisiyle konuşmuş kız gayet seviyeli.Ama bu gerizekalı resmen çıktığın varmı fln konularına getirmiş lafı.Kızda bunu herkesten çok sevdiğini söylemiş.İnanamıyorum hala ya şuan o kadar kötüyümki

ayyy pardon ben öle anlamadım hakkaten karaktersizmiş yazık o kızada dicemde daha yaşı kaç tövbe tövbe ( haddini bildir o zman canım ağzına geleni say fazlasıyla hakediyor askerden geldi diye abazalığı tavan yapmış bunun

ay bu erkekler niye bukadar erkekler nereye baksam hep böyle seyler duyuyorum ne bu böyle ya birrkes olsun dürüst olsunlar yawww

bitti artık ben gururluyum şuan ağlamamın tek sebebi bunu bi insanın nasıl yapabildiği.Bu kadar küçülebilirmi ya inanamıyorum 1 sene boyunca böyle bi insana ümit bağladığıma.Dün Ben ona en son msjımı attığımda saat 2 ydi.O msjdan sonra nasıl böyle iğrençlik yapabildi nasıl mide ya.Ben o msjı attıktan sonra 2 kere çağrı attı hepsi bu.Gececiydi akşam işe gitti ses yok bu sabah işten çıktı yine ses yok.Bu akşam yine uyanıp işe gidicek eğerki bana bi çağrı atarsa ne yüz varmış diye düşünücem Ne yapmalıyım ben yaa

aldatıldıgı belirlenen erkekler için şeylerinden tavana asma kanunu çıkarılmalı bak bakıyım aldatıolarmı bu ne beDD bıktım valla sıkıldım artık karaktersiz erkeklerden

bazı kızlarda bu kadar basit her önüne gelene kendini teslim etmeye devam ettikçe benim gibi saf temiz duyguları yaşatanlar ağlamaya üzülmeye acı çekmeye mahkum.Böyle kızlar olduğu sürece erkekte istediği gibi oynuyo lanet olsun hepsine iğreniyorum Herşeyden nefret ediyorum

Böyle bir insanın adını bile anma bence daha cok gencsın anladıgım kadarıyla kendini bu insanın seviyesine indirme bence umarım cabuk atlatırsın bu cırkınlıgı cnm uzuldum su anda cok uzuluyorsundur ama emın ol gececektır .....

ben 20 yaşımdayım.Kendi halimde sevilen biriyim.Bu benim konuştuğum 3.kişiydi Öyle çok birlikteliğim olmadı azdan ders çıkartarak başlamıştım bununla.Ve akraba sayılırız Eniştemin kardeşinin oğlu.Evlenme vaatleriyle tanıştı çıktı benimle.Askerdeydi 5 ay bekledim.Ümit bağladım Bekledim.Ayrı şehirlerdeyiz.Yine yanlış yapmadım dürüsttüm.Ama böyle bişeyle karşılaştım ne suçum vardı

Senin bir sucun yok ama malesef başa geldi birkere yazık birde enistenın kardesı aile terbıyesı alamamıs bır ınsan bu tekrar edıyorum adını bıle anma onune bak emınım karsına ıyı ınsan cıkacaktır ama bu o ınsanlardan degıl sakın gerı adım atma zul agla acını yasa sonra nasıl olsa gececek hele hıc sucun yoksa daha guzel atlatırsın cnm tecrübeyle sabıttır emın ol ..............

hiç bir erkeğin aşkına sevgisine güvenmeyin.. erkek milleti hevesini alana kadar peşindedir. sonrasını seni sevse bile düşünmez.maalesef %99 u böyle..her erkek aldatır demiyorum ama bazıları tamamen karaktersiz.. sen yinede şanslısın canım üzme kendini en azından yol yakınken görmüşsün gerçek yüzünü.. evlendikten sonra hatta çoluk çocuk olduktan sonrada böyle şeyleri görmüş olabilirdin..

Allah korumuşki ailemle yüzleşipte sözlenmemiş benimle.Ben herşeyde bi hayır vardır derim.Allah çekilmicek dert vermez kuluna ama keşke böyle olmasaydı.Düşünüyorum kafayı yicem şu yeryüzünde hiç bi insana tereddüt etmeden sevemicez ya neden böyle

ohaaaaaaa diyorum baska bişe demiyorum diyemiyorumm...
gerizekalı o cocuk tam bir gerizekelı ne işi var 15 yasındaki kızla yatakta !!!
tam bir sapık canım sen kurtulduğuna dua et..
bence bu şahsiyetin iki planı vardı ..
ya seni elinn altında bilerek milltle gününü gün edeckti onun yatagından bunun yatagına atlıcktı..
ya da baktı kimseyle olmuyo örnekte görndüğü gibi( tekrar istemiş kız yok diyince küfür etmiş) sana saracktı evlenmeden ilişki faln istckti..
ya bu forumda böyle cok konu okudum ama neden bilmem bu konuya cok ayrı sinirlendm..
sakın barısma gibi bişe aklından gecirme erkektir yapar gibi bişe söyleme.. yoksa sana da cok kızarım
gerisekalıyı unut gitsin erkek mi yok yaa sana..
o da yansın dursun kendi kendine allahın sapıgı .. hatta o cocuk istsmrcısı apacık 15 yasındaki kızla .. allahım yaa..
ya ben niye böyle sinirlendim bu konuya bu kadar..

daha işim olmaz canım bende böyle mide yok bitti artık.planıda kendide yere batsın Benden evlenmeden önce bi ilişkiden hiç bahsetmedi.Öyle bi isteği olmdı olsaydıda olumsuz cevap alcağnı biliyodu çünkü tanıyo ailemi beni.Pislik işte hakkımı helal etmem asla.Unutulmaya mahkum.Gözümde bi gram değeri kalmadı iğreniyorum.
Merak etme erkektir yapar demem önce insan olsun gerizekalı.Ne hali varsa görsün bigün bu yaptıklarından oda sıkılcak gerçek aşkı gerçek güveni sevgiyi aricak pişman olcak beni kaybettiğine.
çoğu erkek gibi evleniceği insanın bakire olmasını isteyen tipten.Ne hakla bunu isterler utanmazlar bilmem.Bulsun bakalım Allah onu bildği gibi yapsın.

ya buraya açılan konular erkeklerin hep böyle yaptığı ........likten bahsediliyo aslında bu adamına göre yapmayanda yapmıyo tatlım insan isterse yapmaz ama demekki içinde var asla konuşma deymez işte herşey sevdirene kadar malesef gerçek bu

canımmm benim üzülmee yaa erkekler hep böyle hep hata hep hata biz hep bunları örte örte yorulduk.....

ohhhh valla böyle söyledin rahatladım ..:)
canım benm sakın ağlama gözyaşlarına yazık ya
hayatta bol şans sana hep gül

canımmm benim üzülmee yaa erkekler hep böyle hep hata hep hata biz hep bunları örte örte yorulduk.....

Keşke hayat böyle olmasaydı ben 20 yaşımdayım ciddi ileri dönük bi ilişkiye bununla başlamıştım buda hayal kırıklığıyla bitti Hayata bakış açımı o kadar değiştirdi ki Gerçekler bi kez daha yüzüme vuruldu.Bizde insanız sevmek sevilmek mutlu olmak güvenmek istyoruz bazen.Zayıf noktalarımız illaki var ne kadar dayanıklı görünmeye çalışsamda Şahan Gökbakarın dediği gibi "perdelerimi kaldırınca kedi gibi insanım" Of off insanoğlu ne kadar aptal oluyo ya bu nasıl bi döngüdür anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…