- Konu Sahibi gamzeli_st
-
sende şifresi olduğunu bile bile msj atıyo eski kız arkadaşına kızdırmak için olabilirmi böyle huyları varmıdır ? istese Şifreyi değiştirirdi değilmi
hayır kızdırmak için değil.Onu tanıyorum kızdırmak için konuşmamış.Konuştuğu konular iğrenç ya kendisi 23 yaşında askerden geldi askerdeykende çıkıyoduk ya bu kadar pislik biriymiş.Kızda 15 16 yaşında ve daha önce birlikte olmuşlar hala şoktayım ya kıza en son benmi yaptım fln diye sorular sormuş tekrar istemiş kız yok diyince küfür etmiş.Sonra eski sevgilisiyle konuşmuş kız gayet seviyeli.Ama bu gerizekalı resmen çıktığın varmı fln konularına getirmiş lafı.Kızda bunu herkesten çok sevdiğini söylemiş.İnanamıyorum hala ya şuan o kadar kötüyümki
yaa ben bu aralr neden erkekler hakkında hep böyle seyler duyuyorum .. bir deil iki deil on deil yirmi deil.. :44:
hepsi aynı heralde
bi açıklma yaptımı sana? gerci görmüşşsn mesajları ne açıklaması yapsın
hangi akla hizmet böyle bişe yaptı acaba? hiç mi işi yok da kalkıp eski sevgilisiyle konusabilmiş.. gitsin o borcları varmıs ya onları düzeltmeye calışşsın. ayyyy çok sinirlendim ben ona
ya canım benim ben olsam ağzıma ne gelirse söyler kıcına tekmeyi koyardım.. evet böyle yapardım ama bilmiyorumda tam olark suan sen neler düşünüyorsun.. ? cok da yıkıcı olmak istemiyorum..:26:
ama yaptığı gercekten karaktersizlik..
hayır kızdırmak için değil.Onu tanıyorum kızdırmak için konuşmamış.Konuştuğu konular iğrenç ya kendisi 23 yaşında askerden geldi askerdeykende çıkıyoduk ya bu kadar pislik biriymiş.Kızda 15 16 yaşında ve daha önce birlikte olmuşlar hala şoktayım ya kıza en son benmi yaptım fln diye sorular sormuş tekrar istemiş kız yok diyince küfür etmiş.Sonra eski sevgilisiyle konuşmuş kız gayet seviyeli.Ama bu gerizekalı resmen çıktığın varmı fln konularına getirmiş lafı.Kızda bunu herkesten çok sevdiğini söylemiş.İnanamıyorum hala ya şuan o kadar kötüyümki
Böyle bir insanın adını bile anma bence daha cok gencsın anladıgım kadarıyla kendini bu insanın seviyesine indirme bence umarım cabuk atlatırsın bu cırkınlıgı cnm uzuldum su anda cok uzuluyorsundur ama emın ol gececektır .....
ben 20 yaşımdayım.Kendi halimde sevilen biriyim.Bu benim konuştuğum 3.kişiydi Öyle çok birlikteliğim olmadı azdan ders çıkartarak başlamıştım bununla.Ve akraba sayılırız Eniştemin kardeşinin oğlu.Evlenme vaatleriyle tanıştı çıktı benimle.Askerdeydi 5 ay bekledim.Ümit bağladım Bekledim.Ayrı şehirlerdeyiz.Yine yanlış yapmadım dürüsttüm.Ama böyle bişeyle karşılaştım ne suçum vardı
hiç bir erkeğin aşkına sevgisine güvenmeyin.. erkek milleti hevesini alana kadar peşindedir. sonrasını seni sevse bile düşünmez.maalesef %99 u böyle..her erkek aldatır demiyorum ama bazıları tamamen karaktersiz.. sen yinede şanslısın canım üzme kendini en azından yol yakınken görmüşsün gerçek yüzünü.. evlendikten sonra hatta çoluk çocuk olduktan sonrada böyle şeyleri görmüş olabilirdin..
ohaaaaaaa diyorum baska bişe demiyorum diyemiyorumm...
gerizekalı o cocuk tam bir gerizekelı ne işi var 15 yasındaki kızla yatakta !!!
tam bir sapık canım sen kurtulduğuna dua et..
bence bu şahsiyetin iki planı vardı ..
ya seni elinn altında bilerek milltle gününü gün edeckti onun yatagından bunun yatagına atlıcktı..
ya da baktı kimseyle olmuyo örnekte görndüğü gibi( tekrar istemiş kız yok diyince küfür etmiş) sana saracktı evlenmeden ilişki faln istckti..
ya bu forumda böyle cok konu okudum ama neden bilmem bu konuya cok ayrı sinirlendm..
sakın barısma gibi bişe aklından gecirme erkektir yapar gibi bişe söyleme.. yoksa sana da cok kızarım
gerisekalıyı unut gitsin erkek mi yok yaa sana..
o da yansın dursun kendi kendine allahın sapıgı .. hatta o cocuk istsmrcısı apacık 15 yasındaki kızla .. allahım yaa..
ya ben niye böyle sinirlendim bu konuya bu kadar..
daha işim olmaz canım bende böyle mide yok bitti artık.planıda kendide yere batsın Benden evlenmeden önce bi ilişkiden hiç bahsetmedi.Öyle bi isteği olmdı olsaydıda olumsuz cevap alcağnı biliyodu çünkü tanıyo ailemi beni.Pislik işte hakkımı helal etmem asla.Unutulmaya mahkum.Gözümde bi gram değeri kalmadı iğreniyorum.
Merak etme erkektir yapar demem önce insan olsun gerizekalı.Ne hali varsa görsün bigün bu yaptıklarından oda sıkılcak gerçek aşkı gerçek güveni sevgiyi aricak pişman olcak beni kaybettiğine.
çoğu erkek gibi evleniceği insanın bakire olmasını isteyen tipten.Ne hakla bunu isterler utanmazlar bilmem.Bulsun bakalım Allah onu bildği gibi yapsın.
canımmm benim üzülmee yaa erkekler hep böyle hep hata hep hata biz hep bunları örte örte yorulduk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?